Nişan merasimi yardim?

Arkadaslar ctesi Insallah evde hem kiz isteme/Nisan olucak. Sevgilimin annesiyle belki tiplam 5e sefer görusmuslugum var. Ilk baslarda Iyi tatli falan geliyodu ama bu Nisan merasimi vs yaklastikca cogu hosuma gitmeyen tavirlar sergiledi bu kac kez oldu Ama saygida kusur etmedim. Görgu kurallari fazla Yok, farkli sehirlerden geliyoruz ic anadoludan buna ragmen görgu kurali baya degisiyomus.. benim ailem daha acik göruslu. Nişan icin hic sormadi annesi isteginiz ne altin aski konu bile etmedi kadin bana hic elbiseni alalim ayakkabi onun bunun var mı diye hic ilgi bile göstermedi. Param olmadigindan degil. Kadin bos cene ve benim Iyi niyetimi farkli sekilde kullanmaya calistigni farkettim Oyuzden resmi durucam Bundan sonra. Nişanda sevgilime dedim kapiyi ilk actigimda sen ol baskasi degil arkadaslarim videoya alsin dedim Oda tamam dedi. Daha sonra ailesiyle konusunca neymis yaslilar önce giricekmis falan dedim öyle bisey olamaz o gun bizim gunumuz ölmez hemen insanlar iki dk beklemede Yani. Sizve haksizmiyim? Birde misafitler geldiginde herkesi tek tek öpmelimiyim? Sac makyaj Ilk bozulsun istemiyorum ve elimde cicekler olucak. Ayip o bu cok yoruldum böyle seylerden. Herkese toplu merhaba demenin sakincasi ne?
Nişan merasimi yardim?