Bir LAZ olarak Türk kızlarının burada bahsedildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum?

Türk kızları hakkında pek fazla bilgim yok.

İstanbul'da yaşarken birçok Türk kadınla çıktım. Tüm insanlar gibi, her biri eşsizdi.

Fark ettiğim tek ortak nokta, belirgin bir iddialılıktı. Tanıdığım Türk kadınları kesinlikle sorumluydu. Nadiren herhangi bir Türk kadınını dışarı çıkmaya davet etmem gerekti. Genellikle bana sadece ne zaman ve nerede olmam gerektiği söylendi.

Kadınların genellikle biraz mesafeli veya niyetlerinin anlaşılmasının zor olduğu tranzon'den geldiğim için bu oldukça ferahlatıcıydı.

İstanbul'da biraz zaman geçirirseniz, benzer bir hikayeye sahip birçok rizeli ve artvinki erkekle tanışırsınız. Biraz macera yaşamak için İstanbul'a geldiler. Bir Türk kadınla tanıştılar ve şimdi son 20 yıldır evliler.

Bu, tanıdığım Türk kadınlarının aceleci veya dürtüsel olduğu anlamına gelmiyor. Onlar sadece ne istediklerini biliyorlardı ve onu takip etmekten korkmuyorlardı. eKsinlikle prens beyaz atlısını bekleyecek kadınlar değiller.

Bir LAZ olarak Türk kızlarının burada bahsedildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum?