Diğer Hellö ben azıtmadım💃🏻💃🏻💃🏻? ümmülhırre Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Adımdaki hırre sandığınız gibi bir şey değil azıtmadım yani🤦🏻♀️Ümmül hırre kedilerin annesi demek Reca ediyorum ben azıtmadım🤭🤭😂😂😂 Hellö ben azıtmadım💃🏻💃🏻💃🏻? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Eee ne yapalım gadası 0 1 Yorumla ümmülhırre 1 yıl 😂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hırre ne demek bilmiyorum ilk defa duydum ki azıtmak anlamına gelmiş olsa bile bu profil resminden dolayı eleştirirdim 0 6 Yorumla ümmülhırre 1 yıl Neden profil de ne varki Yorumla Gezginn34566 1 yıl Gerçi takip ettiklerine bakılırsa sende var biraz azgınlık Yorumla ümmülhırre 1 yıl 😔 hayır yok Biz normal konuşuyoruz Yorumla Gezginn34566 1 yıl Hepsiyle de normal konuşuyorsun da onlar ne kadar normal o tartışılır Yorumla ümmülhırre 1 yıl O beni ilgilendirmez yamuğu olana engel Sen biraz önyargılımısın Yorumla Gezginn34566 1 yıl Yoo ben hislerimde yanılmam kolay kolay Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Bunu yazmadan önce tamamdı ama şimdi bilemedim 😂😂 0 3 Yorumla ümmülhırre 1 yıl 😂😂😂keşke yazmasaydım zaten Yorumla Zuzummm06 1 yıl Ahaha kaldırabılın 😂😂 Yorumla Zuzummm06 1 yıl Mesaj kutunda kapalıymış tüh Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Eee ne yapalım madalyamı istiyorsun 😂 0 4 Yorumla ümmülhırre 1 yıl Hee aynen😂 Yorumla Gof34 1 yıl Tamam sana bir bronz verelim Yorumla ümmülhırre 1 yıl Aaaa bronzmu sadece😣 Yorumla Gof34 1 yıl Altın gümüş öyle kolay kazanılmıyor 😂 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 770 cevap paylaştı. Emin misin 😅 0 4 Yorumla ümmülhırre 1 yıl Heee🤗 Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Ne tatlısın sen öyle 🤗 Yorumla ümmülhırre 1 yıl 😂 Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Noldu 😅 Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ben yine azıttın olarak hatırlayacağım seni 0 2 Yorumla ümmülhırre 1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla MilfShakerxD 1 yıl profiline kedi koyarak bundan kaçamazsın Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl O zaman dans 0 1 Yorumla ümmülhırre 1 yıl 😂😂 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. tırlatmış :D 0 4 Yorumla ümmülhırre 1 yıl Hayır tırlatmadım ama napim saçma saçma şeyler çok soran oldu Yorumla tamitamina34 1 yıl yo yo tırlatmışsın :D Yorumla ümmülhırre 1 yıl Hadi senimi kırıcam tırlatim bari Yorumla tamitamina34 1 yıl aferin kendini bilmen güzel :D Yorumla
izmirankara Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Tamam 0 26 Yorumla izmirankara 1 yıl Bişe sorabilirmiyim Yorumla ümmülhırre 1 yıl Evett Yorumla izmirankara 1 yıl 3 erkek 3 kadın genç bir erkeğe zorla sakinleştirici iğne vurabilir mi Yorumla izmirankara 1 yıl Mesleğiniz nedir Yorumla ümmülhırre 1 yıl Mesleğim daha yok Sorunu cevabını bilemedim çünkğ ne sordun onuda bilemedim Yorumla izmirankara 1 yıl Şöyle sorayım mesela ailecek kaç kisisiniz Yorumla ümmülhırre 1 yıl 4 Yorumla izmirankara 1 yıl Ben 20 yaşındayım Ailecek fiziksel olarak benden kuvvetli olur musunuz abla Yorumla ümmülhırre 1 yıl Benden bi yaş küçüksün Yorumla izmirankara 1 yıl Soruma cevap vermedin Yorumla ümmülhırre 1 yıl Yani oluruz herlade ama neden ki Yorumla ümmülhırre 1 yıl Abla deme 🤢 Yorumla izmirankara 1 yıl Yani mesela iğne vurabilir misiniz bana kuvvet olarak Ailecek Yorumla izmirankara 1 yıl Sinir krizi geliyo bazen Yorumla ümmülhırre 1 yıl Senin canım iğnemi çekiyo Yorumla izmirankara 1 yıl Yani ailecek fiziksel olarak benden kuvvetli olur musunuz hepiniz Yorumla ümmülhırre 1 yıl Allah allah oluruz heee oluruz Yorumla izmirankara 1 yıl İğne vurabilirmsiniz yani istemesem Yorumla izmirankara 1 yıl Sakinleştirici Yorumla ümmülhırre 1 yıl Fiziki bi zarar veriyorsa belki Yorumla ümmülhırre 1 yıl Bu sorunun şanslısı benmiyim Yorumla izmirankara 1 yıl Yani dirensem vurabilir misiniz Yorumla izmirankara 1 yıl İnsan gibi sordum sinirlenmene gerek yok Yorumla izmirankara 1 yıl Kaç erkek kaç kadın Yorumla izmirankara 1 yıl Cevap vermeyecekmisin Yorumla izmirankara 1 yıl 😭😭😭😭✋ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eee ne yapalım gadası
😂
Hırre ne demek bilmiyorum ilk defa duydum ki azıtmak anlamına gelmiş olsa bile bu profil resminden dolayı eleştirirdim
Neden profil de ne varki
Gerçi takip ettiklerine bakılırsa sende var biraz azgınlık
😔 hayır yok
Biz normal konuşuyoruz
Hepsiyle de normal konuşuyorsun da onlar ne kadar normal o tartışılır
O beni ilgilendirmez yamuğu olana engel
Sen biraz önyargılımısın
Yoo ben hislerimde yanılmam kolay kolay
Bunu yazmadan önce tamamdı ama şimdi bilemedim 😂😂
😂😂😂keşke yazmasaydım zaten
Ahaha kaldırabılın 😂😂
Mesaj kutunda kapalıymış tüh