Güncellemeler
1 yıl
@kızlarsoruyor sorumu aşk ilişkilerine taşır misiniz
Sizi çok sevdigini söyledi. Bu durumda hangisine gidersiniz? Unutamadığınız eski sevgilinizi mi düşünürsünüz hala yoksa sizi sevene şans mı verirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanii keyfinizee bakın surundugunuzde anlarsiniz sonra benim neden modum dusuk halim yikk burakar sizi bozuyor her seyinizi hauatinizi sevginizi ahiretinizi mutlugunuzu
Burada ben seven kişiyim. Ama eski sevgilisini unutamadığını falan söyledi. Başta o da bana karşılık veriyordu flört gibi ama sonra vicdan yaptı herhalde. Onu unutmak için kimseyi kullanmak istemiyormuş. Sorum şu onun da bana şans vermesi için ne yapmalıyım
1 yıl olmuşsa tabikide sevene şans veririm
Keşke o da öyle düşünseydi
Niye
Burada ben seven kişiyim. Ama eski sevgilisini unutamadığını falan söyledi. Başta o da bana karşılık veriyordu flört gibi ama sonra vicdan yaptı herhalde. Onu unutmak için kimseyi kullanmak istemiyormuş. Sorum şu onun da bana şans vermesi için ne yapmalıyım
Zamanla sana alışırsa onu unutmasına yardimci olursan hatta daha iyi gelirsen olabilir fakat cok uzun ve zor bir donum noktası bu.
Evet ama çok samimi değiliz ki. Aynı bolumde aynı sınıftayız. Çoğu zaman uzaktan görüyoruz. Ona açılmadan önce yüz yüze de konuşuyordum. Baya uzun mesajlaşmalar da var. Başta o da karşılık veriyordu. Bir gün yazistigimizda hiç beklemiyordum isteksiz yazıyor gibiydi işin var herhalde iyi geceler dedim sonra isim yok hiçbir şeye hevesim falan kalmadı canım sıkkın dedi ne oldu dedim senin de kafanı sisormeyeyim dedi ama sonra anlattı hala onu unutamıyorum vs diye
Sonra o o kızı anlattı. Bende ona karşı hislerimi. Anlayışla karşılıyorum ama ben ona olan anilarima bile ihanet etmek istemiyorum dedi. Onu hiç tanımasaydı olabilirmişiz
Bunu anlatmışsa hala akli o kisidedir. Ve seni kaybetme korkusu yok. Eskisini ozliyor ve hala çok seviyor. Bu durumda yapacak bir şey yok. Kendini bu eziyetten kurtar bence. Ne kadar seviyor olsan bile..
Birde bunlar ayrılıyor aylar sonra kaza geçirmişti bu kişi o ara kız bunu görmeye gidiyor bir ara aynı kişiyle konuşmaya başladık yine dedi ama sonra engellemiş kız bunu. Hiç beklemiyordum ama geldi dedi. O an gördüğünde hala unutamadigini anlamış. Bu arada ayrılan kız. Ne oldu bilmiyorum ama aylarca affettirmeye çalıştım istemedi sonra da ben vazgeçtim demişti. Şimdi de bu onu seviyor o sevmiyormus ve kız engellemiş bunu
Unutamıyor işte
Evet hala o kişide aklı. Ama 5 yıllık falan ilişkiymis. Yaşanmışlıklar çok fazla. Unutması kolay değildir ama imkansız mı unutması. Birde bana alışması için ne yapabilirim ki bana en zor zamanlarda yanımda oldun bende senin yanindayim bunlar konuşuldu diye bir daha konusmayacak değiliz arkadasimsin falan dedi
Yani 5 yılsa eğer baya zor bir durum onun için. Aslında her şeyi zaman gösterir. Sen ona kendi varlığına iyice alıştır daha sonra uzaklaş. Ama yakınlık kurmaya devam et. Yani bir iyi ol bir kötü ol ona karşı. Soğuk sıcak ilişkisini kur. Onunla baya bir planlar yapıp eğlenceli vakitler geçirdiğin gibi üzüntülü zamanlarında agla ona bir şeye çok üzüldüğünü anlat ve dertles. Ona her anlamda da iyi gelmeye çalış. Zaman geçtikçe seni aklından çıkarmamaya baslar.
