Kendimde antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum bakar mısınız?

Kısa keseceğim. Zaten bir yıldır psikiyatrik tedavi alıyorum. 5 farklı antidepresan kullaniyorum. Geçmişte birkaç defa suç işledim kimse bilmiyor ama pişman degilim aksine daha da suç işlemeye eğilimim var. Aşırı derecede yalan söylüyorum insanları menfaatim için kullanıyorum büyüklenme sanrilarim var. Kendimi çok önemli birisi gibi görüyorum. İnsanları kontrol etmek istiyorum güç istiyorum. Ayrıca hayvanlara ve böceklere işkence ettim öldürdüm ve bunlardan pişman değilim. İnsanlarla sürekli sözel ve fiziksel kavgalara giriyorum. Ayrıca yangın çıkartma hastalığım var. Her yerde yangın çıkardım askerde bile ateş yaktım az daha tutanak tutulacaktı hakkımda. Mezarlikta da yaktım arabamizi da yaktım şu an bile yanımda 3 kutu kibrit var. Ayrıca parafilim var. Bunu sadece psikiyatri alanında bilgisi olanlar anlayabilir. Sorun şu ki bunları beni bir yere bildirin diye yazıyorum. Devlet hastensine gidiyorum ilgilenmiyorlar. Ailem ve çevrem deseniz onlar da tedavi olmama karşılar. İş bulamıyorum bu yüzden param da yok özele gidemiyorum.22 yaşımdayım

Kendimde antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum bakar mısınız?