Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar beni polise falan şikayet edin de tedavi alıyım lutfen
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Özele de gitmeye param yok artık açık açık söyleyeceğim benim başkalarına zarar vermeme sebep olabilecek raporlu hastalıklarım var. Kendi kontrolümü kaybetmekten korkuyorum güya yatiracaklardi ama yatış sırasına koymuslar sadece arayan soran da yok. Ne yapabilirim? TV programlarına basvursam yardımcı olurlar mı Esra Erol gibi? Ailem deseniz onlar da psikiyatri karşıtı tipler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para vermediğinde aldığın hizmetin de değeri bu kadar oluyor kral
Doğru söylüyorsun ama işte ileri seviyede hastalıklarım var doktora anlatıyorum ilgileniyor gibi yapıyor bir iki ilaç yazıp başından saviyor. Şu an isim de yok ki özele gidiyim
Destek verecek birin yoksa ve seninde zarar verecek kadar sıkıntıların varsa ancak ve ancak birine zarar verdiğinde seni ciddiye alacaklardır kesinlikle tavsiye etmiyorum 😂ama durum böyle hocam Türkiye'de
Maalesef yok ve gerçekten ileri derece sıkıntılarım var hani açık açık yardım istiyorum ama kimsenin umrunda değil. Ve maalesef ki haklısın anca birisine zarar verdiğim zaman dikkate alırlar bu ülkede. 😂😅 Keşke başka ülkede doğsaydim
yok mu hiç destek verecek biri
Askerden yeni geldim o yüzden iş bulmam sıkıntı bir tane iş var ama alırlar mı kesin değil. Ailem desen ilaçları uyuşturucu olarak görüyorlar tedaviye karşılar
Çevrem de aynı şekil. Gidip birine açık açık desem adım deliye çıkar sadece. Geçen Esra Erol psikiyatrik tedavi için çağrı yapmıştı acaba basvursam mi
Olur başvur belki çıkar
Teşekkür ederim
Yapacagim
😊👍
Gitme sende
Birilerine zarar vermeme sebep olabilecek hastalıklarım var diyorum sonra ben birisine zarar verirsem gitme sendeyi gorursunuz
Palyaço seni her soruya boş boş yorum yapıyorsun anc
DgxgxgfgdfgsdsfSgagsgd