Teşekkürler bunu yapicam. Ama biz çok yakın değiliz dediğim gibi. Mesajda yakınız ama yüz yüze 2 3 kere konusmustuk onlarda da baya heyecan yapmıştım zaten. Naber nasılsın gibi sohbetlerdi. Onunla nasil yakınlık kurabilirim ki nasıl yakın olabilirim? Aslında onun bir kız arkadaşı var sosyal anlamda yani. O kızın da sevgilisi var. Neyse benim de o kızla tanişmisligim var onunla samimiyeti artırsam olur mu onun sayesinde onunla da samimiyeti artirabilirim. Ya da madem arkadaşız dedi açık açık desem mi birgun buluşalım diye? Birde o arkadaşı olan kızla telefonda bile konusuyorlarmis onu ariyorsan madem arkadaşız beni de ararsın demiştim tabi ama arkadastan öteye olmaz bunu bilerek iletişimde olalım demişti. Peki ne diyelim demiştim o da dedi ki üzülmeni istemem ama olması gereken o... Başta o kadar karşılık veriyordu ki herseye olacagimizdan eminim. Bir anda vicdan yapası tuttu.
Bunları uygulayacm yani. Ama işte o fırsatlar lazım. Bu arada en sonki o mesajdaki konusmalardan sonra 5 gündür daha yazmadım konusmadik okula da gitmedim. Sadece 1 derse gidip çıkmıştım kısa sürede. Perşembeye kadar da yine gitmeyecem. Hikaye paylasmayi bıraktım o günden beri şarkı falanda paylasmiyorum şu an sessiz bekliyorum. Bundan sonraki tavrım ne olmalı. Perşembeye kadar zaten yokum da o günden sonra ne yapmaliyim gördüğümde gormezdenmi geleyim yoksa göz göze gelmeye mi çalışayım.. birde tüm ilgiyi bir süre kesersem eksikliğini hisseder mi
Seni üzmek istemiyor bir yandan. Bir yandan da seninle iletişim kurmak istiyor gibi. Ne istediğini açıkça söylemiş aslında. Benden bir şey bekleme gibisinden sadece arkadaşız falan demiş. Yani ben senin yerinde olsam ne kadar seviyor olsam bile artık normal davranırdım hatta konuşmaya atılmazdım ama çok seviyorum diyorsan dediğim taktikleri uygulayabilirsin. Özellikle bazen çok fazla sessiz kalarak dikkatini üstüne çekebilirsin. Bir gün çok fazla enerjik olup yine dikkatini çekebilirsin. Sana verebileceğim en iyi tavsiyelerim şu anlık bunlar.
Tamam her şey için çok teşekkürler. Seni takip edebilir miyim? Bir gelişme olduğunda bir soru olduğunda yazsam? Çok fazla yazıp rahatsız etmem. Sende herhangi bir konuda ihtiyacın olursa yazabilirsin tabi ki. 🙂
Takibe başladım hesabın ismi Gamze
Olur tabiiki de yazabilirsin
Teşekkürlerrr
Rica ederim
Beni sevene sans veririm
Ayni boyle acik acik soyle bence sans iste
Daha yeni açıldım ona. 5 gün önce falan. Ama önce o o kızı anlattı sonra ben açıldım. Zaten anlamış biliyormuş yani emin olmuş oldu benden. Ama şu an şans vereceğini sanmam. Ben onun anılarına bile ihanet etmek istemiyorum dedi. Baya şaşırdım mezara kadar falan benimle dedi. Peki o kız sevgili falan yapsa? O zaman yine mi unutmaz onu. Onu unutması imkansız mı? Birde şans işte demissiniz ya birkaç aydan sonra mı istesem şimdi zaten daha her şey yeni. Bu arada arkadasimsin falan dedi en zor zamanda yanimdaydin bende senin yanindayim dedi. Ayrıca o kişi hiç hayatında olmamış olsa olabilirmişiz öyle demişti. Dış görünüş olarakta beğendiğine eminim
Yeniler denenmeli
Keşke o da öyle düşünseydi
Sevene git
Keşke o da öyle düşünseydi. Burada seven benim. Unutamayan o
İlişki ya
@Xxxmrnazlı sizin buralarda ne isiniz var kardesim bir donun kendi halinze bakın yaa
Sen kimsin kıro