Güncellemeler
1 yıl
Açıkçası sevdiğim birinin benden bunu istemesi hiç ama hiç zoruma gitmiyor :) Öf püf ediyor gibi görünsem de o havaya girmekten 😄
Konum atıp "beni burdan alır mısın?" dediğiniz biri var mı yoksa yalnız mısınız?
Beni burdan alır mısın diye sorulan kişiyim 🙄
#Vesselam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde alan kişi ben oluyorum. Ama ne zaman ihtiyacım olsa sağ olsun sevdiğim insanlar hayır demez. Beni olduğum yerden almak için şehir değiştiren dostlarım var çok şükür.
Maşallah :)
Farklı bir soruya verdiğim cevabın aynısını vereyim. Belirli bir yaşa gelince çok fazla arkadaşın gereksiz olduğunu sağlam dostlukların olması gerektiğini fark ediyor insan. Ve ne şanslıyım ki o tarz dostluklarım var.
Doğru bir tespit 👍
Tamam anladık yalnızızda bu kadar yüzümüze vurulmaz yaa 🙄😥 Biz kendi kendimize dönüyoruz soran bile yok😏
Elbet her zorluğun bir mükâfatı vardır :)
Bir teselli oldu, teşekkürler 😇😊
Rica ederim :)
Evin büyüğü benim o konumlar bana atılıyor maalesef 😂😂😂
Sen bensin kardeşim :))
Küçüklüğümden beri aynı kardeşini okula götür Okuldan al işe götür işten al arkadaşına götür arkadaşından al 😂😂😂 yeter layyyynnn
Saatlerce araba kullanip (yaklasik 10 saat) farkli sehirde dahi alanlarimiz var sukur.
Hey maşallah :) bayağı değerlisiniz o hâlde
Sukurler olsun.😊
:))
Otobüse falan bindiğimde ya da gece işten geç çıkıp yürüdüğüm zaman nişanlıma konum atıyorum :d
Güzel 👍
Yok ben kendim ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye muhtaç değilim
Ulaşmak istediğim yere kendim gidebiliyorum saat kaç olursa olsun.
Kimseden bir şey istemem, kimse de benden istemez. Tırnağın varsa başını kaşı demişler
Genelde konum atılan kişi ben olurum. 😇
Abiniz, ablanız yok mu?
İki abim bir ablam var. Onlar şehir dışındalar.
Evin hanımı siz oldunuz o hâlde:) maşallah..
Böyle hanımlara hep imrenmişimdir..
Abi olayını sevmişimdir hep
Ben alan kişiyim genelde😂
Hayır yok
Yok maalesef
Yalnız değilim