Tamam'da zaten evlilik için daha var, bu yaşta evlenip ne yapacaksınız ben onu anlamıyorum ne kadar çok istiyorsunuz evlenmeyi evleniyorsunuz bari adam akıllı olsanız, daha dışarı çıkacaksınız gezip tozacaksınız, biraz rahat oturun. Adam gibi evlenecekseniz evlenin, sonra yok biz anlaşamıyoruz yok olmuyor ayrılalım var mı böyle bir şey evlilik oyunculuk değildir. ( Bu laf herkes içinde geçerli değildir hemen üstünüze alınmayın )
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef çirkin kızlarımızda bu sorun var. çirkinkızlar bırazda okuyunca kendılerını bısey sanıp hep standartlarını yukseltıyorlar. aynaya bakman gerek. standartlarını düşür. hem çirkinsin hem yakısıklı erkek bulma derdındesın ;)))
035 Yorumla
Soran+1 yılöyleyiiiiim nolduuuuuu
Cevap sahibi+1 yılevde kaldın ne ne oldusu :) bı kac yıl sonrasıda menepoz zaten. 28 yasındayım ama 26 yasında kart bı kızla evlenmek ıstemem. herseyı yasamıs gormus bı kızı kım ıster
Soran+1 yılheee he
Cevap sahibi+1 yılohhh annen tursunuda kurmicek, evde kalicek, kedılerın yasayıp ölücek, beledıye kaldırecek. çirkin şey seni ;))
Soran+1 yılişsizlikten candan beyaz videolarına sardın dimi. he he hadi yürü
Cevap sahibi+1 yılmanyak ışsiz olsam parasız pulsuz olsam işinde gucunde okumuş bı kıza yazmaya cesaret edermıiyim ;)) meslek ne
Soran+1 yılsanane çocuğum
Cevap sahibi+1 yılhayır eger elıt bı kızsan ona gore yazıcam. muhasebecı falansan ısım olmaz. ben yanıma yakısacak konusmasını bılen elıt kulturlu kızlarla muhabet etmeyı severım ;)
Soran+1 yılgizli gizli ezilirsin sen
senin neyine öyle kız
Cevap sahibi+1 yılahaha :)) her gızlı ezıkmı sanıyorsun. korkma ben kımsenın karsında ezılmem. maddı manevı gucluyum. gızlı olmamın sebebı, iş ortamından tanıyan bırının benı burada bu tarz gormesını ıstemememden.
Soran+1 yılsenin nasıl bir iş ortamın var ki burada böyle saçma sapan takılabiliyorsunuz. internet cafe mi işletiyosuuun:)
Cevap sahibi+1 yılahaha :) hayır bir bakanlıkta mufettışım. gerçek hayatta sureklı cıddı vakur davranmak bazı seylerı baskılamımıza neden oluyor. halıyle burdada gercekte yapmayacagın seylerı dısa vuruyorsun. senın meslek ne?
Soran+1 yılya gerçekten komiksin. şimdi sana bunu söylemek saçma olucak benim için ama müfettiş adam burada ne yapsın. sen şimdi bize turneden de el sallıyosundur:)
Cevap sahibi+1 yılvalla saka demıyorum kız. nıye bos yere yemın edeyim :))
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu kendıme bende sordun ne ışim var bu tarz bır sıtede dıye." eglenıyorsun insan tanıyorsun işte" dıye bı cevap aldım
Soran+1 yılruhun ergen o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılne alakası var bee :)) sende ergensın ozaman. yok okudum yok evde kaldım yok tursum kuruldu. bunlar ne :))
Soran+1 yılama öyleee. kariyer diye tutturdum evde kaldım yani:) tabi bir de senin söylediğin gibi çirkinlik olunca ahh ahh
Cevap sahibi+1 yılçirkinsen şansın coktur ozaman. meslek ne onuda soylede barı. degıp degmedıgıne karar verelım
Soran+1 yılona ben karar verdim zaten. değiyor çok şükür.
Cevap sahibi+1 yılsorun yok ozaman. nasıp kısmet ıslerı. bırde cok yukseklerde gezme. sıradan ortalama kısılerede sans tanı. hem yakısıklı hem maddı durumu ıyı benım gıbı bı kac kısı vardır :))) onunda sana denk gelmesı nasıp :))))) istanbuldamı çalışıyorsun
Soran+1 yılyaaa bence sen çok hayalperest bir insansın:) güldürdün ama :):):)
Cevap sahibi+1 yılyok be gırgır gecıyorum. aslında cok mutevazı alçak gonullu merhametlı egosu olmayan bırıyımdır :))
Soran+1 yıle peki madem ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılne dıyecegını ben nerden bılım mannak :)) konusuyoz ıste
Soran+1 yılmannak ne yaa
sana bir kartımı bırakıym
çözelim şu sorunlarını:)
Cevap sahibi+1 yılmannak= manyak ın yumusatılmıs sevımlestırılmıs halı.. psikologa denk geldım demek :)) alanında ıyısen eger hastan olurum, gercekten ıhtıyacım var sorunlarımı dertlerımı anlatmaya. ver bakalım kartvızıtını
Soran+1 yılpsikolog değilim. ama yeri geliyor onlardan çok dert dinliyorum. ve zaten burada da mesleki kimliğimle takılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılpsikiyatrıstsın oyleyse :)) istanbuldamı yerin
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılartık kısa ve net cevap verdıgıne gore anlasılan konusmanın sonuna geldık. senle çekışmek eglencelıydı.
Soran+1 yılmesaj at bir ara işim düşer belki kim bilir
Cevap sahibi+1 yılişin dusmeden mesaj atarsan daha makbule gecer ama:)... gızlısın ne tarafa atayım mesajı :)
Soran+1 yılsen at da ben tutarım. burada 100 kişiye benim açılmam mı mantıklı yoksa senin açılıp geri kapanman mı
Cevap sahibi+1 yılama ben utanırım. ıyı açtım
+1 yılArkadas çevrenden kişiler evlenmeye başladıysa hele ki üniversiteden arkadaşların evlendiyse böyle düşünmen gayet normal. Gün geçmiyor ki yeni bir nişan/düğün haberi almayalim :-D evlilik işlerinde çevre çok önemli. genelde herkes arkadaş ortamında buluyor, sen de sosyal yanını geliştir. evde kalmazsin bu şekilde. ama küçük şehirde yaşıyorsan bu sana büyük bir dezavantaj olacaktır...
00 Yorumla
Aynı şeyi düşünüyorum sabahın köründe kalkip ise gidiyorum akşam yorgun argin gelip uyuyorum ama yakin arkadaslarim evli altlarinda araba geziyolar okuyunca da kismetin ona göre çıkıyor yani % 4 lük bir dilim var sana eş değer ara ki bulasın :))
26 Yorumla
Soran+1 yılkimse bilmiyor ki iş hayatına atıldığında senle yaşıt adam kelli felli göbekli biri. bunun için mi bekledim diyosun. hayata geç atılıyoruz
Soran+1 yılkesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Sen okuma.
Evde kalmismis mustahak sana. Yaslaninca altini temizleyecek cocugun olmayacak yazik.
Turkiye'deki "okuyorum" diyen tiplerin cogu bu zihniyette ya ona aciyorum.
Yasin 24 ulkedeki erkeklerin çoğunun mottosu "nefes alsin yeter" elbette birine kapak atarsin.31 Yorumla- +1 yıl
Ablacım laf cuk oturmuş
+1 yılBencede bosuna okumussun, keske baskalarinin hakkini yemeseydin... evliligi hayat memat meselesi yapan kizlara uyuz oluyorum. ben ise sevgilim evlenmek icin beklerken master yapmayi tercih ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılcanıııım çok tebrikler yaa
- https://www.youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU
bu mudur durum? :)
00 Yorumla Şaşkoloz şapşik yhaaaa...
insan okudum diye üzülür mü hiç seni alan yaşadı boşver takma kafana komşu teyzeler senin için kısmet bulmaya başlarlar hemen...00 YorumlaYok bacım senin tursunda kart olur bu yaştan sonra.
En iyisi sen kendine emekli bir amca bul,
Kardeş kardeş yatıp yuvarlanan gezip tozun10 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yaş 24 geç kalmış demek saçma ama sen illa ben turşu olacam diyorsan Sirke benden..
20 Yorumla
+1 yılbende senle aynı yoldayım yüksek lisans felan 30 u bulurum heralde :)
merak etme kız ben seni alırım :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından akşama kadar herifine çay demleyip, ben bilmem beyim bilir kafasında düz bir yaşam süren ve bunun farkında olmayan bir eş olmazsınız.
