Başka herhangi bir gece sorsan belki de zaten uykuda olacağımdan yazamazdım ama bu gece eşlik eden şey Hasret.
Bir dostum var, onu çok özledim. Hatta sadece gece değil bütün gün bu his ile geçti nedendir bilmiyorum.
Bir insan nasıl bu kadar özlenebilir onu deneyimliyorum ilk kez. Aileden de akrabalar da kayıplar oldu çoğu kişinin olduğu gibi ama hiçbiri böyle hissettirmedi.
Bu saf özlem. Hasret.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bazı insanların gidişi öyle bir boşluk bırakıyor ki
Sanki hayatından bir kısım gitmiş gibi .
Kayıplarınız icin başınız sağ olsun.
O hasreti dindirecek bir şey yok bu zor bir durum. :/
Baş sağ olamaz, baş gitti. Onlar önemli değil aslında yaşam zaten böyle bir şey. Erken giden de var o da ayrı.
Fakat kan bağı olmadan can bağı olan başka oluyormuş.
Hem de kayıp mı yoksa değil mi onu bile bilememek. Bu da ilk kez deneyimlediğim bir şey.
Boşluk konusu aynı orada yazdığın gibi. Fakat şu da var. Hiç tanımamış, hiç paylaşmamış, hiç yaşamamış olmak mı yoksa bu mu dersen evet hasretlik zor ama bu 😇
Bazı insanlar sanki kendisi icin değilde. etrafindakiler icin bir ışık kaynağı . Herseye rağmen anılarına sahip olmak bir nebzede olsa insanı yaşadığına anlam katıyor
Birbirini tekrar eden her gecede aynı sirkülasyonla kendimle baş başayım derken, yanımda kedim miyavlar ve beni andan koparır. 😅 Geceme kedimle eşlik edeceğim.
En İyi Cevaplar