Ben 17-22 yaşlarım arasında suç işledim birkaç defa. Şu an da 22 yaşımdayım. Ben kurbanlar için kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım üzüntü ya da pişmanlık hissedemedim. Yani birisini öldürdüm diyelim. Öldürdüğüm kişi için değil de hayatıma olan etkisi için üzülürdüm. Dediğim gibi işlediğim suçların hayatıma etkisi için üzülüyorum şu an da öyle sanki ateş basmış gibi ama kurbanları dusunmuyorum sadece kendimi düşünüyorum niye böyle yaptım hayatıma etkisi oldu niye böyle falan diye. Ben pişman mıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
senin gibilerinin temizlenmesi lazım ki toplumdaki sağlıklı kişiler zarar görmesin.
Hadi ama abartıyorsun zaten 1 yıldır psikiyatrik tedavi alıyorum. Anksiyete okb depresyon var yangın çıkartma hastalığım psikopati egilimim de var. Bunlar bana yetiyor zaten.
ne yalan mı? sana sana hep kendin, seni etkilemesi hakkında konuşuyorsun ama biz bir toplumda yaşıyoruz eğer topluma uyum sağlamayacaksan git dağın tepesinde tek başına yaşa. ben anaokulu servisi için görevli olabilirken sen olamazsın neden sence?
Bireyin faydasındansa toplumun faydası bla bla bla. Birey olmadan toplum olmaz. Devlet sağlıksız bireyleri etkili biçimde sağlığına kavuşturmakla sorumludur. Ben uyum sağlıyorum zaten sessiz sakin birisiyim. Öyle haberde gördüğün magandalar gibi değilim. Çevremde saf canım, temiz gibi sifatlarla aniliyorum. Ben temkinliyim adımlarımı dikkatli atarım. Ayrıca merak etme çocuklarla işim yok. Çünkü sana göre ben tehlikeli bir magandayim falan filan
tamam o zaman ne suç işledin onu söyle istersen özelden söyle
Yok kalsın ama artık suç islemiyorum islersem de başka türlü islerim
nasıl işlermişsin yakalanmayacak şekilde mi?
Hayır, masumlara zarar vermeyecek şekilde işlerim artık
Kim bilir belki de toplumdaki kendim gibi zararlıları öldürürüm
oo Dexter olcam diyorsun yani ismini söyle de haberlere çıktığında seni hatırlayayım
Dexter olamam çünkü masumlara zarar verdim geçmişte ama artık bilinçliyim kendim gibi zararlıları öldüreceğim dediğim gibi. İsmim de bende kalsın sonra ihbar edersin 😔🫣
başarabilirsen sevinirim
yok yok iş birlikçin bile olurum jfhsjf ben death note izlediysen eğer ben onda Yagamiyi tutuyordum zaten ahdhadgaj
Başaracagima emin olabilirsin 😶☺️ iyi günler dilerim
Dhjadhaj ben de yagamayi tutuyordum
iyi günler dilerim ben de
Görüşürüz misa amane
Eğer gerçekten birini öldürdüysen geçmiş olsun öbür taraf için edebi cehennemliksin.
Cehennemden korkmuyorum ama merak etme öldürmekten daha kötü bir suç işledim.
Cehennemden korkmuyor musun? Cesaretine hayran kaldım. Öldürmekten daha kötüsü ne dayı taciz mi ettin?
Evet korkmuyorum zaten olup gideceğim elimde olan bir şey değil. Cehenneme gideceksen de mantıklı bir sebebi olduğu sürece ben razıyım. Cinsel suç isledim
Cinsel suçun haklısı haksızı olmaz ne desem bilmiyorum belki pişman olduğun için böyledir.
Belki de
Değilsin
Ama kısa süreli kötü hissetmem normal mi peki
Hastaneye yatırılman lazım
Bende anksiyete okb depresyon ve yangın çıkartma hastalığım var ayrıca psikopati eğilimim de var. Zaten 1 yildir psikiyatrik tedavi alıyorum en son yatırılacaktım sıraya koymuşlardı ama hâlâ arayan soran yok
Yatırsınlar nolur
Uzuyorsun beni o kadar da kötü birisi degilim
İşlediğin suçları saymışsın, nasıl değilsin
İşlediğim suçlar değil hastalıklarım onlar sanki ben doğuştan hasta olmayı secmişim gibi konuşuyorsun.
Hastalıklarınla alakası yok, kılıf uydurmaya çalışıyosun. Bu hastalıkları olan bi insan evden bile çıkamaz, bırak cinsel suç işlemeyi
Yok çıkıyorum hatta yatışımı da istediler ama olmadı hastane sağolsun. Yani artık cinsel suç islemiyorum islersem de benim gibi zararlıları öldürürüm herhalde.
Neler yaptın ergen
Cinsel suç isledim