Koca kolay bulunur meraklanmayın. Kendini yetiştirmiş bir birey olmak asıl zor iş.00 Yorumla
+1 yılAllah güzelliğini alsın bu saate kadar kaldın inşallah evde kalırsın yüzüne bakan olmaz bana zaten bakan yok
00 Yorumla
+1 yılAbla dedigim bir bayan 50 yasinda evlendi 😄😄 dert etme bu zamanda evde kalinmaz bu yasta 26 ne ki
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk sahibi oldu mu
- +1 yıl
Olmicagini ikimizde biliyoruz 😄 derdin cocuk ise sıkinti stres yapmadan sevebilcegin adami gozle ama okula ve egitime laf soyleme lutfen 😄😄
Ortada ne soru var, ne sen varsın, ne annen bana var. Kimse, neye bu isyan? 😁
Evde kalınca böyle mi oluyormuş yahu?😁00 Yorumlanolmuş bende 30 a merdiven dayadım evde kalmanın masterını yaptım :D
20 YorumlaAmaann 26 da evde mi kaliniyormus yahu. Dur daha hayat yeni basliyor. Bir kadin 30 undan sonra tam kadin oluyor. Tecrube :)
00 Yorumlamesleğin ne? çok istiyosan bul birini bol bol çocuk doğur kek pasta yap temizlik yap bulaşık yıka gör gününü. merhametten maraz doğuyo işte
00 Yorumlaönce bir işini oturt sonrası gelir zaten bu zihniyette zaten olmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten işimi oturtmuşum ki derdim bu
26 yaş nedir Allah aşkına. Aabrtmışsın kusura bakma. 30'a kadar yolu var, çok şey değişir hayatında, biraz uygulama yönünü geliştir.
00 Yorumla
+1 yılKis tursusuda iyidir , hangi marketteyse gidip alayim, agzim sulandi be
00 Yorumla
+1 yılyaş 24 gösteriyor daha gençsin kız gir bir işe çalış bulursun ya da çalışıyorsan yok mu çevrende birisi.
04 Yorumla- +1 yıl
2 yaştan bir şey olmaz 30 a kadar yolun var evlendin evlendin evlenmedin turşunu kurar annen :)
Soran+1 yıloluyo ya 25ten sonrası hızlı geçio
- +1 yıl
görücü falan yok mu :)
Soran+1 yılyooook. herkes beni kitaplarla o kadar özdeşleştirmiş ki okul bitmedi mi diyolar hala
Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. :) evlenırsın acele etme canını sıkma kuruntu yaparsan evde kalırsın ıyıce :) ben alırım senı evde kalırsan
00 Yorumla
+1 yılBence yasin gayet normal hala. Bende bekarım erkek olarak bu kadar takılmıyorum. Nasip kısmet. Hayırlısıyla olur inşallah...
04 Yorumla- +1 yıl
Bak @arinna21 de ayni düşünüyor...
- +1 yıl
Öyle tabi @arinna21 ama beklemeklede olmaz. Aramak gerek...
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılHayata isyan hee :))
Nasip kismet bu işler
Okuyarak kendine yatirim yapmissin
Kendini tebrik et bence :)00 Yorumla
+1 yılYeni bir ESDEAD faciası "o da aşık olmak isterdi ":D
00 Yorumla
+1 yılBende 25 im gel tanışalım bende işimi aldım iyi olur belki :)
00 YorumlaEğer okumamış ve 26 yaşında evlenmemiş olsan durum vahimdi. şu an değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde kalmak var mıydı ya artık bide 24 te hee biz ölek mi bacım 30 a merdiven dayamışız haha =D ya işsizlik zor bak nelere sarıyonuz :D keyfine bak boşverr
02 Yorumla- +1 yıl
Evli barklı ev geçindiren erkek sandım işsizlik dediğin için
Cevap sahibi+1 yılyok soranın işi yok hehalde ki böle şeyler soruyo ona dediydim :D iş olsa bunları düşünmeye vakti olmazdı herhal :D
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Egitimli bir insan ustelik de 24 yasinda "evde kaldim" gibi sacma sapan seylere takilmaz..
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaynen lise arkadaşlarım evlendi çoluğu çocuğu oldu biz okuduk halimiz ortada :)
00 Yorumla evlenmenin yaşı 28 , 29 falan 22 yaşında evlensen sadece seks yaparsınız bu yani evlilik bundan ibaret o yaşta sonra evlilik olur
00 Yorumla
+1 yılSenin karnende zayıf gelmiş liselisin bence
Evlenmek için gec bir yaş değil02 Yorumla
Soran+1 yılsus kız
- +1 yıl
Öyle ama dimi:)
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenme boşver
mutsuz bir evlilik sürmektense evlenmemek çok daha iyidir
yaşın da genç zaten 24'sün daha :D00 Yorumla - Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılOkumayalim mi kanka. ama okumasakts mutlu. olabiliriz.
