Diğer Gecenize eşlik eden nedir? Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şarkı , dizi , kitap , sohbet? Güncellemeler1 yıl Guncel Gecenize eşlik eden nedir? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. sigara sadece 0 2 Yorumla Mray34 1 yıl Senin için mesai saati bro şikayet etme ssk n burdan yatıyor 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kısa bir süre önce sendin yani 0 2 Yorumla Mray34 1 yıl Lolo Yorumla Ceylan99 1 yıl reeldemi? Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Uykusuzluk, baş ve göz ağrısı 0 2 Yorumla Mray34 1 yıl Bro su iç Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Sürekli çişe gidiyorum. O da uyutmuyor 🥺 Yorumla
Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Annem her zamanki gibi tv izliyor o şimdi 0 5 Yorumla Mray34 1 yıl Ailecek sahura mı kalktınız Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl noo Yorumla Mray34 1 yıl Çok geç değil miii Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl bizde böyleyiz ailecek Yorumla Mray34 1 yıl Selamlar ve sevgiler o zaman gecenin mavisi Yorumla
Ceylan99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 75% 1 yıl geceme bugun sigara ve alkol eslik ediyor 0 0 Yorumla
Aureole Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sessizlik 0 1 Yorumla Mray34 1 yıl Sükunetin bile güzel diyorlar Yorumla
HatunAbla Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 90% 1 yıl Sessizlik 0 1 Yorumla Mray34 1 yıl Ebedi arkadaş Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hüzünlü şarkılar ve nargile 0 7 Yorumla Mray34 1 yıl Hangi şarkı abi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abi deme aslında 18 yâsindâyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yener çevik -kumbarada birikenler Yorumla Mray34 1 yıl Ne nargile şarkısı olm bu yaşta ne derdin var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşla alakasi yok aslında bu hayatta hiç dostum sevgilim olmadı insanlardan çok kazık yedim ve gururlu yalnızlığımı ve nargilemi tercih ettim Yorumla Mray34 1 yıl Ne yaşadın da bu kadar kazık yedin be abim ya 18 yaşındasın dert edilecek bir yaş değil fişek gibi olman lazım 30 na geldiğinde çöker gidersin sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben psikolojik ölarak çoktan çöktüm dayı zaten doğru dürüst çevrem yok zaten kimse yüzüme bakmıyor ki Yorumla
denizzmm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Uykumun gelmemesi.. 1 1 Yorumla Mray34 1 yıl Çağıralım gelsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigara sadece
Senin için mesai saati bro şikayet etme ssk n burdan yatıyor 😂
:D
Kısa bir süre önce sendin yani
Lolo
reeldemi?
Uykusuzluk, baş ve göz ağrısı
Bro su iç
Sürekli çişe gidiyorum. O da uyutmuyor 🥺
Annem her zamanki gibi tv izliyor o şimdi
Ailecek sahura mı kalktınız
noo
Çok geç değil miii
bizde böyleyiz ailecek
Selamlar ve sevgiler o zaman gecenin mavisi
geceme bugun sigara ve alkol eslik ediyor
Sessizlik
Sükunetin bile güzel diyorlar
Sessizlik
Ebedi arkadaş
rüyalar
Hüzünlü şarkılar ve nargile
Hangi şarkı abi
Abi deme aslında 18 yâsindâyim
Yener çevik -kumbarada birikenler
Ne nargile şarkısı olm bu yaşta ne derdin var
Yaşla alakasi yok aslında bu hayatta hiç dostum sevgilim olmadı insanlardan çok kazık yedim ve gururlu yalnızlığımı ve nargilemi tercih ettim
Ne yaşadın da bu kadar kazık yedin be abim ya 18 yaşındasın dert edilecek bir yaş değil fişek gibi olman lazım
30 na geldiğinde çöker gidersin sonra
Ben psikolojik ölarak çoktan çöktüm dayı zaten doğru dürüst çevrem yok zaten kimse yüzüme bakmıyor ki
Uykumun gelmemesi..
Çağıralım gelsin
Dert, tasa, KS
yoldas olduk