Türk kızları hakkında pek fazla bilgim yok.
İstanbul'da yaşarken birçok Türk kadınla çıktım. Tüm insanlar gibi, her biri eşsizdi.
Fark ettiğim tek ortak nokta, belirgin bir iddialılıktı. Tanıdığım Türk kadınları kesinlikle sorumluydu. Nadiren herhangi bir Türk kadınını dışarı çıkmaya davet etmem gerekti. Genellikle bana sadece ne zaman ve nerede olmam gerektiği söylendi.
Kadınların genellikle biraz mesafeli veya niyetlerinin anlaşılmasının zor olduğu tranzon'den geldiğim için bu oldukça ferahlatıcıydı.
İstanbul'da biraz zaman geçirirseniz, benzer bir hikayeye sahip birçok rizeli ve artvinki erkekle tanışırsınız. Biraz macera yaşamak için İstanbul'a geldiler. Bir Türk kadınla tanıştılar ve şimdi son 20 yıldır evliler.
Bu, tanıdığım Türk kadınlarının aceleci veya dürtüsel olduğu anlamına gelmiyor. Onlar sadece ne istediklerini biliyorlardı ve onu takip etmekten korkmuyorlardı. eKsinlikle prens beyaz atlısını bekleyecek kadınlar değiller.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hocam ne tribe girmişsin sanki viyanada yaşıyorsun altüstü Karadenizdesin oranın kızıyla istanbulun ki arasında fark yok
Yani açıkçası bence bariz Kültür farkı var
İstanbul'a sadece iki kez gittim. Önümüzdeki yaz Ege kıyılarını ziyaret etmeyi düşünüyorum
Beni etkileyenler sırayla göre şöyle:
Bazı kelimelerin telaffuzunun ne kadar zor olduğunu farkettim , şive farkı çok buyuk
Sultanahmet Camii'nin güzelliği ve Ayasofyanin inhtisamindan çok etkilend. Bunu okumak/bilmek bir şey, yakından görmek başka bir şey, camiiye donustuhunj biliyordum ama namaz kılmak farklı hissettirdi. Neyse ki restorasyon çalışmaları bu yerin güzelliğinden bir kısmını geri getiriyor
Türk Gençleri ne kadar rahat, tıpkı Lazlar gibi , bunu görünce sasirdim
Ben ayrica kapalı alanlarda sigara içmeyen insan sayısından etkilendim biz lazlar geneldbiz evde bile içeriz Türklerin bunu yapmamasına şaşırdım
Nadia ayrıca insanların kulüplerde dans
Trafik karmaşasıvar sonra. Özellikle İstanbul'un doğu kesiminde kendimi çok rahat hissettim. Trafik sıkışıklığı, ışıklara/sinyallere aldırmayan arabalar ve insanlar, kornalar, bağırmalar falan Batı kesiminde birçok araba yaya geçitlerinde dursa da bu trabzonda'da gerçekten nadir görülen bir şey.
Laz olduğumu söylediğimde insanların gülümsemesi ve trabsondan geldiğimi söylediğimde gülümsemelerinin daha da içten görünmesi hoşuma çok gitti
Yemekler var sonra trabzondakiler kadar güzellee
Boğaz'da gezerken gördüğüm ısıtmalı açık havuzlu lüks apartman daireleri falan çok etkileyiciydi burada yok
Olm bırak lan amguardlığı
Yinede yabancı kadınlara dibiniz düşüyor.
Zaten KS dalga yeri
Ne diyosun anlasilmiyor
Onkarda turk olmayabilirlers
Anlıyorum
Aferin.