00 Yorumla Güldürdün beni :)) 26 yaşında evdemi kalınırmış. Olgun zamanın, bulursun akıllı uslu birini.
00 Yorumlakuçuk olmasan seni yeğenimize alırdık kız para gani saf çocuk
00 Yorumla
+1 yıldaha küçücük minicik içi dolu turşucuksun bulursun bir koca evladım
10 Yorumla
+1 yılBen almam seni
Okulda yalan yanlış bilgiler doldurdun kafana onları üzerimde denemeye çalışırsın falan00 Yorumla
+1 yılEvet evde kalmışsın. Bulursun deli birini sıkma canını;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasip
- +1 yıl
Tabi canım. Yeterki evde kalma bundan sonra gelen ilk talibe evet de. Kör topal farketmez:-)
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafa yapısıyla boşuna okumuşsun haklısın. 18 de evlenip 19 da çocuk doğurup 20 de kapının önüne konmak istiyomussun sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmutsuz olma ki o yaşlarda evlenen çok zaten üzülme nasip kısmettir Allah hayırlısını nasip etsin :)
00 Yorumla
+1 yılyani kıytırık bir bölüm okudun gelen dünürlere anan ''benim gızım ohuyor '' dedi. sen bunun ardına saklandın. evlilikten yırttık dedin :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl:)) sorma ya kendi kazdığıım çukura düştüm
- +1 yıl
farkındayım durumunun sonra baktın senin yaşıtların çocuk sahibi olmuş :)
Soran+1 yılben zaten yazdım bunları neden üstüme geliyosun
- +1 yıl
sana güzel birşey söyleyim mi :)
Soran+1 yılluutfen
- +1 yıl
aslında senin yaşadığın hayatı istiyor evli çocuklularda :)
Soran+1 yılbiliyorum. bakma takılıyorum. hiçbir şeyden pişman değilim
- +1 yıl
koca derdi yok çocuk derdi yok :) gündüz oğlu kızı gece babası üstünde olacak :)
- +1 yıl
:) sustun
sandımki 40 yasında hey Allah'im ya. sakin ol be ablacım daha ne talipler gelicek ne talipler.
00 Yorumla26 yaş yeni bir hayata başlamak için çok ideal. Geç kalınmışlık yok.
00 YorumlaYaşın daha genç sacmalama çalışmaya başla biri çıkacaktır karşına
00 Yorumlayaş daha 24 neyin turşusu bu :D duyanda 40 a geldi sanacak
00 Yorumla
+1 yılyasin yirmidort olursun daha :) bende otuz falan sandim soruyu ilk okuyunca :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllen daha gecmiş sayılmaz rahat ol okumuş kız iyidir. okulda nıye bulmadın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya 34 yaşında evlenmemiş bayanlar var, sen daha neyi takıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKompleks yapma. Geçen gün birine denk geldim 33 yaşındayım daha evlenmeyi düşünmüyorum dedi :)
00 YorumlaEvlenip ne b*k yiyecen otur iste dertsiz basina dert acma
00 Yorumla
+1 yılevde kalmak ile ne alaka ya yaş sadece aptal bir sayidir. önemli olan mutluluğu yakalamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsun daha iyii erken evlenip kocanin elline bakacagina
10 Yorumla
+1 yıl26 Mi daha geçsin yaw millet artık 30 üstü evleniyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bak sen evde kaldın kanka artık evde çamaşır bulasik örgüye satılırken.
+1 yılNiye öyle düşünüyorsun gayet de evlenirsin ama önce bir enayi bulman lazım
00 Yorumlahayırlı bir kısmet çıkar karşına merak etme geç sayılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah de gerisini düşünme. Diyebiliyor musun? De bakiyim. Yok senden bir cacık olmaz * atayıstı.
12 Yorumla- +1 yıl
Ali ATA bak cümlesiyle okumaya başlayan bir nesilden ne bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAli Allaha dua et olsa böyle mi olurdu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen evlenme programına çıkmalısın belki talip olarak gelirim:d
00 Yorumla
+1 yılO kadar evlenmek istiyosan gel kaçırıyım 😃
10 Yorumla
+1 yılTurşu seven de çok memlekette merak etme :)
00 YorumlaBokunu yesinler bokunu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahah iyi güldüm
Bence de bu kafayla okumana gerek yokmuş
00 YorumlaYaş kaç ki evde kaldım diyosun
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem