Bi fizyonami analizi yaptırmıştım adam abaza çıktı değişik değişik hiç beklemediğim mesajlar attı bunların iç dünyasından ne dümenler dönüyor tehlikeli insanlar bence ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O adamın karaktersizliği. Bunu mesleğe bağlamak ve "bazı fizyonamistler" diye nitelendirmek mantıksız bence. Bazı insanlar demek daha doğru geliyor.
😅bazı fzyonamistler dedigimizde o kişiler insan olmuyor mu
Popiler biri üstsüz resimleri var merak ediyorsan atayım bazı fizyonamicilerin 😅😅😅onun yaptığı kadaktersizliği yaymak benim için zevktir 😅
Bence katılmıyorum her insanın içindeki karakter bir değil
İtiraf edin o kadar kadına bakacak inceliyecek abazalık yapmadan rahat duracak
Bunun için kaç fırın ekmek yemesi lazım 😅
Bunun için karakteri ve mesleğine olan saygısı ve sevgisi olması yeterli. Günümüzde bazı meslekleri sadece bunun için kullanan insanlar mevcut ne yazık ki o yüzden gerçek anlamda bu konuda gerçekten bu işi sevdiği için yapan ve dünyevi zevkten arınmış insan anatomisi üzerinde etki hissetmeycek bir çok kişi var diye umuyorum
Mesela beyefendi
Toz kondurmadığınızaa göre sizde içten pazarlıklısınız siz de mi fizyonamistsiniz
ya da yaşam Koçu felan 😅😅
Hayır ben bunlardan hiç birisi değilim. Ben insanları sevmeyen daha çok hayvanlar ile ilgilenen. Felsefe ve psikoloji ile uğraşan. Düşünürlük yapmaya çalışan filozof olmaya çalışan birisiyim. Şehir içinde yaşadığım pek görülemez
Peki beyefendi objektif çerçeveden baktınız yani olaya
Yazdığımı anlamadınız sanırım. Bu işi o şekilde kullananların olduğunu belirttim zaten.
Evet şimdi fark ettim gece vakti uykulu olunca tabi 🫠
Önemli değil. Hayırlı geceler dilerim size. İyi uykular, sanat ve bilim sizin ile olsun
Fizyonamist ilk defa duyuyorum
Gitmeyin sizde. 😂
Ay öyle kinayeli laf ki sizde mi fizyonamicisiniz yoksa? ay kadınlardan para alıyor birde kendi ihtiyacını karşılıyor bu nasıl iş anlamadım 🤯😵
Yok be hiç sevmem. 😂 Ben hiç sevmiyorum öyle isleri.
Abi parasını kaptıran benim ama yani şöyle bir durum var kızlara para yedireceğine kızlar buna yediriyor işi çözmüş kızların zafflarını konu edinip açıklıyor analiz yapıyor parayı cebe indiriyor 🫠
Cakala bak ya
🫠🫢öyle
🫠🫠
Evet
O meslek ne
El yüz çizgilerden karakter analizi varsa hastalık buluyorlar ama benimki bir halt yapamadı.
Tam sapıklık yapmaya müsait meslek rahatlamak için masaj yapanlar gibu
Zaten birde masörmüş tam abaza sonradan ögrendim birde kitap çıkartmış millet bunu dinliyor 😅😅
Öyle ya dolu anca ekliyorlar bende gittim bir kere kırık vardı omzumda omzum dışında heryere dokundu birde boxer dursun diyorum öyle olmazmış onların kurallarına aykiriymis havlu veriyorlarmış
😅😅 abi kırık omuz bahanesine gösterdin mi
La kırıldı ya kaç ay ben onu çektim biliyon mu sen
Mal gibi düştüm
Geçmiş olsun abi
Sağolasın sapık dolu yani ülke