Allah. Herseyi. Yarattigina. Gore. Dogustan. iyi. inancli on a Tapma.
iradesi. ve. akli. Olan kotuluk. yapmayan. insanlar. Yaratsaydi. ki. Yaratirdi. Cunku koca. Kainati. " OL". deyip. Yaratmistir. Kisaca. Sadece. iyilik ve ibadet. dusunen. insan. neden. Yaratmadi. ve. 124.000. Peygamber. gonderip. 124.000 kere. Cebraile. Gore verdi. 123.999. Peygamber. basarili olamadi. Sadece. bir peygamber. Allahin. istedigi dogru. Yolu. gosterebildi. (. Simdi. Gelecek. Cevaplara bakalim 1- insanlara akil verdi dogruyu bulsun diye (. Tamamda. o. Verdigi akli sadece iyilik. Ve ibadet yapsin diye neden kodlamadi. Yaratirken? ) 2- insanlara. dogru yolu Yani. iyilik. ve on a Tapma. Yolunu. Gostersin diye. 124.000 peygamber. gondermistir. ( Yani. 123.999 kere basarisiz. Olmustur. ( Tovbe Tovbe). bir kez. Son peygamber ile basarili olmustur ( tamamda. Tum kainati. Yaratan. insani. Yaratirken iyi ve ibadet Eden olarak. Beyinlerini. Kodlamayip. 124.000 peygamber. gondermekle. Ugrasti! Neden? ( Arkadaslar. Yaradan. Hepimize. ve bana dogru yolu bulmamiz icin akil verdi O akli. ibadet icin kullanmaliyiz. Ama verdigi O akil. sorular soruyor neden. Herkesi. dogustan. iyi ve iyi. ibadet Eden Musluman. Olarak. yaratmadi. test icin. tamam ve 124000. Peygamber. gonder. ve 123.999 u. Basarisiz olmus? Soru ogrenmek icin. Arkadaslar. Neden. Herkesi. iyi ve. on a ibadet. Eden olarak yaratmadi? Yaratabilirdi. ama yaratmadi? neden? ( edit ozel mesaj. Aldim. " insanlara. Akil verdi ki. iyiyi ve kotuyu. Secsinler". bu mesaja cevap! Tamamda dogustan. iyi ve ibadet Eden Musluman olarak beyinleri kodlayip. Yaratmadi. Yaratsaydi. Sadece. Cennet olurdu di mi? ( bak ogrenmeye calisiyorum hala)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gerektiği için.
Keske. O iyi ve ibadet Eden. Modunda. Beyinleri yaratilsaydi herkes iyi olurdu. Sorgusuz islemi. Olmazdi ve. O herseyi gorur ve duyar. Ozelligini kullanmaya gerek duymazdi herkes iyi olma koduyla yaratilsaydi. Herkes. Sorgusuz. Cennete giderdi. " O herseyi. "OL" diyerek yarattigi icin. Sadece. " OL". Diyerek. insanlari sadece. Iyi olma ve. Ibadet etme. Moduyla yaratabilirdi. ( iyi yaratilmis kisinin. Beyni iyi olma modunda. Oldugu icin. Kotuluk. Yapamazdi. )
124.000 peygamber her kavime bir tane gelmiş olsa yine tutmuyor
Unutma. O. Milyarlarca. isik yili buyuklugundeki. Evreni. Sadece. " OL". Diyerek. Yaratmistir. O. Herseye kadirdir. ( mesela. Bir. Hindunun Tanrisi. Bunu yapamaz. Eger herkesi. "OL" diyerek. Sadece iyi. ve. ibadet Eden. Olarak yaratsaydi 1-124.000. Peygamber gerek kalmazdi. Ve. Milyarlarca. yarattigi. insanin. Cennete mi Yoksa. Cehenneme mi gidecek. Testi ile ugrasmazdi. Cunku. Herkes iyi ve. ibadet etme. Modunda. Yaratilsaydi. Otomotik olarak. iyi ve ibadet. Eden milyarlarca insan direk Cennete giderdi. O herseye. Kadirdir
Hindu’nun tanrısı bunu yapamıyor da Hindu’yu yaratan yaratıcı ile seni yaratan yaratıcı farklı mı? Yaratıcı tekse tüm kainattaki canlıları tek o yaratmıştır, o halde neden bu kadar din karmaşası? Senin ne özelliğin vardı da müslüman toplumda doğdun?
Ben yurtdisindayim. Hindu ile beraber calistim. ve onu. Uyardim". Dinle. Tapilacak bir. Tanrinin. Herseyi yapmasi lazimdir ki. Tapilsin. Ornek. Tum kainati. " OL". Deyip yaratmasi lazim. O herseyi gorur ve duyar olmasi lazimdir. ve. Dogmamis ve dogurulmamis olmasi lazimdir.. ama senin. Tanrin. Sadece. Realkarnasyon yaptiriyor? do. you andirstenn? dedim yuzune. uyari olarak. ( dusunebiliyormusunuz? Hindu Tanrisinin Cennet. Ve. Cehennemi. Yokkk?
Gözlerini dünyaya açıyorsun ve müslüman bir ailede hayat buluyorsun, seninle aynı hastanede olan bir birey hristiyan bir ailede hayat buluyor. Adaletsizlik hayatın ta kendisi.
Yukariya devam. Hindu. Tanrisinin Cenneti ve. Cehennemi. Yok " hiiihhh". Demistim. Aciklayayim. Hindu kurallarina gore. iyiseniz. Tanri sizi tekrardan yaratiyor. Ama. Zengin olarak dunyada herseye sahip oluyorsunuz eger iyi iseniz. Kotu insanlarda. Tekrardan canlandirilip dunyada geliyor amma kotu oldugu icin. Fakir ve sokakta surunen olarak dogup cile cekiyor. Kotu insanlar. Cehennemi yok yani?
Herkes. iyi ol Dua et. Modunda. Beyin modunda yaratilsaydi. Herkes sorgusuz. Cennete giderdi. Otomatik olarak. 8 milyar insan. Sorgusuz. Cennete giderdi. O herseye. Kadirdir. Yani. "OL". Deseydi. Herkes. iyi ve inancli olarak otomatik olarak dogardi
O zaman hak edenlere haksızlık olurdu cennete gitme konusunda çünkü cenneti hak etmeyenler de cennete girmiş olurdu…
Olmazdi. Cunku. Beyinleri iyi ve ibadet etme. Koduyla yaratilsaydi. Zaten herkes. iyi olur. Haksizlik olmazdi unutma O. Herseye Kadirdir. ". OL". Diyerek tum kainati. Yoktan var etmistir
Niye ben mesela enayi miyim o zaman nefsim her gün farklı kadınla zina etmek isterken, içki içmek isterken Allah’tan korktuğum için nefsime engel olup bunları yapmıyorum. Onların beyni yok mu onlar da iyiliği seçsinler?
Iste beynin kodlansaydi. Zina falan yapamazdin. Sadece iyilik ve ibadet. Yapardin. Ama. Kodlanmamis olunca oyle
Dua et ona sor
Iste herkes. iyi. OL Dua et. Modunda yaratilsaydi. Otomatik olarak sadece. Iyi olur ve ibadet ederlerdi. Unutma. O. herseyi yapmaya. Kadirdir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!