Ogrenci vizem reddedilir mi?

Arkadaslar 1 gün önce Ankara konsolosluğuna Almanya Vizesi için başvurdum. Danışmanımın hazırlattığı belgelerin hepsini verdim ama mülakat yani görüşme sırasında benimle ilgilenen kadin belgelere bakıp kafasini salladı olumsuz bir şekilde ve genel olarak kabaydi. Ben deprem zamanı yurt dışına gitme fırsatım oldu ondan açık öğretime gectim. Bana acikogretime neden gecti dedi bende yukarıda yazdığım gibi anlattım. Bana bildigin depremi bahane etme dedi oysaki depremi bahane etmedim olanı söyledim böyle bir seyi nasıl bahane edebilirim ki:( Tabiki babamin cocugu gibi muamele gormeyecektim ama gerçekten red yiyecegime emin oldum. Belgeler eksik çıkar mı bilmiyorum ama danışmanım ne derse onu hazırladım verdim. Amacım zaten ülkemi bırakıp hemen başka yere atlamak değil annem ve babam ayrı babam almanyada yaşıyor annemle yaşadığım bu ortam inanın benim için çok zor oraya gitmeyi babamla yaşamayı kurtuluş olarak görmeye başladım ama acı gerçek yüzüme öyle bir vurdu ki. Umudum falan yok ama sizce red yer miyim:(

Ogrenci vizem reddedilir mi?