Ihanete ugradim?

Merhabalar, benim lise döneminden beri ilişkim vardı 3 yıllık bir birimizi çok severdik sonuncu yılda aramıza soğukluk girmişti, ancak bu 3 yılda hiç ayrılmamıştık. maddi durumum kötü idi ve evde falan kavgalar, travmalar falan ilişkimize yansıyodu ancak kızda öyle değildi normal hayatı vardı, çok bağlı idik bir birimize yazda ikimizde üniversite kazandık ben çalışmaya gittim ve az az konuşuyorduk, çünki 16 saat felan çalışıyordum. evde kalanda bile yorgunlukdan ölüp yatıyordum. Neyse ben bu kızın sınıf yoldaşına takip atmışdım kendisi yakın arkadaşımın sevdiği olur bunuda kendisi biliyodu. Neyse bunu behane edip benden ayrıldı ben çöküşümü yaşamıştım zaten tüm gün içiyordum. 3-4 gün geçti üzerinden ben bu kızın beni aldatdığını öğrendim üniversiteden biri ile yazda tanış olmuş, zengin baba bebesi son model arabası ile kızı gezdirmiş, hediyyeler güller felan almış, bu bana çok koydu. Kızın instagramına girdim arkadaşlna yazmışdıki bu bana daha çok ilgi değer veriyo diye, oysaki ben 16 saat çalışıpda bunu mcda kfc ye felan aparıyordum kendim yemiyip buna alıyordum. Neyse konu para değil. Şimdi ben çok pis bir durumdayım bedenimde ağrılar vardı zaten 2-3 yıldır göğüsüm ağrıyor doktorlar bulamıyor nedenini, üstelik maddi durumumuz kötü , üste üstlükde canımdan çok sevdiğim kızın böyle yapması çok üzülüyorum. Bana yardım edin ne yapayım, teselli için kendine gel felan söylerini duymaktan bıktım bi pok olmuyor. Hiç bir şey yapamıyorum bana yapılan haksızlık ağlımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım? Cok kotuyum nasil intikam alacagim?

Ihanete ugradim?