Evet güçlüyüm bir sürü şeyin üstesinden geldim dünya başıma yıkıldı ama ben sapasağlam kalktım ayağa insan arada kendi alnından öpmek istiyor
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Mantalite güçlüsü olabilmek, Beden gücüyle bunu doğrulayıp istikrarlı duruşunun yanında pozitif olarak hayatına da bunu yansıtabilmişsen; senden daha güçlüsü Allah'tır. Tebrik ederim.
mentalite olarak da güçlüyüm çok şükür her zaman pozitif olamaz insan bazen kendini dipte hisseder insanız sonuçta kendine iyi gelen en güzel şey sureler okuyup dua etmek
Maneviyat ve uhreviyat dini inançtır, Elbette ruh Üzerinde büyük etkileri vardır. Lakin bedenle bunun alakası yoktur. Beden ile ruhu ayrıştırmak gerekir. Insan istediğinde her şeyi başarır, Yeter ki yolunu bulsun
Ruhu beslemek gerekir ki beden sağlam ve güçlü kalsın ruhu beslemek de içine yönelmek gerekiyor insan istediğinde herşeyi başararır lakin hayırlısını istemeli bazen çok istediğimiz şeyler bizlerin imtihanı oluyor
Duayen Yorum yapmaya ne kadar gerek var bilmiyorum ama, Cidden ruh ile bedeni ayırmanı tavsiye ederim. Ruh maneviyatın uhreviyat üzerindeki büyük nimetidir. Taksirde hata olmaz, ibadet her alanda kendini bariz belli edebilir ama bedenin varlığı tamamen kendisini doğru yönlendirme ile hareket ettiren ruhun potansiyeline bağlıdır.
250 gram sarın abime dhdhd Cümle bile kuramiyon la dengesiz istikrarsiz derken aç biraz. Ne demeye calisiyon? Fiziksel güçleri yok 2 gün tarlaya indirdim köyde kızları ben. Yavaş calisiyorlar fazla güçleri yok. Kadına saygı olacak tabi de söylediğin aptalca bişey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yuzdelık dılımde 10 oranla cogu kadın olmuyo bedenen guclu degılız esıtlenebılmek ıcın mental olarakta aynı olabılmemız lazım kı onda da degılız ruhsal olarakta.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Detaylara çok takılıyorsun Kadın İsterse Başarır yapar
Bence kadının da fiziksel gücü var sadece kadınlık kavramı dünyada belirli bir çembere sıkıştığı için doğuşundan ölümüne kadar oran içerisinde deformasyona uğruyor Bunun dışında hiçbir esamesi okunmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
varırlar yakında
Evet güçlüyüm bir sürü şeyin üstesinden geldim dünya başıma yıkıldı ama ben sapasağlam kalktım ayağa insan arada kendi alnından öpmek istiyor
Mantalite güçlüsü olabilmek,
Beden gücüyle bunu doğrulayıp istikrarlı duruşunun yanında pozitif olarak hayatına da bunu yansıtabilmişsen; senden daha güçlüsü Allah'tır.
Tebrik ederim.
mentalite olarak da güçlüyüm çok şükür her zaman pozitif olamaz insan bazen kendini dipte hisseder insanız sonuçta kendine iyi gelen en güzel şey sureler okuyup dua etmek
Maneviyat ve uhreviyat dini inançtır, Elbette ruh Üzerinde büyük etkileri vardır.
Lakin bedenle bunun alakası yoktur.
Beden ile ruhu ayrıştırmak gerekir.
Insan istediğinde her şeyi başarır, Yeter ki yolunu bulsun
Ruhu beslemek gerekir ki beden sağlam ve güçlü kalsın ruhu beslemek de içine yönelmek gerekiyor insan istediğinde herşeyi başararır lakin hayırlısını istemeli bazen çok istediğimiz şeyler bizlerin imtihanı oluyor
Duayen Yorum yapmaya ne kadar gerek var bilmiyorum ama,
Cidden ruh ile bedeni ayırmanı tavsiye ederim.
Ruh maneviyatın uhreviyat üzerindeki büyük nimetidir. Taksirde hata olmaz, ibadet her alanda kendini bariz belli edebilir ama bedenin varlığı tamamen kendisini doğru yönlendirme ile hareket ettiren ruhun potansiyeline bağlıdır.
250 gram sarın abime dhdhd Cümle bile kuramiyon la dengesiz istikrarsiz derken aç biraz. Ne demeye calisiyon? Fiziksel güçleri yok 2 gün tarlaya indirdim köyde kızları ben. Yavaş calisiyorlar fazla güçleri yok. Kadına saygı olacak tabi de söylediğin aptalca bişey
Yuzdelık dılımde 10 oranla cogu kadın olmuyo bedenen guclu degılız esıtlenebılmek ıcın mental olarakta aynı olabılmemız lazım kı onda da degılız ruhsal olarakta.
Detaylara çok takılıyorsun Kadın İsterse Başarır yapar
Kadın ısterse basarabılcegı seyler var ama fızıksel guc gerektıren seyler degıl bunlar
Bence kadının da fiziksel gücü var sadece kadınlık kavramı dünyada belirli bir çembere sıkıştığı için doğuşundan ölümüne kadar oran içerisinde deformasyona uğruyor Bunun dışında hiçbir esamesi okunmuyor
Kendilerine verilen beyni kullanmaya başladıklarında.
Yav he, he..
Erkeğin feminist modeli böyle oluyor demek ki.
Farkında herkes ama erkekler incinmesin diye belli etmiyoruz🙂↔️
Ama günün sonunda incinen Sizler oluyorsunuz Bu da doğru değil
Bazıları için doğru olabilir evet ama benim için değil
Neden ki
Farkındalık eşiğini açtıkları zaman.
Helal ya
Teşekkür ederim🥰
Aşağıda da çok boş konuşmuşlar
Erdoğan cumhurbaşkanlığını bıraktığı zaman
Feminist commends are now loadinggg...
Fiziksel olarak değiliz bence
Elbette bedenin erkeklere nazaran yapabileceği duruş işlem belli ama sonuna kadar zorlayan da başaran'da kadınlar olmalı
:((((
:(
Eylül üzülecek bir şey yok Kadın İsterse Başarır yeter ki istesin
@mci erkek