Bugün bi giyim yerine girdik annemle orada satıcı erkeklerin çoğu baktı muhtemelen benden küçükler ama neden bakiyolar bitaneside hem bakıp hem abla diye hitap ediyor bana neden olabilir yani abla olsam neden digerleride bakıyor anlam veremedim tipleri iyi olan çocuklar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen yürek hoplatır şekilde giyinirsen neden bakmasınlar bebeğem 😏
Ben yürek hoplatan bişey giydigimi nerden biliyosun?
Hadi dürüst ol. Bugün ne giydin bebeğem 😏
Ya kardeşim sweat ve mont vardı üstünde
Üstümde
Altta altta
Altta tayt vardı ama bundan olduğunu hic sanmıyorum
Gayet normal giydiğimde bile bakiyorlar
Bazı kadınlar taytla okadar tahrik edici oluyor ki sen bile kendine yükselirsin bebeğem 😏 hiçbir mini taytın verdiği o tahrik edici görselliği sunamaz 😏
Boş yapma direk yüzüme bakiyolardi
O zaman güzelliğin büyülemiştir bebeğem 😏 ben bu güzelliği görmezsem bu gece içine dert olur 😏
Sen yaşını göstermiyor olabilir misin?
Göstermediğimi söylüyorlar evet ama abla dedi bugünkü
Sen takılma onlara. Hatta ablacım de :) mesajı alırlar
Ya ben diyemiyorum öyle onlar konuşkan tipler ağızları laf yapıyor diyor annemde satış danışmanı onlar o iş çene işi diyor
Bugün dedim abla dedi bana diye e sen müşterisin ne diyebilcek sana diyor
Sen çok iyi niyetli bir insansın. Biraz bozmak lazım :)
Ama mantıken doğru fakat bakmalarina anlam veremedim diğer çocukların o onlardan önce davranıp bizimle ilgilendi onlar başka müşteriler ile ilgileniyordu ama bi yandanda bana bakıyorlardı buda bakıyordu geçen sene bitanesi vardı hele bildiğin bişey alırken süzüp konuşmaya çalışıyordu
Üstelik küçük yaşı bununsa
Güzele bakmak sevaptır deyimini düşünmüşlerdir.
Ama kendilerinden büyük kızlara bakmaları çok ayıp bişey
Bunu ergen birine mi söylemeye çalışıyorsun 😅
Birde erkekler neden böyle her kıza bakıyorlar ya sadık dürüst erkek yok belki sevgilileri var sonuçta alınlarinda yazmıyor
31 yaşında ergen olur mu
Sen ergene benzemiyosun
Yaş skalan bir anda 15 yaş attı. İyi misin?
Ben 24 yasindayım sen kacsjn
Yaşımı görebiliyorsun
Bende 31 yaşında bi Ergen olduğuna mantık erdiremedim
Sen kişileri ve karakterleri karıştırdın.
Güzel görünsen yaşın büyükte olsa bakarlar
Ama neden bakarlar kendinden büyüklere yahu hoş bişey değil bitane daha vardı önceden oda az degildi süzüp süzüp konuşmaya çalışıyordu
Sapıklar
Muhtemelen ama bari kendinden büyüklere bakmasınlar hem abla diye hitap edip hem bakiyolar
Öyle Allahsızlar artık herkes
Güzel olduğundan olabilir
Yahu güzellik göreceli bişey ama kendilerinden büyük olan kızlara bakmamalılar bence
Erkek bu herkese bakar
Bakmasın yaşıtı olan kızlara baksınlar bariz küçük oldukları ama nerdeyse birden fazlası bakıyor biride degil çok önce biri vardi hem süzüp hemde konuşmaya çalışıyordu kıyafet alırken
Ozaman tatlı bir dille uyar kardeşim yapmasınlar
Yok o çocuk çıktı şimdi geçen sene vardı biri öyle apaçık süzüyordu
Oda aynı küçük
Bu sene farklı çocuklar çalışmaya başlamış nerdeyse birden fazlası bakiyordu daha öncede oldu bu aynı yerde
Çözüm gayet basit oraya gitmemek başka mağazaya git
Annem genelde ordan kıyafet alıyor onunla birlikte pazara gittiğimizde mscbur bende gidiyorum yanında
Hayır bazılarının tipleri iyi istese kizsiz kalmaz bunlar ama neden bakarlar ay erkekler neden böyle ya
Ozaman mağaza müdürüne söyle çalışanlarınız rahatsız ediyor diyin
Kızsız kaldıklarını nereden çıkardın iki sana baktılar diye sap oluyorlar sevgilisi olupta sağda solda sürekli kadınlara bakan yığınla erkek var
Rahatsız etmiyorlarki gelip gelip taciz edip konuşmaya çalışmıyorlar sadece bakiyolar ben rahatsız oluyorum gerçekten bide nedense başkalarının hoşuna gider benim gitmiyor bu bakan kişi yakışıklı olsun olmasın farketmiyor
Kizsiz kalmazlar diyorum zaten biliyorum sevgilisi olanların baktığını ama ayıp yaptıkları yinede
Genel anlamda insanların seni izlemesinden rahatsızlık duyuyorsun ozaman bu bende de var bazı insanlar hayatlarında hiç insan görmemiş bakıyor insan acayip rahatsız oluyor
Yahu özellikle erkekler bakınca cidden rahatsız oluyorum başka kızların hoşuna gider benim gitmiyor
Sorun sende birazda yolda yürürken birinin bakmasından da rahatsız oluyorsun ozaman
Tabii ama dikkatlice bakıp süzenlerden daha çok bugun yine pazarda çocuğun biri takıldı pesime annem farketmedi sonra vazgeçip döndü bi kere iki çocuk takıldı nereye gitsek geliyolar nereye gitsek geliyolar sonra onlarda gitti
Öyle didik didik edercesine bakılmak benide aşırı rahatsız ediyor sanki çok büyük bir kabahat işlemişsin gibi bakmaları özellikle muhatap olmayada gelmiyolar hemen bir ahkam kesmeler üzerinde hakimiyet kurma çabaları felan insanı direk itiyor