Gecenin bir yarısı cok bunalımdayım deyip arayan birini düşünün sıcacık evimi bırakıp kıza iyi gelsin diye bir iki günlüğüne yanına kalmaya gittiğim kendisine iyi gelsin diye emek verip uğraştığım biri bir gece kalmamdan sonra ikinci günü dışarda yağmur felaket şekilde yağarken ben yalnız kalmak istiyorum dese tepkiniz nolurdu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir daha görüşmem. Sen değer veriyorsun ama karşındaki insandan o değerin karşılığı yok. Tamamen bencillik yaptığı.
Vardı öyle biri
Kız çağırdı gittim
Aynı tavır
O kadar kızdım ki
Çat kapı gititğim biri değil kendisi gel dedi ve böyle yapması cok büyük bir terbiyesizlik
Bende gittim işte
Onu anlamaya çalıştım baya
Ama sonra aramız çok iyi oldu
Geçen yaz beraber kamp bile yaptık
Ben bir kaç dengesz hareketni daah gördüm bu hareketyle sildim defterden
Ne yaptı ki
Benim ki erkek arkadaşından ayrılmıştı
Ya tramvayda gidiyoruz bir durak var ineceğiz benm tutunacak yerm yok heryer tıklım tıklım kız tutacak yer bulmuş ona abanmadan haffce düşmemek için tutundum benim elimi attı ben temasyan hoslanmam bana dokunma dedi cok şaşrdım ben olsam sıkı tutun düşersin derdm böyle canım hareketleri vardı
O problemliymiş
Benim kız öyle değildi
Sadece o gece öyle yaptı
Sonra zaten özür diledi
Kampa götürdü zorla beni başbaşa
Evet işte bnde oyüzden artık görşmek istemiyorum
En mantıklısı
Ben ödül aldım sen ceza
Herkes aynı değil sennki en azından hatasınn farkında ben birine asla öyle yapamam
Bende yapmam
Bu ikimizin olgunluğu
Ama işte benim kız hem özür diledi hemde ödül verdi
Neyse saol sohbet için
Rica ederim ❤️
Kimseye iyilik yapma kendinden başka
Ama kafası yerinde değil gönül koymam
Yo gayet yerinde olduğunu düşünüyorum
Yahu depresyonda diyorsun
Depresif olan biri ne kadar sağlıklı düşünür
Baska bir arkadaş aradı kız neden evde gitti diye özellikle sordu m kız benim kendiliğimden gittiğimi söylemiş yani yaptığı pisliğin o da farkında anlıyormsn saf biri olsa böyle söyledimde kız gitti derdi
Burdan bile kafasının yerinde olmadığını anlaman lazım
Tabi hoş değil ama durum bu
Yani ben hayır kurumu değlm benmde kendime göre sorunlarım var kız bakımsız sacını başını yıkamaktan aciz bir insna ben onu düzeltmeye insan gibi bakım yapmaya uğraştım kirli saclarına elimi vurup sekil verdim bişeye benzesin diye kırılmasın diye gir yıkan bile demedim bu kadar iyi niyetim benim kendime saygısızlığımı gösterir baskası olsa asl yapma böyle bişy ben kendime kızıyorum kmseyw iyilik yaramaZ
Doğru insanlara rastlaman dileğiyle
Ayağına taş değmesin
Bak kimseye haksızlık edecek biri dğlm aksine vicdanım okadar fazlaki bu yapılanlta ragmen hala acaba hakszlık ettmmi diye sizlerden fikir alıyorum saol temennilerin için
Hassas bir insansın anladım ama işte bazen yanması kişilere fazla değer verebiliyoruz
Bizi yaralayan vicdanımızdir
Bırak saf bilsinler seni
Herşeyi tolere edeblrm yalnız kalmakta isteyeblr saygım var bunu anlamayacak kadar öküz biri dğlm ama kendi evi buz gbi ben sıcacık evmden cıkıp onn yanına gidiyorum o rezllğe katlanıyorum sogukta yatacak yeri dahi yok ben yağmur bastırdığı için evime gitmekten vacgectm yarın sbaah işe giderken eşyalarımı alr geçerim dedim kız birden yalnız kalmak istiyorum dedi beni oyağmurda dışarı cıkmak zorunda bıraktı göz gözü görmüyordu öyle bir yağmur ve yine bşy demedm aldm eşyamı cıktım evine vardınmı diye bile aramadı bu insan birde öğretmenlik yapıyor herşeyin gayet farkında aklı olmayan biri değil senin anlayacağın aklı kıt olsa cok görmem kendime sinirliyim
Yani ne diyim ki yazık olmuş
Ayıp etmiş sana
Değer bilmeyene diğer vermek insana koyar
En azından erken tanıdın bir dahada tecrübe olur senin için
Haddini bildirmedm ya içimde kaldı öfkem kendi içime döndü bunn gibi kac tane canım insan gezdrdm ya hayatmda hep alttan almak zorundamym ben
İşte bir daha asla yapma bunu haddini ve cevabını ver
Bundan sonra öyle yapacam saol kardesm dinlediğin için
Önemli değil dikkat et kendine
Kızların hepsi deli
Çeker giderdim. * her şeyini
Gitsn