Kısa keseceğim. Zaten bir yıldır psikiyatrik tedavi alıyorum. 5 farklı antidepresan kullaniyorum. Geçmişte birkaç defa suç işledim kimse bilmiyor ama pişman degilim aksine daha da suç işlemeye eğilimim var. Aşırı derecede yalan söylüyorum insanları menfaatim için kullanıyorum büyüklenme sanrilarim var. Kendimi çok önemli birisi gibi görüyorum. İnsanları kontrol etmek istiyorum güç istiyorum. Ayrıca hayvanlara ve böceklere işkence ettim öldürdüm ve bunlardan pişman değilim. İnsanlarla sürekli sözel ve fiziksel kavgalara giriyorum. Ayrıca yangın çıkartma hastalığım var. Her yerde yangın çıkardım askerde bile ateş yaktım az daha tutanak tutulacaktı hakkımda. Mezarlikta da yaktım arabamizi da yaktım şu an bile yanımda 3 kutu kibrit var. Ayrıca parafilim var. Bunu sadece psikiyatri alanında bilgisi olanlar anlayabilir. Sorun şu ki bunları beni bir yere bildirin diye yazıyorum. Devlet hastensine gidiyorum ilgilenmiyorlar. Ailem ve çevrem deseniz onlar da tedavi olmama karşılar. İş bulamıyorum bu yüzden param da yok özele gidemiyorum.22 yaşımdayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendine engel olamıyormusun? Hayvanları öldürmen çok kötü bir şey yazık değilmi o canlara. Yapma lutfen bir şeyleri yak yık ama canı olan birşeye zarar verme 🥺
Bu zamana kadar sadece böceklere işkence ettim bundan evet sana yanlış gelebilir ama zevk aldım onun dışında bir tavuğu öldürdüm yabani bir kuşu öldürdüm. Fareyi yavaşça duvara vurdum. Sonra az daha bir kediyi merdivenden aşağı itecektim. Ama kaçtı gitti. Ama sana söz veriyorum kendime engel olmaya calisacagim
Söz verdin bak bana 🥹
Evet söz verdim
gizli üye olarak yazmay kes önce :D
Giziliden çıkarım istersen sorun yok benim için sorum kaldırıyorlar sonra o yüzden gizliden yazdım
Takip bile attim
bence tamamen ergenkikten kaynaklanıyor. okurken sıkıldım. psikolojiyle ilgileniyorum ama bana şu okuduklarım bırak merak ediilcek bir durumu tamamen şımarıklık gibi geldi.. başka hastanelere git gerekirse başka şehirdekilere. bu kadar yardıma muhtaç olduğunu hissediyorsan zaten bunun peşini bırakmazsın
Yok 14 yaşımdan beri ateş yakiyorum ergenlik öncesinden kaynaklı ayrıca parafilim var demiştim ben pedofili hastasıyım sence ergenlikten kaynaklansa kendime bu imalarda bulunur muyum. Ben psikopatim derim çıkarım. Kimseye zarar vermedim merak etme. İstersen tam öykümü atarım sorun yok benim için ailem bile benden bıktı artık ben buraya tedavi aramak için yazıyorum. Başka hastanelere gitmeye maddi durumum yok bu zamana kadar askerken bile başka hastanelere gittim ama 10 dakika dinleyip çıkartıyorlar. Peşini bırakma az kaldı çünkü kimse iplemiyor. Birisine gerçekten zarar verdiğim zaman anlarsın ergenlik mi degili
Psikoloji ile ilgilensen anlardın hepsi raporlu hastalıklarimim ayrıca sen kpop fanı ergensin
öncelikle 22 yaşındayım ve veteriner hekimim senin gibi hayvanların dilinden anlıyorum. sen ilgi arayan bir çocuksun sadece. gizli üye olarak yazmışsın. kaldırılsa böylede kaldırırlardı. kendi kendine teşhis koymuşsun. şımarıksın oğlum sen. ayrıca profilimde ki kız Japon bir rapçi ve beğendiğim için koydum en azından bir profilim var.
burada bir çok insana saçmada olsa yardımcı oldum sana olmuyorsam bir nedeni vardır ve biliyorumdur. benim psikolojik bilgimi sınırlama. aldığım eğitimlerde her şeyi gördüm öğrendim.
