Adam elektrigi bulmuş ezan okunuyor sen altinda namaz kılıyorsun ezanı onun sayesinde duyuyosun. O ebedi yanacak sen cennete iyiymiş 😆😆😆Huride kaparsin 10 tane ohh mis
Abi sende hafif canım var 1. Madde iman meselesi benim ezani duymamla alakali değil mesela elektrigi bulsa kac yazar iman etmedimten sonra nerden fetva aliyosun
Tan tersi anlayarak okudum. Inancı olmayanlara bak inanclilardan daha fazla bilenlerdir. Hiç dusundunmu neden din gorevlileri hafizlar ateist oluyor diye. Neyse bos ver herkrsin inancı kendine. Bem ayet hadis Arapça bilmeyen anlamayan biriyle tartışmam
Araştırdım sadece. Bir bayan olarak sende biraz arastir derim. Özellikle dinde kadinin yeri olarak diyor noktayı koyuyorum. Iyi geceler. Dahada birsey yazmıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun kardeş borsada iyiyim ama kripto rezalet
tanrıya dua edip tövbe et günahların temizlesin ve merhamet etsin
Peki bugün seçmeceler burada
Haramda mutluluk ararsan mutluluk sana haram olur
Dünyanin en zenginleri paso haram yiyor müslüman degiller 😁😁😁
İşte onlar ebedi cehhennem kategorisinde olanlar onlara mi özendin.
Adam elektrigi bulmuş ezan okunuyor sen altinda namaz kılıyorsun ezanı onun sayesinde duyuyosun. O ebedi yanacak sen cennete iyiymiş 😆😆😆Huride kaparsin 10 tane ohh mis
Abi sende hafif canım var 1. Madde iman meselesi benim ezani duymamla alakali değil mesela elektrigi bulsa kac yazar iman etmedimten sonra nerden fetva aliyosun
Hafif canım*
Vay anasisi gerisekali cikmiyor
Sende var o dedigin aslinda biraz kendini geliştir beyni kullan biraz
Allah cc iman edin demis o kisi ampulu bulsa mevlanin katinda ne degeri var hala anlamadin mi iman meselesini
Müslüman mısın? Değilsen uğraşmiyim hiç @Jakabo01
Ugrasma ben ilk okuldan sonra o islere girdim hafizlik okudum
E bosuna okumussun? O zaman
Tan tersi anlayarak okudum. Inancı olmayanlara bak inanclilardan daha fazla bilenlerdir. Hiç dusundunmu neden din gorevlileri hafizlar ateist oluyor diye. Neyse bos ver herkrsin inancı kendine. Bem ayet hadis Arapça bilmeyen anlamayan biriyle tartışmam
Ahhaha bende hafizim ateist mi oldum? Sen kibirlenmissin birsey olduğunu zannetmişsin
@jakabo01E mekli mi oldun abi bu öyle bir şey değil ama sen bilirsin
Araştırdım sadece. Bir bayan olarak sende biraz arastir derim. Özellikle dinde kadinin yeri olarak diyor noktayı koyuyorum. Iyi geceler. Dahada birsey yazmıcam
Elemtere fiş kem gözlere şiş 😂😂
😆 😆 😁 Tamammi kismetim acilacakmi
Sana ufurmek de yaramaz 😂
https://youtu.be/tEAaNY6mWQk?si=72QWVq1FYzqjmI_y
😆 😆 😁 😁
Sen yinede bir üfle olur belki
😂😂😂
Delü seni
😜 😜 😜
Şiki şiki babayı söylesen😆😆
Dededen girdi biraz önce morel bozuk
Benn