Eşim kredi kartımı alınca geri vermiyor siz olsanız kizmaz misiniz?

Birde kadınlara para düşkünü derler. ben calismiyorken bir kere bile tüm gün boyunca onun kredi kartı bende kalmamıştır. . cimriligini söylemeye bile gerek yok. Bir keresinde denedim bir ay kredi kartımı vermedi bana aklına gelipte harcama yapmiyor ama bazen bira kaçağı zamn seninkinden alayım diyor. Tamam alması bir şey değil ama saçma onda kalması. Arrok yani kredi kartimi versene dediğimde aah unutmusum diyor. Ama unutması inkansiz kendi kredi kartı ohlumuzda yarım gün kalmasa niye getirmedim niye vermedin alismadin diye kızdığı olmuştur. Saygısızlik resmen. Ben online alışveriş yaoabiliyor kontomu takip edebiliyirum harcanan ne var diye dün alış verişte iken kucagimda köpeğimiz vardı ve ben kredi kartımı ödemesi için ona verdim geri gelmeyecegini biliyordum ne yaptı biliyor musunuz ödedikten sonra kartı bana vermesicebine koydu ve geri vermedi. Bugünde hala onda. siz ne düşünüyorsunuz kredi kartını hiç almadım onun ben 20 yıllık evliligimizde. Asla.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada hala vermedi. Ben bakalım ne zaman lütuf edip verecek merak ediyorum bazen soğumak ve kararlar almak istiyorsaniz bazı seyelri durup izleyip silmeniz gerekir.
Eşim kredi kartımı alınca geri vermiyor siz olsanız kizmaz misiniz?