Saçımı daha önce hiç boyatmadım deli gibi boyamak istiyorum şu an doğal sarı alt tonlu kumral, beyaz tenliyim sizce boyatmalı mıyım? Bakır düşünüyorum ama bakımı zor diyorlar korkuyorum aranızda kullanan veya daha önceden kullanmış olanlarda mutlaka fikrini belirtirse çok mutlu olurum.
bende sacimi cok boyattim yine dusunuyorum boyatmayi bu renk cok guzelmis bana yakissaydi ben kesinlikle bunu yapardim ama bu rengin bana yakisacagini dusunmuyorum
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
ay çok geç gördüm ama bence öyle düşünme tamamen alt ton ile alakalı alt tonun sıcaksa yakışır eğer buğday tenliysen bakırın daha bi koyu tonu harika olacaktır benimde çok içimde kalam bir renk hala daha yaptıramadım cesaret edemiyorum
Pişman değilim herkes çok beğeniyor ama benim eski saçım kahveyi güzel bi rengi yoktu ama işte ikide bir boyayıp durmak hem yoruyor hem de saçı yıpratıyor
rengini bende çok beğendim güle güle kullan ciddi anlamda istiyorum bu rengi ama pişman olmaktan fena korkuyorum birde doğal saça dönüş yok dönüş olacağını bilsem bir saniye bile düşünmem boyarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
boyayabilirsiniz.
bende sacimi cok boyattim yine dusunuyorum boyatmayi bu renk cok guzelmis bana yakissaydi ben kesinlikle bunu yapardim ama bu rengin bana yakisacagini dusunmuyorum
ay çok geç gördüm ama bence öyle düşünme tamamen alt ton ile alakalı alt tonun sıcaksa yakışır eğer buğday tenliysen bakırın daha bi koyu tonu harika olacaktır benimde çok içimde kalam bir renk hala daha yaptıramadım cesaret edemiyorum
yappp gitsinn
Herşeyin sonu cesaret bence bakır sana güzel olabilir
çok denemek istiyorum içimde kalan bir renk ama kimisi arkadaşlarımdan bulaşma o renge diyor kimisi yap gitsin diyor inanılmaz ikilemde kaldım
Bence yaptırmalısın denemekten zarar gelmez
deneyeceğim çok büyük ihtimalle
Dene gitsin içinde kalmasın en azından baktın zor oluyor zamanla değişirsin bence
bir korkumda o eski rengime dönemem bakır yaparsam ğwöxğsöx
Gkwöwçtög dönersin ya akar gider 2-3 aya zaten
Bende platin düşünüyorum. Fakat korkuyorum yanarsa diye.
daha önce hiç boyadın mıı
Boyamadım doğal rengi. Ama platine taktım kafayı.
saçların çok koyu ise açmak zorundasın bir tık yıpratır ama ondan sonra renk değiştirmezsen saçlarında bir sorun olacağını sanmıyorum
Saçlarım açık kumral sadece etrafımdaki arkadaşlarımın genellikle saçları hep kopuştu ondan biraz tırsıyorummm
bir kuaföre sor mutlaka şimdiden bol şanss
Akarsa kötü duruyor. Geçende kuaförde gördüm. Çok kolay akıyor diyorlar. 🤷♀️
Renki çok hoş kaç numara bakir
hiç bir fikrim yok bende pinterestten buldum büyük ihtimalle tarçın bakır olabilir
Güzel duruyor tenine yakışmış
fotolarda ki ben değilim henüz boyamadımmm
Bacım bende sen sandım 😂
keşke ama maaleseff wğdöeğdöe
Çok güzel bir renk
lütfen bakır yap lütfen <3
Meryem uzerli misin? Be hatun
Boyat ama bunlar sana ait değil
değil zaten ben örnek olsun diye attım
Bu renk tehlikeli akacak falan hep boyatman gerekir taze dursun diye
bende ondan çok korkuyorum
Boyat gitsin
ay sizin saçlarınız da çok güzel duruyor ne zamandır kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim 8 aydır filan kullanıyorum
peki kullanımı zor mu kaç ayda bir boyuyorsunuz
20 günde bir dibi geliyor 🤦🏼♀️
ay peki pişman mısın
saçım şu an çok tatlı bir kumral sarımsı gibi uzadıkça rengi açılıyor sence kıymalı mıyım saçıma değer mi
Pişman değilim herkes çok beğeniyor ama benim eski saçım kahveyi güzel bi rengi yoktu ama işte ikide bir boyayıp durmak hem yoruyor hem de saçı yıpratıyor
rengini bende çok beğendim güle güle kullan ciddi anlamda istiyorum bu rengi ama pişman olmaktan fena korkuyorum birde doğal saça dönüş yok dönüş olacağını bilsem bir saniye bile düşünmem boyarım
Teşekkür ederim yine de biraz saha düşün bakalım
evet bende öyle yapıcam düşünücem biraz daha umarım doğru kararı veririm wğsöeğs
İnşallah😊🩷🌸
Çok iyi saç
evet öyle gerçekten ama bakımı çok zor diyorlar
Bakım konusunu bilmem de çok hoş duruyor
evet saç güzel şekillendirildiğinde harika duran bir renl
Saçların nasıl canlı mı