Özel Fikirler Destek?

Arkadaşlar merhaba bi konuda bişey danışmak istiyorum daha doğrusu derdimi dökmek istiyorum ancak bastan söyliyim moralim çok bozuk troll felan diye dalga geçecekseniz hiç yorum yapmayın bundan 2_3 yıl öncesiydi lise sondaydım int üzerinden biri ile tanıştım okulda da ortak arkadaşımız vardı daha doğrusu her ikimizin de tanıdığı ben onu ona sordum iyi çocuk demişti her neyse biz sw olduk ilk buluşmada kafeye gittik kahve felan içtik el ele yuruduk ettik sonra beni tenha ağaçlık bi yere götürdü Nası gittiğimi anlamadım orada işte özel şeyler yaşandı biraz sonra yuruduk el ele takıldık ettik wp konuşmalarında da zaten genel olarak bel altı muhabbet yapıyodu bu kişinin mesleği barmenlik bu arada önceleri bana uygun olmadığını düşünüp ben bitirmiştim 2_3 kez falan şimdi arıyız toksik bi ilişkiydi işte şey diyodu ben hiç bi zaman bitirmedim hep sen bitirdin vs herkes ilk buluşma için bu tarz şeylerin yanlış olduğunu söylüyor ama ben onu aklımdan çıkaramıyorum hala hislerim de var duygularım da bu geçer mi bilmiyorum ya da nasıl geçer çevremdeki herkes onu bırakmam gerektiğini söylüyo ama aklımdan gitmiyo sanki beni çeken bişey var onda gece hayatı olması mı yoksa içki vs tarzı şeyler kullanması mı bilmiyorum annemlere bahsettim ondan babama falan tabi bu tarz şeyler yaşadım diye değil de konuşabilir miyim vs diye yaşım 22 şu an ayıp mı oldu bilmiyorum tek bildiğim şey kafam şu an çok karışık bana fikir vermeniz?
Özel Fikirler Destek?