Aile & Toplum Güno uyandınız mı? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor bu sabah benim hal Güncellemeler+1 yıl resimdeki ceylana benzemiyor çünkü ceylan bana bu açıklamayıda yaptırdınız ya bi sey demiyorum:d Güno uyandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun o kadar kahvaltı sadece senin için mi insan bi buyur eder yalan da olsa 1 4 Yorumla Ecmelovski +1 yıl dalga mi geciyorsun canim Yorumla poyrazaci +1 yıl Yok canım dalga geçmiyorum tek başına oturduğunu görünce sordum ya insan bi buyur eder Yorumla Ecmelovski +1 yıl allahın şakıcısını cidden ben mi sandınız şaka mısınız Yorumla poyrazaci +1 yıl Evet cidden sen sandım şarkıcı mı bu arkadaş Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. O sofraya davet yok mu?Afiyet olsun… 🤗😎 0 4 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ben değilim Yorumla 06romeo +1 yıl Benim hal demişsin ama 😃 Yorumla Ecmelovski +1 yıl baska görsel eklediğimde de mood eşgal hal böyle seyler yazıyorum bi seyi anlamıyor musunuz ya ayrıca kadın ünlü o kadar avel değilim ben Yorumla 06romeo +1 yıl Hem ünlü hem avel… çok ilginç… kimmiş ki bu ünlü avel? Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Ben yokum bu sofrada kuş sütü olabilir miyim? 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl yarın gel ise basla Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. ceylana benziyon varya 🤔🤔 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl abi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz:d staybehind2 +1 yıl niye dalga geçeyim benziyosun 🤷♂️🤷♂️
CrysstalMeth Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Rezalet bi sofra ama canım çekti 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sjdandajdandsjdjd Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Uyandım evet maalesef 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Evet uyandım kahvaltı yapacağım şimdi 0 0 Yorumla
Hgfghbbvv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Benim eşgal😂 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl mental olarak bu sofradayım Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Gunoo baby 0 0 Yorumla
Blaank Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. bsjhsjdakbf kraal 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Afiyet olsun o kadar kahvaltı sadece senin için mi insan bi buyur eder yalan da olsa
dalga mi geciyorsun canim
Yok canım dalga geçmiyorum tek başına oturduğunu görünce sordum ya insan bi buyur eder
allahın şakıcısını cidden ben mi sandınız şaka mısınız
Evet cidden sen sandım şarkıcı mı bu arkadaş
O sofraya davet yok mu?
Afiyet olsun… 🤗😎
ben değilim
Benim hal demişsin ama 😃
baska görsel eklediğimde de mood eşgal hal böyle seyler yazıyorum bi seyi anlamıyor musunuz ya ayrıca kadın ünlü o kadar avel değilim ben
Hem ünlü hem avel… çok ilginç… kimmiş ki bu ünlü avel?
Ben yokum bu sofrada kuş sütü olabilir miyim?
yarın gel ise basla
ceylana benziyon varya 🤔🤔
abi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz:d
niye dalga geçeyim benziyosun 🤷♂️🤷♂️
Rezalet bi sofra ama canım çekti
sjdandajdandsjdjd
Uyandım evet maalesef
Evet uyandım kahvaltı yapacağım şimdi
Afiyet olsun Günaydın
Benim eşgal😂
mental olarak bu sofradayım
Ceylan değilmi bu