Şu an zaten ilişkisi var kız kardeşimin (21) odamızı toplarken bunu buldum ve biraz tedirginleştim açıkçası, evden kaçma durumu olur mu sizce yanı ne anlatmış anlamadım..
Kız kardeşim takıntılı mı sizce, yazdıklarına bakar mısınız?
İlk sevgilimi unutmam 9 yılımı aldı. İnsan denilen varlıkta hep ilkler unutulmaz ve ilk olan sevgi daima insanın içinde büyür durur. Ve bir an gelir. İşte o an nefret denilen şey ortaya çıkar bu sefer de nefret etmeye başlarsın. Bence sizin burada alacağınız önlem ileride ayrılık sonrasında ne yapacağınız olmalı
İşte bende diyorum ki olası bir ayrılık kardeşini paramparça eder ona önem alın. Ve anlatmak istediği çocuğa duyduğu sevginin ne kadar büyük olduğu başka bir şey değil. Herkese ve her şeye rağmen onun ile olurum diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanında hepimiz bunu yaptık. Yazmak iyi hissettiriyor. Okuma artık rahat bırak kızı
Odasını karıştırmadım kıtapların arasında buldum zaten ilk cümleleri okuyunca bile anlamadım ne saçma şey dedim
boş ver normal canım. Yazmak çok güzel. Yazarak atlattigim dünya kadar derdim var.
Çok güzel evet ama içine kapanmış belli ve ne yazdığını anlamak istiyorum ki onunla en azından sohbet edeyim
6 yıldır biirne platonik diye anladım
Bence sadece içini rahatlatmak istiyor herkesin aklından kötü düşünceler geçer
onunla konuşmalısın ama öncesinde yumuşak alttan alarak
Okudunuz mu görsel ekledim de
Kız aşık ve yaziya dökmüş duygularini
İlk sevgilisi mi?
Evet
Ne anlatmak istiyor acaba ya
İlk sevgilimi unutmam 9 yılımı aldı. İnsan denilen varlıkta hep ilkler unutulmaz ve ilk olan sevgi daima insanın içinde büyür durur. Ve bir an gelir. İşte o an nefret denilen şey ortaya çıkar bu sefer de nefret etmeye başlarsın. Bence sizin burada alacağınız önlem ileride ayrılık sonrasında ne yapacağınız olmalı
Zaten devam edıyor oraya yazdığı çocukla
İşte bende diyorum ki olası bir ayrılık kardeşini paramparça eder ona önem alın. Ve anlatmak istediği çocuğa duyduğu sevginin ne kadar büyük olduğu başka bir şey değil. Herkese ve her şeye rağmen onun ile olurum diyor
Ah ballı çöreğim ya
Haklısınız
Bence bu konu hakkında kardeşiniz ile güzel bir şekilde konuşmanız
Ne diyeyim ki çocuğa ölüyğr resmen
Genel olarak nasılsın derdin var mı diye sorsan da olur anlatmak isterse konuşursun istemez ise konusmazsin
kız kardeşin balık burcumu
Evet