Güncellemeler
1 yıl
8 yas büyük erkekle konuşacağıma 2 3 yaş erkekle konuşurum
Kendilerinden 6 7 yaş küçük kadına yazma hatta yürüme haddini nereden buluyor 29 yaş kadına 38 yaş adam yazıyor iyice şaşırdınız size olsa olsa 35 yaş kadın olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
knk bence sen 45 felansın 26 yaşında biri bu konuyu takıntı yapmaz, ama bu yaşta bu kadar küçülmeye çalışman "psikolojik ciddi sorun" sana söyleyim kafayı yersin.
Ne alaka
Küçül de cebime gir. 26 yaşındasın eskiler 15 yaşında doğuruyorlardı. hala çocuk mu sanıyosun kendini?
Evet ABİ
Beyin yaşın küçük anlaşılan senin :D
Evet 35 yaşlı bence bana
puhahah abi ne haklısın ya.. kadına bak 6-7 yaş diyor sanarsın arada 60-70 yaş fark var xD bu kadar haklı olma döverim seni :D
38 gorunce 18 19 yaziyor sandim Megerse 29 mus bi git semtin de kal
Ne diyon
Para ve kariyerimiz sizin tüm düğmelerini kolayca açabilir, bunu bildiğimiz için olabilir.
Seninle konusrdum 31 isen
Ben seninle konuşmak istemiyorum.
Lütfen konus jsjssnks
31 (yaşı) görünce ağzından sular aktı tabi xD
@VuR-KaN SLK misin Max 5 yaş büyük erkege okey derim anlamında söyledim onu napim büyük ihtimalle boyu da kısa 175 max
@VuR-KaN ben bebek sahibi olmak istemiyorum ayrıca erkek büyük olmaz demedim Max 5 yaş büyük olabilir ama 6 ve üstü çok fazla
@VuR-KaN direkt konuşmam
27 yaşındaydım ve geçen sene 20 yaşında bir kızla buradan konuşuyordum
İğrenç
İğrençlik değil kız reşit ve çok normal ben evli insanlar tanıyorum bu şekilde onlarda mı sıkıntı
Önemli olan biyolojik olarak hissedilen yaş. saat ay yıl bunlar boş şeyler sırf insanın diğer bir çok şey gibi bir süreci ölçmek için ürettiği kavramlar.
oyle bir kanun mu var kizlar da kendilerinden buyuk kucuk erkeklere yaziyor o ne olacak
2 3 yaş küçük erkek olabilir 8 yas büyük erkekle konuşacağıma 3 yaş küçük erkekle konsurum
Sana mı soracak millet napacağını kural koyucu musun sen sananne
Erkeğin olgunu iyidir
biliyorsun ;)
Abiler sizi teneşir paklar lütfen haddinizi bilin
Bence de abi sen akıllı bir abisin belli
Evet hem akıllı hem de yetkili bir abiye benziyorum aslında
27 yaşındaki kadına 35 yaşındaki erkek normal
İğrenç
Ne iğrenç 27 yaşında çocuk mu 20 yaşında desen anlarim
Kızlar olgun erkek tercih ediyor
Saflik
Kadin kadindir yaşı mi var