Bugün ki üniversite yerleştirme sonuçlarıyla Beykent Üniversitesi'ne yerleştirildim. Beykent Üniversitesi'nde okuyan ya da yeni yerleşmiş var mı? :)
İlk tercihim Beykent Üniversitesi. Eğitimi hakkında internette araştırma yaptığımda kimi çok kötülüyor, kimisi çok iyi diyor. Kafam çok karışık. Gittiğimde iyi bir eğitim alamamaktan korkuyorum. Ne de olsa özel üniversite. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Beykent üniversitesi yorumlar neler? beykent üniversitesi kötümü?
Selamlar. Ülkemizdeki devlet üniversiteleri kadar iyi özel üniversiteler de bulunmakta. Bunlardan biri de Beykent Üniversitesi. Öğrenciler devlet üniversitelerini yazarken çok kaygı duymasalar da özel üniversiteleri tercih ederken kaygılanıyorlar. Herkesin burs kazanma imkanı olmadığı için para verdikleri kurumdan iyi eğitim alacaklarına emin olmak istiyorlar. Beykent Üniversitesi de en çok merak edilenlerden biri. Beykent üniversitesi iyi mi yoksa Beykent üniversitesi kötümü gibi sorulara cevap verelim.
Beykent Üniversite Özel mi?
Beykent Üniversitesi vakıf üniversitesi mi?
Beykent Üniversitesi özel bir üniversite yani vakıf üniversitesi. 1997 yılında İstanbul'da kurulan üniversite Adem Çelik-Beykent Eğitim Vakfı tarafından desteklenmektedir. Vakıf üniversitesinin anlamını bilmeyenler için kısaca anlatayım. Vakıf üniversiteleri bir vakıf tarafından kurulan ve maddi olarak desteklenen üniversitelerdir. Eğitim gören öğrencilerin hem ücretli hem de burslu okuma imkanı vardır. Kısacası Beykent Üniversitesi özel bir üniversitedir.
Beykent Üniversitesi İyi mi, Kötü mü?
Beykent Üniversitesi nasıl?
Beykent Üniversitesi, 9 fakülte, 1 enstitü, 1 meslek yüksekokulu, 3 yüksekokul ve 10 araştırma merkezinden oluşan bir üniversitesi. Türkçe haricinde İngilizce ve Rusça dillerine eğitim veriyor. Küçümsenmemesi gereken özel üniversitelerden biri. Bünyesinde bulunan hocaları ile iyi eğitim veren bir üniversite. Ancak öğrencilerin yorumlarını okuyunca anladım ki eğitimin kalitesi fakülteye, bölüme ve hocaya göre değişiyor.
Öğrenciler bazı derslere kaliteli hocaların girdiğini söylüyor ama bazı hocaların yetersiz kaldığını belirtiyor. Kesintisiz bursu 7 yıl kadar verdiklerini de hatırlatayım. Çünkü bu konu bazı öğrenciler için oldukça önemli olabiliyor. Sportif başarılarıyla ön plana çıkan bir okul. Voleybol, futbol ve basketbol takımları oldukça aktif. Ferah ve kendi yaşam alanına sahip kampüsleri var. Kampüslerinde spor tesisleri, kütüphaneler ve birçok kafe mevcut. Ancak laboratuvar ve bilgisayar odaları gibi alanların tüm öğrencilerin ihtiyaçları için bazen yeterli olmadığı söyleniyor.
Beykent üniversitesi yorumlar diye araştırdığımda en iyi bölümlerin oyunculuk, gastronomi ve mutfak sanatları, tekstil ve moda tasarımı olduğunu fark ettim. Buradan anladığımız kadarıyla yetenek ön planda tutuluyor. Üniversite öğrencilere iyi veya kötü şartlar sunsa da işin öğrenci de bittiğini hatırlatmakta fayda var. Siz eğer isterseniz o okuldan ve hocalardan çok iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Çevremde Beykent'te okuyup memnun kalan birçok tanıdığım olduğunu da eklemek isterim.
Ya arkadaşlar bende beykent universitesinde iki yıllık %50 bursla mimari restorasyon bölümü tutuyoda. Ben beklemek seneye girmek istemiyorum. Yalniz iki senelikle kalmıcam. Mimarlık için calisicam dgs 'te sizce kötü mü ederim yoksa bu yolda ilerlemelimiyim.
Aaa bu yorumu gördüğum çok iyi oldu ne yaptın tercih ettin mi etmedin mi ettiysen birkaç bir şey sorabilirmiyim ya bende %50 burslu iki yıllık uygulamalı ingilizce çevirmenlik yazmayı düşünüyorum da sormam gerekenler varr
tiki mekanı... okumak için gidene açılan gerçek bir cehennem kapısı. hele ki araban orta sınıfsa gittiğine gideceğine pişman olacağın okul sıfatı altındaki cafe bar ortamı...
Kodaman çocuklarının okuduğu ünilerden birisidir. Etrafında bolca paralı züppe ve bol makyajlı motor olacaktır. Sonuç olarak eğlenmek ve gününü gün etmek için güzel bi üni
hass :D ahauhaha ya profilde ne kadar teenage var sildim.
en az 20 kişi sildim.
yıl 2011 olmus millet wcye gitse anlık ileti geçiyor.
Bizlerde kazandık hiç facebookdan yardırmadık :) anamıza babamıza koştuk ailelerimiz tebrik etti pc basına oturamadık 1 hafta git gel tebriklerden bunların durumu nolacak ya :)
Tam burslu olarak İstanbul'da özel üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ama bursunda kesilmesinden korkuyorum burs kesmeyen üniversiteler var mı acaba bildiğiniz ( aydın kültür beykent öncelikli)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beykent mezunuyum kotuleyenler genelde okulu dersleri takmayip dersten kalan tayfa hocalardan gayet memnun olarak mezun oldum
harikulade bir eğitimleri yok. ben gitmedim. giden birçok yakın arkadaşım vardı. kimseyi görmedimki eğitimi süper diyen. ama kötü demekte biraz acımasızlık olur. orta düzey.