Hadi, "hear me out" yapalım ndjdjdj
Bilmeyenler için, kişilerin gizliden gizliye çekici ve hoş buldukları ama çok da dile getirilmeyen, utanılan hatta bazılarınca anlamsız bulunan şeyleri söylemek göstermek demek kdjkdjf
Misal ben Chucky diyorum. Ruhu, oyuncak bebeğe sıkışmış olsa da hala eğlenceli ve çekici jcjfjjfjcj siz?
Bilmeyenler için, kişilerin gizliden gizliye çekici ve hoş buldukları ama çok da dile getirilmeyen, utanılan hatta bazılarınca anlamsız bulunan şeyleri söylemek göstermek demek kdjkdjf
Misal ben Chucky diyorum. Ruhu, oyuncak bebeğe sıkışmış olsa da hala eğlenceli ve çekici jcjfjjfjcj siz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey anlamadım 🤣 şu an beynim tamamen uyumaya odaklı 😅
Tekrar okuyunca jeton düştü bende. Sauron diyorum ben de ☺️
Onun da bir çekiciliği var yalan değil jdjdjdjd
Adamı nemrut gibi firavun gibi göstermişler. Ama aslında istediği şey tüm dünyayı düzene sokup herşeyin nizami şekilde ilerlemesi. Hükmetme fetişi var. Her diktatörü zalim sananlarin yüzünden sauron yanlış anlaşılıyor
İzlemediğim için bilmiyorum ama resmini gördüm ve olur da ileride sıkılırsa evreni bırakıp bana hükmedebilir dhjdjdjdjjxxj
Resimde gördüğün Sauronun bu dünyadaki görüntüsü. İstediği şekle kılığa girebiliyor. Tıpkı cin filmlerinde kılıktan kılığa giren ama başka bir boyutta yaşayan ifritler gibi 😅
Teşekkürler imkansız aşklarıma birini daha ekledin. Sanırım sayende filmi izleyecegimm
Hem bu dünyada hem de kendi aleminde (boyutunda) eş zamanlı bir varoluşu var yani. Onun yüzüğünü takanlar görünmez oluyor filmde. Aslında görünmez olmuyor diğer boyuta geçiyor. Her iki boyutta da varlık gösteriyorlar. Sadece bu dünyada varlık gösterebilen canlılar yüzüğü takan insanları goremiyor
Bu filmin fanısın resmen xhxhxh
Hastasıyım ☺️ yüzük kardeşliği, iki kule, kralın dönüşü üçlemesi çekildi önce. Toplamda 10 saat civarı. Sonrada hobbitler üçlemesi çekildi o da toplamda 10 11 saat. Yani filmi tamamen bitirmen için sana 20 saatten fazla süre lazim. Bir de dizisi var. 3 sezon çekildi 4. Sezonu bekliyorum ☺️
Yok dayanamam dhjdjdjjdbd ben fantastik şeylerden ziyade slasher tarzı hayranıyım mxjx
Ben de o tarza hayranım. Ruhlar Bölgesi serisi mesala. Mükemmel
Ruhlar bölgesi korku evet ama slasher filmler daha çok bir psikopatın insanları takip ederek onları genellikle keskin aletlerle öldürmesini konu eder djjdjs yani Michael Myers, Jason Voorhees, Art the clown, chucky, teksas katliamı, Freddy Krueger gibiler djdjdjd
Teksas katliamı efsane zaten 😍😍 korku kapanını da unutmayalım 😍😍
Leatherface kesinlikleee harikaa biliyorumm. Onun Ed Gein diye gerçek bir katilden esinlenildigini biliyor muydun? Teksas katliamı kesinlikle ikonik bir kült film
Hemen not aliyorum ☺️ bu önerilerinle yakında bana hükmedebilirsin 🤣🤣
Onun 195 boyunda gerçek bir bigboy olduğu bilgisini de notlarına ekle xjxjxjjxjx
Ben de 190 boyunda bir bigboyum 😎😎
Uuu ben de seni kendi listeme ekliyorum xnxjjxj
Çok mu seviyorsun bigboy ☺️
Herkes sever tek ben degil jxjxjjx sevmeyen varsa ya yaşı tutmayan bir ergendir ya da 150 boyunda birisidir
150 ler de çok seviyor. Multihard oluyor çünkü 🤣
Harley quinn, şizoid ve eğlenceli ve psikopit sjsjsjs
Uuuuu jdjdjfjfj
Şef Roka
Skkskdksksksj benden daha ilginç zevkleri olanlar varmış
Cedric🎀🎀
Çok tatlıı
Bencede öyle🎀🎀
Cedric yollar sonra Chen e t*cavüz etmiş diye duymuştum ben
Yıllar*
Bilmiyorum ki