En mantıklısı arsa alıp yeni ev yapmak , cunki eski evi yenilersin tamam dersin , her yıl bı işi bı tadilati çıkar hiç bitmez , 1 parası harcarsin bende eski evi tadilat yaptırdım hiç işi bitmiyor
Fakat ev baya eskiyse pahalı bir tadilat olacaktır ve asla istediğin şekle getiremeyeceksindir. Öte yandan prefabrik ev tamamen senin istediğin şekilde yapılacaktır, daha uyguna yapılabilir. Fakat ruhsat ve abonelikler hem zaman alacak hemde epey tutacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2. Eskiyi yenileme
En mantıklısı arsa alıp yeni ev yapmak , cunki eski evi yenilersin tamam dersin , her yıl bı işi bı tadilati çıkar hiç bitmez , 1 parası harcarsin bende eski evi tadilat yaptırdım hiç işi bitmiyor
Bu benim uzmanlık alanım. Eski evin avantajını söyleyeyim, hazır numarataj, elektrik su aboneliği.
Fakat ev baya eskiyse pahalı bir tadilat olacaktır ve asla istediğin şekle getiremeyeceksindir. Öte yandan prefabrik ev tamamen senin istediğin şekilde yapılacaktır, daha uyguna yapılabilir. Fakat ruhsat ve abonelikler hem zaman alacak hemde epey tutacaktır.
Sıfır betopan 150 m2 evi 600-700 bin civarına yapıyorlar. 100 falan da temele gitse 800 bine ev sahibi olursun. Arazin varsa tabi.
yıkmak öyle kolay değil
izin alması
falan
Eskiyi yenile
Merhaba, evin m2 ne kadar?
Evin kendisi 70m2 bahçe 140m2
Arsa almak istediğiniz bölge neresi?
Bu yurtdışında eski ev ve bahçe bu kadar
Tesisat işi falan var
Evin temeli var
Daha doğrusu ev var ama eski
Fiyat olarak bir şey söyleyemem o halde.