Öyle çıkmaz bir ilişkinin içindeyim ki.
Canım sıkılıyor biri beni boğuyor gibi hissediyorum.
Kaçan kovalanır taktiği işliyor ilişkimizde ben ne zaman soğuk yaparsam o zaman bir şeyler için çabalıyor sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum o kadar emek var...
Canım sıkılıyor biri beni boğuyor gibi hissediyorum.
Kaçan kovalanır taktiği işliyor ilişkimizde ben ne zaman soğuk yaparsam o zaman bir şeyler için çabalıyor sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum o kadar emek var...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hicbir zaman yapmadım ama bana yapmaya calısanlar oldu, yaptıklarına pisman ettim
Keşke bende pişman edebilsem
Kaçan kovalaniyor harbiden bacım birini sevmiştim beni sevmediğini söylemişti sonra ben onu bıraktım ve şu an kapımda köpek
Ağlicam bazen çok saçma hareketleri oluyor gerçekten seviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum sorguluyorum bazen
O bendede oluyordu ağlama sakın hiç kimse göz yaşı dokmene değmez öncelikle seviyormu sevmiyormj belli değilse gönlü yoktur çok üzgünüm gönlü olan her türlü belli eder söyler
2 yıldır birlikteyiz çok dengesiz davranıyor canımı çok yakıyor bazen saçma sapan hareketleri beni başkalarına tercih etmesi doğru düzgün konuşamamak falan..
Sen bırak onu ya gerçekten o seni bırakmadan sen onu bırak bellimi ilişkiden sıkılmış
O ilk seni bırakırsa daha çok canın sıkılır bence
Evet bunun söyleyince ne alakası var oluyor suçlu ve sorun çıkaran ben oluyorum ama davranışları sıkılmış gibi
Evet kendini yormaya üzmeye değmez daha fazla uzulmeden ayrıl seviyorsan tabi bu çok zor olabilir ama sevecek başka güzel adamlarda vardır illaki
Evet çok zor ama büyük ihtimalle bu ilişki biterse yenisi olmayabilir ki olmaz da çok yıpratıcı bir dönem benim için :/
Anlıyorum kolay olmaz tabiki umarım toparlarsin ama böyle devam ederse canın daha çok sıkılır
Ne kadar zamandır bir emek var ve hala neden katlanıyorsun
2 yıldır birlikteyiz ondan önce de bi yakın arkadaşlık dönemi oldu yani korona zamanından beri öyle düşün.
Bayağı bağlandım aslında.
Katlanmak da bazen çok yakın davranıyor bazen hiç umursamıyor gibi ağlicam anlamıyorum seviyor mu sevmiyor mu
Bu tarz insanlar ancak seni yıpratır ve sabit fikri asla olmaz , en boş anında yine gelip yine giderler. En sağlıklı olanı bu tip insanlardan olabildiğince uzak olmak
Nasıl uzaklaşıcam çok manipülatif ve bilmiyorum ayrılınca kendimi boşlukta hissedecek gibi hissediyorum alışamayacak hibi hissediyorum ve o da bunun farkında olduğu için hiç çabalamıyor...
Çünkü onun için sen benden başkası ve artık ben onun için bir vazgeçilmez birisiyim durumuna getirmiş. Bu kadar kendine karşı özgüvensiz ve acımasız olma. Kendine uyguladığın duygusal siddetin bir tanesini bile ona uygulanıyorsun, aslında ona yasatman gerekirken. Kimse vazgeçilmez değil ve kimse de yalnız ve boşta kalmaz
evet gerçekten o kadar haklısın ki bunu hatta kendisi de söylemişti suratıma karşı "sen benden ayrılırsan başkası ile yapamazsın" "sen benden ayrılırsan beni unutamazsın" vs vs şeyler çok duydum
Onun sırf bu kendinden emin ve narsist kişiliğini güldürmek ve vazgeçilmez olduğunu gerçekten haklı çıkartmanın anlamı ne , insanlık bitmedi ve erkek nüfusu fazlasıyla var.
Kendi benliğimden utandım gerçekten.. Çok haklısınız.
Gülüp geçiyordum ama ona haddinden fazla değer vermişim sanırım..
Kendine işkence edebiliyorsun ve kendine fazlasıyla zarar verdin ve artık prangalarından kurtul ve hayatına başka birini al ya da yalnızlığın tadını çıkart
Çok zor olucak ama devam etmek de çok zor ne olucak bu halim..
Zor olan ne sigara bağımlısı gibi kendini ona noktalamış ve sanki o gitse hayatın alt üst olucakmis ve düzenin olmayacakmış gibi konuşman çok saçma, o senin yaşam uniten değil
Orta yolu yok ya kalırsın ya gidersin
Çok zor
Bi karar almalısın
Alsam bile arkasında duramıyorum ki
Durmalısın
Nasıl durucam
Sağlam bir irade ve inanç ile
Her zaman
Karşı taraf ne tepki veriyor veya ne yapıyor?
Daha çok istiyor her zaman
Peki hiç karşı taraf sana uyguladı mı bu taktiği?
Uygularsa koşmam asla sevmem öyle şeyler
Ne güzel ya keşke ben kaçmak zorunda olmasam
Neden zorunda olasın?
Çünkü o artık bazı şeylerin farkında ve kovalaması için sadece kaçmamı bekliyor.
Onun dışında yürümüyor bile üzücü ama gerçeği yeni fark ediyorum..
Sal gitsin hayat kısa boşversene.
Keşke boşverebilsem.
O kadar dert etmesem.
Neden bu kadar ciddiye alıyorsun?
Sonuçta ortada verilen bir emek var ve kendi adıma söyleyeyim ciddi düşünüyordum o da öyle söyledi ve çok acınası bir durumdayım şu an 🥲
Emek tabi saygı duyarım. Ama olmadı mı bakarım önüme kimse benden değerli değil zamanım da çok değerli
Tabiki buyrun
Kaçan kovalanmaz taktiği oldu