Güncellemeler
1 yıl
Sizde kas gücü olarak aradaki farkın azaldığını düşünüyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
gncl
Sonuçta bir çok erkek günümüzde eski çağlarda ki gibi fiziksel güç gerektiren işlerde çalışmıyor ve kadınlarımızın da bir çoğu spor yapıyor. Ben bu yüzden aradaki güç farkının çok az olduğunu düşünenlerdenim. Sizce de erkek daha güçlüdür algısı eskilerde kalmadı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
abartılan vardır.
Hayır. Bu biyolojik bir gerçek.
Erkeklerin kas oranı daha fazladır.
Günümüzde bir çok kadın spora gidiyor ağırlık çalışıyor aktif iş hayatının içine giriyor
Olsun, yine de hormonal ilaç desteği olmadan erkeği geçmesi zor.
Yani şimdi 175 boyunda yıllardır spora giden 28 yasidnaki bir kadınla, aynı boy-yaşta masa başı çalışan göbekli erkeğe bakıp "oooo kadınlar erkekleri geçti abii" demem çok saçma bir argüman olur.
Bir birine yakın şartlarda yaşayan iki karış cins arasında ortalama %40'lık bir kas farkı var.
Sonuç olarak spor yapan 1.75 boyunda 28 lik kadın yaşıtı olan masa başı memur erkekten daha kuvvetlidir?
O memur 6 ay düzgün beslenip spor yaparsa kadını 2dk de nakavt eder ama ╮(. ❛ ᴗ ❛.)╭
Hatta hafif alt yapısı varsa spor yapmasına da gerek yok.
Sıska bir erkekle bile olsa teke tek çıkmayı dene derim sonra bu soruyu hemen silersin
Sıska bir erkeği lise de bilek güreşi yapıp yenmisligim var ve çocuğun numara yapmadığına eminim?
Aferin kizima
Aferinlik bir durum yok söylediğin argüman doğruysa ben bu erkeği nasıl yendim lise de dalgaya almadan bekliyorum yanıtını?
Bu arada sen bir erkekle teke tek çıkıp gücünü denedin mi kendi yaşadığın bir deneyim mi bu?
Kadın ne kadar spor yaparsa yapsın spor yapmamış bir erkeğin gücüne yetişemez çünkü erkeğin testosteronu ile kadının testosteronu bir değil
Ablacım sen feminist misin?
Evet ama bunun konumuzla ilgisi yok. Gerçek bu
Sizin inandırıldığınız gerçek bu. Dağdaki teröristde doğru bir amaca hizmet ettiğini zannediyor. Çünkü beyni yıkanmış.
Sen hiç sokak kavgası izledin mi canım
Kadınlards erkekler gibi oldu hiç sorma.
Alakası yok bence eşit bile değiller
Eşit olmayabilir ama sanıldığı kadar bir kas gücü farkı yok
Çok var mesela bir erkek max 500 kg kaldırıyor hangi kadın kaldırabilir
Çelimsiz zayıf oğlanlar da var
Tamam da genele bak güzelim
Kas gücü hiçbir zaman azalmaz
Tıpkı ben gibi
Nasıl yani?
Beni ekler misin