ayrıca bu kadar ciddi bir sorunun varsa ve 5 antidepresan kullandıysan akserlik öncesi zaten sağlık kontrollerinde illa çıkardı bir şeyler
ateş yaktın diye kendini bu tanımlara sokacakssan buyur sok. bende seri katilleri izleyerek özenerek büyüdüm bende deliyim o zaman. benimde bahanem bu olsun 14 yaşımdan beri zodyak izledim. bende adam kes! yorum
Kendin kabul ediyorsun özenti olduğunu zaten ben kendimi kalıplara sokmuyorum askerde iken psikiyatristim tanı koydu canım seni. Askerden önce sadece okb ve depresyon sahibi olduğum belli oluyor direkt konuşmadan etmeden elverisli raporu verdiler. Askerde iki kez intihara kalkıştı askerde az daha koca binayı yakicaktim. 2 kez hava değişimi verdiler curuk almaktan son anda kurtuldum ayrıca ilgi meraklısı olsam kendime pedofiliyim der miyim ahmak ucube seni. Ben hem reşit olanlara hem de resit olmayanlara karşı cinsel ilgi duyuyorum anladın mı ama gidip de kimseye zarar vermedim kendimi kontrol edebiliyorum. Ayrıca bu açtığım 15. Hesap. Ya hesaplarım kapatiliyor ya da sorularım siliniyor. Şansıma silinmedi bu. İstersen normal de yazarım. Hem ucube sence ilgi istesem niye anonim olarak yazıyım ki hesabımi açar senin gibi ilgi pesinde kosarim
Psikolojik gram bilgin yok
Faverin 100 mg Rileptid 4 mg Depakin Chrono 500 mg Rivoclon 2 mg ve iğne olarak da Abilify Maintena 400 mg kullanıyorum zaten yatisim istenildi ama yatak olmadığı için yatamadım ucube süratli Kore meraklısı seri katil özentisi ucube
İstersen bu soruyu normal hesabımdan da sorarım seni gidi cahil Cühela asıl o zaman ilgi kasmis olurum böyle beni bilen yok eden yok
Adını da nefessu yazmış ilgi ucubesi
öncelikle adım Nefes, ikincisi ilgi çekmek gibi amacım olsa senin gibi şeyler yazarsım üçüncüsü teyzem psikolog dördüncüsü cahil değilim gayet okudum okumaya da devam ediyorum beşncisi ilgi arıyorsun.
15. hesabını açıp gelmiş biriyle tartışmaya girmem. kimin ilgi meraklısı kimin cahil olduğu burdan belli :D. adımın nefes olması ne gibi bir ilgi ucubeliğiyle bağlantısı var anlayamadım ama senin kafa sanırım anca bu şeylere çalışıyor
bana özenti diyene bak. artist ya kmkvsnmlgkmeh
en azından mentalitem güçlü ağrı kesici bile kullanmıyorum. güçsüz seni
İlgi aramiyorum ilgi arasam kendi hesabimdan yazarım nefessu. Buradan sallamak kolay, tek inanabileceğim şey veteriner olman. Hesaplarım kapatiliyor diyorum insanlar bana olmadım hakaretler ediyor. Ne yapabilirim destek arıyorum ilgi ucubesi. Devlet hastanesine gidiyodum ilgilenmiyorlar özele gidecek param da yok ailem desen onlara göre psikoloji boş iş.
Hadi sana meydan okuyorum madem teyzen psikolog o zaman konustur beni onunla. İyilik yapmış olursun değil mi
Random atan ergensin
Mentalitenin güçsüz olması ile antidepresan kullanmamın ne alakası var anlamadim
Sana kalırsa o zaman ilaç kullanmayın gidip birisine zarar veriyim olur mu öyle ya da bir hayvanı keseyim parçalara ayirayim olur mu öyle.
Bundan sonraki yorumlarında sacmalamayacaksan konuşurum yoksa bu kadar cahillik ve saygısızlıgi kaldiramam.
o kadar mentaliten zayıf ki ilaç kullanıyorsun. ilgi arıyorsun. önce sen bana saygılı davnamayı öğreneceksin. bana ucube diyemezsin. sen kimsinde bana saygsızlk yapıp saygı bekliyorsun?
ilaç kullanmayı kesince millete saldırma eylemi mi? peki :D. muhattap olmayalım olur mu?
Ee ilk saygisizlik yapan sen değil misin durduk yere yok ilgi arıyorsun yok söylesin yok boylesin diyen sen değil misin. Ben mi istedim sence bu hastalıklara sahip olmayı? İlaçları bir haftadır kullanmiyorum zaten merak etme. İlgi arıyor olsam bak son kez diyodum herkese açık gönderi açar yorum yaparim
uzatmasak mı? engellesene beni.
Ben saldırırım kesin demedim ki ben adımlarımı temkinli atıyorum öyle tvlerde gördüğün seri katillere benzemem ben ben insanlara saldırmaktan ziyade güç delisi birisiyim
Ben gizli üyeyim farkindaysan
bak hala uzatıyorsun. bak uzatma. engelle dedim. engellemeyeceksen bir şeyler yazma
Bak sana son kez söylüyorum madem bu kadar iyi niyetlisin teyzenle konustur bir kere beni
tamam gizli üye engelleyemiyorsa. hiç yazma
Lan gizli üyeyim gizli üye engelledim zaten sen demeden önce ama hâlâ yorum yapiyorsun
Ee sende yazma o zaman