Kimseye söyleyeceğimi zannetmiyorum. Belki annemi telkin ederdim. Abdestimi alır son dualarımı eder af dilerdim.

Kimseye söyleyeceğimi zannetmiyorum. Belki annemi telkin ederdim. Abdestimi alır son dualarımı eder af dilerdim.
Uyumak isterdim. Gelen melek görseldeki gibiyse umuyorum ki uykumda canımı alır, kolay olurdu.
Melek kavramı ve görsel pek uymadı ama güzel melek gelmiş gibi hayal etmek istiyorum. Gitmeden gözüm gönlüm açılsın diye onu bekleyebilirdim.
Dünyada yapacak bir şey olmaz 3 saatte. Tek odak noktam melek oldu o yüzden.👼
Eehhe ölümü temsil ettiğii için görsel öyle ya :)
telefonumu bilgisayarımı imha ederdim. ne param varsa hepsini kardeşime verdiğimi içeren bi vesika hazırlardım. sevdiklerime sevgimi anlattığım, üzüldüklerime ve kızdıklarıma ise küfür ve beddua seansı yaptığım bi video çekip usb belleğe aktarırdım. annemin telefon numarasını da not olarak bırakırdım. bu işlemler bittikten sonra ben de bi abdest alıp son nefesimi vermek için balkona çıkardım ki cesedim evin içinde kokmasın. öldüğümü anlayacak hiç kimse yok bu arada. o yüzden kapıyı açık bırakırdım ki haberleri olsun. acaba bu anı ne zaman yaşayacağız ve 3 saat öncesinden de haberimiz olmayacak
Korkudan kafami secdeden kaldırmazdım galiba ya.. Ama biraz dünyevi düşünürsek evde varsa spagetti yapar yerdim. Son defa aile bireyleri ile vakit geçirir, sanal dostlarima veda eder ömrümü kapatırdım. 🥲
Spagetti hemi :D Bende son yemeğimin yanında makarna olsun isterdim :D
Ya ben bu son yazdığını şimdi görebildim :( uzun kalem makarna, mantı makarna falan severim:Ve kalitelilerini de çok sevmiyorum. Mutlu makarna arbella severim :D:D
Hırsızlık yapardım
Niye ki? Kim için hırsızlık yapardın ve ne çalardın?
Gider bi kuyumcu falan soyup garibanlara verirdim herhalde
ouzotuzdört hood :)) Güzell beğendim...
Cevap
7Cevap
3 saat icinde neyim var neyim yok hepsini hayir kurumlarina bagislarim tovbe edip namaz kilardim baska napilir ki
Hayr kurumu mu? Gerçekten mi? Komplo teorisi gibi gelebilir ama güvenilir hayr kurumu bulmak çoook zor.
Benim her ay kimsesiz cocuklar icin bagis yaptigim bir dernek var
Simdiye kadar icim rahat dernek ile herhangi bir sikayet duymadim
Alalh kabul etsinn tebrik ediyorum
Tesekkur ederim yaptigim ufak bir yardimla onlarin hayatini degistiremem ama onlar icin bisey yaptigimi bilmek bile guzel
3 saatte dünya için bir şey yapamam. Vasiyetime bir kaç şey ekler ailemle vedalaşırım. Kalan vaktimi manitamın koynunda geçirmek isterim.
Aslında onu da düşündüm. Sevdiğimin kollarında ölüp ona ağır bir travma bırakmak istemem ya.
Ona ağır bir travma kalacağından emin misin :)) Benim öyle bir kaygım yok.
