Iliskiye ara vermek iyi bir fikir mi?

Öncelikle herkese merhaba, benim 1.5 yildir sürdürdügüm bir iliskim var. Basta hersey mükemmel gidiyordu sonradan iliskimiz ayril baris toksik bir iliskiye döndü bu döngüyü augustos ayinda sevgilim bitirmisti 2 ay ayri kaldiktan sonra tekrardan yollarimiz birlesti ve tekrardan denemeye basladik. Benim icin savastigini gördüm ve ona bir sans vermek istedim ama bir süre sonra kendisi eskiye döndü. Eskisi gibi degildi iliskimiz sürekli ben rahatsiz oluyordum bir seylerden tek tarafli caba sarf ediyormus gibi hissediyordum rahat degildim cünkü o benim kadar emek vermiyordu, onu ilk tanidigimda cok farkliydi. Sonradan kavgalar yine basladi ve kendisi tartismalarda ayrilmak isteyen taraf bende bitmesin diye cabalayan. Sonradan anladim beni kaybetmekten korkmuyor. Ara vermek istedim ve aninda kabul etti, birbirimize zaman vermek icin alan tanidik. Simdide cok iyi anlasiyoruz sanki ilk baslardaki gibi. Bu sürecten sonra yine beraberligi düsünüyoruz sevgisinden de eminim. Sürekli bana bana muhtac degilsin diyo, kendi degerini bil diyor bilmezsen ben hep kafama göre davranirim agirligin olsun diyor. Sizce ona nasil kaybetme korkusu veririm ya da degistigimi ispatliyabilirim ara verdikten sonra?

Iliskiye ara vermek iyi bir fikir mi?