Sigara - No
Alkol - No
Dövme - No
Sakal her zaman Kirli
Az ve öz konuşur
Küfürlü konuşmaktan ve konuşulmasından hoşlanmaz
Hoşlandığı kızın sigara içmesini istemez. Ağzı bozuk olsun istemez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigara - No
Alkol - No
Dövme - No
Sakal her zaman Kirli
Az ve öz konuşur
Küfürlü konuşmaktan ve konuşulmasından hoşlanmaz
Hoşlandığı kızın sigara içmesini istemez. Ağzı bozuk olsun istemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyi biridir.
Kızlar birde bu sorunun tam tersini düşünün ve beni yorumlayın
Keske her sigara alkolu olmayan iyi insan olsaydi. Bilemezsin. Öfkeliyken nasil davraniyor nasil konusuyor bu önemli. Normal anında herkes efendidir.
Hiç bir çevremdeki insan öfkeli oluşumu görmedi hatta kızlar sakinliğime şaşkın 😀
İyi gizliyorsun demek ki 😃 öfke her insanda olan bir duygu
Gizlemek daha iyi. Görürlerse beni her zaman kötü görürler imajım zedelenir.
Da. Anlamadıgım şey niye gizliden cevap verdin ki seni mi takip edicem sanki
Al işte. 😃 duygularini gizleyen sessiz insan daha tehlikeli. Ki bunu bilerek yapiyorsun. Hiç de güvenilir değil
Güvenilir değil mi? Bunun tam açıklamasını yapar mısın? Benimde ona göre cevabım olucak
Nesinin açiklamasini yapicam gayet net yazdım. Bir insan sırf sigara alkol icmiyor diye iyi insan olmaz. Veya bu güvenilir kriter değil. Bir insani öfkeliyken tanırsın. Sinirlenince saygısini seviyesini koruyor mu? Nasil davraniyor? Olayi çözmek için mi uğraşir yoksa hakli olmak için mi? Çabuk mu öfkelenir? Hassas noktalari neler? İyiyken herkes iyidir. Kötüyken nasilsin asil? Ve sen özellikle duygulari gizledigindne ve bunun iyi bir sey olduğunu söylüyorsun. öfkelenmek değil nasil öfkendiğin ne yaptiğin önemli. Bunlari da imajim cizilir diye saklamak kendini karşi tarafa süslemek demek. Gizlemek. Dürüstlük değil
Sinirliyken herşeyimi koruyorum. Özellikle kadına karşı kibar ve nazik oluyorum. Öfke konusunda kadına erkekden daha nazik davranırım.
Şu ana kadar dışarıda bir kıza sinirlendiğimi bağırdıüımı çağırdıgımı hatırlamıyorum olmadı hiç. Ama bildiğim tek şey öfkesine hakim olmayan yüksek sesle konuşanın, kadının gözünde daha ön planda olduğu oldu.
İnsallah öyledir. Ama icraat öneml. Kimse ben kötüyüm demez. Ancak yaşaninca görülür
Öyledir. Ama az çok konuşma üslup ve görünüş bunu gösterir.