Diğer Herkese mano fico diyelim mi? MAMBAS Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Figa sizinle olsun tüm cevap vermeyenlere gelsin 😂 Güncellemeler1 yıl Figaaa 😂 Herkese mano fico diyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bana deme küfür mü bu 😀 0 30 Yorumla MAMBAS 1 yıl Yooo bşr kutsama diyebiliriz 😂 küfretsem soru kalkardı 😁😁 Yorumla portakallıjöle 1 yıl nece peki Yorumla MAMBAS 1 yıl İtalyan kökenli Yorumla portakallıjöle 1 yıl him anladim mano fico 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Çak beş gibi bişey 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl bak kandirmadin demi italyanca bilen patrona demeyim sonra 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Sen yinede deme 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl bak ya 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl İşaret bizim toplumda sakıncslı 😂 Yorumla portakallıjöle 1 yıl ne ögrettin acaba bana 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Google a figa yaz oku 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl yazcam bi ara simdi olmaz 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Niyee Yorumla portakallıjöle 1 yıl moralim. bozulmasin diye 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Ya bir italyan ritüeli 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl görücez görünce gelicem 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Anlaştık 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl etiketlerini ac Yorumla portakallıjöle 1 yıl acik mi 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl @MAMBAS Yorumla portakallıjöle 1 yıl ac etiketini sana süprizim var 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Nolduu Yorumla portakallıjöle 1 yıl actin mi makara yapcaz 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Neden bahsettiğini bilmiyorum o ladsr aktif kullanıco değilim tarif edersen yapabilirim 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl hesap ayarlarina gir orada etiketle ilgili bi kisim var baskalarinin seni etiketlemesine izin ver de Yorumla MAMBAS 1 yıl Mevcut değill Yorumla MAMBAS 1 yıl Açtımmm Yorumla portakallıjöle 1 yıl bakim @MAMBAS Yorumla portakallıjöle 1 yıl afferin olmus hazir ol 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Hadi bakalım bindik bi alameteee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bana deme küfür mü bu 😀
Yooo bşr kutsama diyebiliriz 😂 küfretsem soru kalkardı 😁😁
nece peki
İtalyan kökenli
him anladim mano fico 😀
Çak beş gibi bişey 😀
bak kandirmadin demi italyanca bilen patrona demeyim sonra 😀
Sen yinede deme 😀
bak ya 😀
İşaret bizim toplumda sakıncslı 😂
ne ögrettin acaba bana 😀
Google a figa yaz oku 😀
yazcam bi ara simdi olmaz 😀
Niyee
moralim. bozulmasin diye 😀
Ya bir italyan ritüeli 😀
görücez görünce gelicem 😀
Anlaştık 😀
etiketlerini ac
acik mi 😀
@MAMBAS
ac etiketini sana süprizim var 😀
Nolduu
actin mi makara yapcaz 😀
Neden bahsettiğini bilmiyorum o ladsr aktif kullanıco değilim tarif edersen yapabilirim 😀
hesap ayarlarina gir orada etiketle ilgili bi kisim var baskalarinin seni etiketlemesine izin ver de
Mevcut değill
Açtımmm
bakim @MAMBAS
afferin olmus hazir ol 😀
Hadi bakalım bindik bi alameteee