Diğer Stres gerginlik bana iyi gelmiyor? siz de durum nasıl? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dudağım da uçuk çıktı Güncellemeler1 yıl Ağzımın içinde yara off dışardan kimse anlamaz bilmez nasıl ağrıyor acıyor canım:( Stres gerginlik bana iyi gelmiyor? siz de durum nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir zamanlar bende öyleydim hayatın 2. dönüm noktasından dönünce herşeyin çok da takmaya gerek olmadığını anladım 🥱 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Umursamadığın her şeyin galibi sensin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte onu da o gün öğrendim o günün başında hatta herkesin yaşaması gerekiyor bu durumu aslında 🥱 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet stres beni guzellestiriyor sjsnjdjdidjdSlk misin 0 3 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl O sensin canım 👊🏻😅😂komiksin hem takip edip yorum yapıyosun kıskançlık var herhalde Cevap sahibi 1 yıl Hmm ne takipi acaba KelebekBlossom 1 yıl Seyretmeye takipe devam 😄😅
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aynen öyle sivilce falan ile baş ediyoruz sonra 2 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kime itres sikintibiyibgelirki, hayır olsun, 1 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kime iyi gelir ki 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl 🥹🙏🏻😔Allah herkesin yardımcısı olsun yaşanabilir bir hayat değil şu zaman Yorumla Maskiba41 1 yıl Amin cümlemizin. Gerçekten her anlamda berbat bir zamandayız daha dibe gitmez umarim Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Demin gosterdigin ucuk mu 0 6 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Hayır be ne yalan atıyorsun uçuğu atmam göremez kimse iç kısımda ağzımın Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl 10dk once fotolu bir uçuk sorusu sorduda Yorumla Maskiba41 1 yıl Onu kapalı bir kiz attı da uçuk değil gibiydi olabilirdi gerci de ne bileyim Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl @Maskiba41 boyle birsoru vardi yani. Sans ust uste gelmis sorular. Yalanci degilmisim demekk ki Yorumla Maskiba41 1 yıl Evet evet gördüm kapali bir kiz dudaginin icinden yara ucuk vb gibi duran bir sey atti gizli bir hesaptan doğru Yorumla KelebekBlossom 1 yıl @Maskiba41 ha olabilir ben atmadım ağzımın içinde yara muhtemelen sabaha büyücek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir zamanlar bende öyleydim hayatın 2. dönüm noktasından dönünce herşeyin çok da takmaya gerek olmadığını anladım 🥱
Umursamadığın her şeyin galibi sensin
İşte onu da o gün öğrendim o günün başında hatta herkesin yaşaması gerekiyor bu durumu aslında 🥱
Evet stres beni guzellestiriyor sjsnjdjdidjd
Slk misin
O sensin canım 👊🏻😅😂komiksin hem takip edip yorum yapıyosun kıskançlık var herhalde
Hmm ne takipi acaba
Seyretmeye takipe devam 😄😅
Aynen öyle sivilce falan ile baş ediyoruz sonra
Kime itres sikintibiyibgelirki, hayır olsun,
Kime iyi gelir ki
🥹🙏🏻😔Allah herkesin yardımcısı olsun yaşanabilir bir hayat değil şu zaman
Amin cümlemizin. Gerçekten her anlamda berbat bir zamandayız daha dibe gitmez umarim
Demin gosterdigin ucuk mu
Hayır be ne yalan atıyorsun uçuğu atmam göremez kimse iç kısımda ağzımın
10dk once fotolu bir uçuk sorusu sorduda
Onu kapalı bir kiz attı da uçuk değil gibiydi olabilirdi gerci de ne bileyim
@Maskiba41 boyle birsoru vardi yani. Sans ust uste gelmis sorular. Yalanci degilmisim demekk ki
Evet evet gördüm kapali bir kiz dudaginin icinden yara ucuk vb gibi duran bir sey atti gizli bir hesaptan doğru
@Maskiba41 ha olabilir ben atmadım ağzımın içinde yara muhtemelen sabaha büyücek
Aynı benim dudakta da uçuk çıktı sttesten