Sevdiğini kollarında ölü bir halde bulduğunu düşünsene? Eh seninki de bir yol tabi. Saygı durayım:D
Belli bir yaştan sonra bunların önemi olmuyor sjs
Hiç kimseye demem abdest alıp namaz kılar duamı ederim sevdiklerimi ararım yeğenim yanına gider ve öperim sonra gelip anneme sarılıp ölmeyi beklerim
Allah rahmet eylesin ne diyim :)
Mekanın cennet olsun der bi de insan ayıp ya
Allah ın işine karışılmaz :) Hakkın neyse o olacaktır. Benim temenni etmem de bir şey değiştirmez ki :D hehehe
Olsun öyle denir
Allah yerini mekanını cennet eylesin inş :D
Âmin
oturup beklerim ölüceksem veda etmenin bir anlamı yoktur
Aynı şekilde düşünüyorum.
Yemek yapar dolaba koyardım gelen giden olur
Lütfen insanları daha az düşünür müsünüz. Teşekkürler iyi günler :)
Çok üşengecim ben ya ben gidiyom diye herkese haber veririm heralde
Cenazemi hazırlasınlar diyorsun illa ki :D
Ülkeme dönerdim beni oraya gömsünler, zahmet olmasın şimdi :D
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar :D:D
dffjd aynen 😅
Meleğe bak sen iradesi yok ama mutlak iradeye isyan bayrağı çıkarmış djkdkdjdj
3 saatim varsa uyurdum. Uyurken ölmek iyi. 3 günüm olsaydı yedi yirmi dört kaza falan kılardım sanırım.
Ehhh hayal bizimkisi bu da öyle bir melek. D
O melek yoldan çıkmış ben onu zorlasam beni öldürmemeye de ikna ederim bu kafayla sevmiş demek ki beni nasıl kıysın?
Acıması yok ki :D
Ama acımış ki bana ne kadar zamanım kaldığını söylemeye gelmiş değil mi? Demek ki zayıf bir noktası var. Yaşamak için her yol mübahtır kullanırdım yani.
Böyle hayattan zevk alamazsın ki ama :D Akısına bırak bazı şeyleri. Zaten 3 saat sonra ölecen zamanını harcadığın şeye bak :D
Ben uyuyayım o zaman B planı elendi A'ya geri dönüyorum
Ehehehe Allah rahmet eylesin yerin mekanın cennet olsun inş :D
Yaw git basimdan simdi uykum var, bi saat kala uyandir haber et derim 😴
ölürken bile doğru düzgün uyuymıyoruz anasını satim :D
He yaww, hayat mu bu zaten 😵💫🥴
Kimseye söyleyipte moralini bozmam çay sigara takılırım
Değil mi? Ha varım ha yokum hayat devam edecek.
Aynen öyle
Uyurdum nasıl olsa ölecem bari uykumda öleyim
Bavullarimi hazırlamam en az 20 sene sürer " derdim😊
Açarım sevdiğim müziği geçerim deniz kenarına beklerim öyle
Bulunduğum ortamı terk edip eve geçerim annemle konuşurum.
Bir kaç kişiyi ortadan kaldıırım.
Ölüm meleği junior :D
Ben öleceksem peşimde bir çok kişiyi götürecem. Andım var 😀
Sadece 2 kişiyle tanışmak isterdim.
Hangi iki kişi olduğunu merak ettim
biri küçük bir kız, diğeri ise ona hiç söylemediğim bir şeyi söylemek istediğim biri.
Dedim yaa 😂 küçük bir kız ve başka biri
Çocuklarıma sarılırım
Ölmek için fazla hüzünlü bir yol değil mi ya?
Olsun, onlara sarılmak beni huzurla ölüme götürür
Allah rahmet eylesin ne diyim :)
😄😄amin
Yapmakta olduğum şeylere devam ederim, değişiklik yapmam
sevdiklerimin yanına giderim
En sevdiğim yemekleri yerdim. d
Evimde otururdum
Oturuyorum kendime :D
Babama beni memlekete gommesini soylerim sonra sahte arkadaslarimin yuzune gercekleri vurup sevdigim ama itiraf edemedigim insanlara onları sevdigimi soyleyip telefonumu sifirlar ve beklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?