Ya dalga geçme ama ya eskiden inanıyordum namaz kiliyordum arapça öğrenmeye çalıştım bir ara sonra kurani Türkçe okuyordum ama iyi ki ogrenememisim gereksiz zaten inanmiyorum
Anlam değişmesini şöyle anlatayım. İngilizce'de mesela bazı kelimelerin birden fazla anlamı var. O yüzden meale değil de tefsire bakarsan açıklamalı bir şekilde anlamını öğrenebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok şükür ezanı duydum bugünde. Tek sorun geri uyuyamamak
Elhamdülillah Allah kalmayanlar da nasip etsin
♥️♥️♥️🙏🙏
Allah var mı gerçekten ki?
Evet var
Niye beni görmüyor peki? Yıllardır aynı şey yaşıyorum... beni defterden silmiş demek ki..
Müslüman değilim.
Neden
Ne neden sen niye müslümansin mesela?
Olmak zorundamiyim
İlk ben sordum olmak zorundasın demedim sadece merak ettim sakin ol
İnanmıyorum islama ve sakinim bende soru sordum sorunu cevapliyim İslam'a inanmiyorum ve degilim
Keşke olsan Müslüman beraber camiye giderdik
Ya dalga geçme ama ya eskiden inanıyordum namaz kiliyordum arapça öğrenmeye çalıştım bir ara sonra kurani Türkçe okuyordum ama iyi ki ogrenememisim gereksiz zaten inanmiyorum
Kuranı Türkçe okuduktan sonra mı gereksiz geldi
Kutsal kitabi insan kendi ana dilinde okumali tevrat zebur İncil gibi bunlari anlayarak okuyabiliyor insan ama kurani anlamini bilmeden okuyor
Dilimiz Arapça olsaydı anlayabilirdik ama meal var tefsir var bir sürü seçenek var anlaman için
Türkçe okuyunca anlam değişiyor diyorlar
Yanlış din olduğu için bence böyle diyorlar anlamini bilerek okumasinlar diye
Anlam değişmesini şöyle anlatayım. İngilizce'de mesela bazı kelimelerin birden fazla anlamı var. O yüzden meale değil de tefsire bakarsan açıklamalı bir şekilde anlamını öğrenebilirsin
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Sormak istediğin soru olursa yazabilirsin bana
İstek atiyimmi
Tabii ki atabilirsin
Attim
Tamamdır
Allah kabul etsiinnn
Hayir
Amin.
Evet çok şükür
Amin abicim