Diğer İçimde tuhaf bir his oluyor sizde de oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedir bu sanki iyi veya kötü bir şey olacakmış gibi bir şey böyle heyecan mi anlamadım karnimda bunu hissediyorum Güncellemeler1 yıl Kizlar sizde peki olmuyor mu ya😏 İçimde tuhaf bir his oluyor sizde de oluyor mu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzel düşün güzel olsun karnındaki gazdır sal gitsin 😊 1 34 Yorumla Soran 1 yıl Gaz olsa anlarım heralde manevi bir şey midemde kelebek hissi gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım umarm çok güzel şeyler olur Yorumla Soran 1 yıl Ay evet ya yerimde duramıyorum sürekli nefes alıyorum tuhaf bir şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha önce öyle bir durum oldumu hiç Yorumla Soran 1 yıl Evet birkaç yıldır bilimsel birşeyi var mı ya Google yazıyım bir şey çıkmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanmam seni mutlu eden bir şey gerçekleşmiştir ondan dolayı ya da psikolojik olarak kendni öyle görüyorsundur Yorumla Soran 1 yıl Kötü olmasında yok şu an ders çalışıyorum aklım dersteydi birden heyecanlandım içimde bir ürperti sonra nefes nefese kaldın tövbe haşa noluyyor dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya olumsuza yorma dediğim gibi güzel düşün güzel olsun Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devam ediyor mu Yorumla Soran 1 yıl Evet hala Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabaha yazacam merak ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya bir şey dicem gidip eksiye yazdım çoğu kişi şey demis Yorumla Soran 1 yıl Kortugun birşeyin başına gelmesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçmalamış öyle bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Neyse sabaha belli olur bir şey olursa söylerim😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen dediğimi yap rahat ol Yorumla Soran 1 yıl Ay yemin ediyorum uyutmuyorum 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Uyutmuyor dersi bıraktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasl bir şey anlatsan istersen özelden anlat Yorumla Soran 1 yıl Yok uyu sende ya bende bir uyumaya calsiyim bakalım ne olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam uyuyamazsan yaz Yorumla Soran 1 yıl Oldu ya evden atiliyorum öğrenciyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nsıl yani kimin evindn Yorumla Soran 1 yıl Öğrenci evi işte kiralık öğrenci evi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaşlar mı yoksa ev sahibi mi Yorumla Soran 1 yıl Ev sahibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya vardır bir hayır karamsal olma Yorumla Soran 1 yıl Galiba kötü şeyler oluyor o histen sonra yeni tecrübe oldu işte sormustun haber vereyim dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kötüye yorgun biraz telaş ettin en kötü olayımız bu olur inşallah Yorumla Soran 1 yıl Evet inşallah neyse sağol vaktini aldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Estağfurullah ne vaktimi alması keşke iyi şeyler olsaydı Yorumla Soran 1 yıl En azından anladık niye böyle olduğunu 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ama ona bağlama derim 😀 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur arada öyle şeyler geçer 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Enerji yükselmesi 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla BalalarBabası 1 yıl Bedeninin enerjisi yükseliyor, çakraların açık Yorumla Soran 1 yıl Ondan mı oluyor Yorumla BalalarBabası 1 yıl Bence ondan Yorumla Soran 1 yıl Belki de Yorumla BalalarBabası 1 yıl Libidoya yansımadan ya kitap oku ya rüyaya dal, 😄 Yorumla Soran 1 yıl Yok be ders çalışıyorum aklım hiç oralarda değil Yorumla BalalarBabası 1 yıl Birşeye yoğunlaşmak iyi olur , harika Yorumla
atınintikamı6060 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Oluyor mu peki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ha ondan sonra bir şey mi bilemem hic fark etmedim Yorumla
the_GREYy Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Oluyor arada 1 32 Yorumla Soran 1 yıl Sebebi ne acaba Yorumla the_GREYy 1 yıl Sebebi de belli değil o an ki his Yorumla Soran 1 yıl Mesela sen ondan sonra bir olaya şahit oluyor musun iyi veya kötü Yorumla the_GREYy 1 yıl İlla ki Yorumla Soran 1 yıl Hmm hayırlısı Yorumla the_GREYy 1 yıl Senin Yorumla Soran 1 yıl Ben onu hiç fark etmedim ya Yorumla the_GREYy 1 yıl 😄😄 iyi Yorumla Soran 1 yıl Aslında bende son birkaç yıl böyle olduğunu fark ettim hiç merak etmedim Yorumla the_GREYy 1 yıl Şimdi neyin merakı bu Yorumla Soran 1 yıl E hep oluyor artık dedim bu normal değil başkalarına da oluyor mu dedim Yorumla the_GREYy 1 yıl İyi ya da kötü bir şeye denk gelmedin mi Yorumla Soran 1 yıl İşte başıma birşeyler geldi ya da şahit oldum ama bu durumla alakası var mı onu hiç fark etmedim neyse artık dikkat edicem bir şey olursa bunla alakali Yorumla the_GREYy 1 yıl Bana da haber et Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla the_GREYy 1 yıl Peki Yorumla Soran 1 yıl Oldu ya evden atiliyorum öğrenciyim demekki dogruymus Yorumla the_GREYy 1 yıl Geçmiş olsun kuzu Yorumla Soran 1 yıl Demekki neymiş kötü şeyler oluyormuş sağol ya Yorumla the_GREYy 1 yıl Ee ne yapacaksın şimdi Yorumla Soran 1 yıl Ev arayacaz adam durduk yere artırdı kira fiyatını görsen cahil bir adam sözleşmede yapmadı İstanbul'da ev arayacam bulabilirsem arkadaşimla Yorumla the_GREYy 1 yıl şu an nerde kalıyorsun Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Bahçelievler Yorumla the_GREYy 1 yıl Kalacak yerin var yani şimdilik Yorumla Soran 1 yıl Çık diyor bir hafta verdi Yorumla the_GREYy 1 yıl İyi daha zaman var Yorumla Soran 1 yıl Bakalım bulabilirsek iyi su üni bitsede kurtulsak Yorumla the_GREYy 1 yıl Hangi üni ne okuyorsun Yorumla Soran 1 yıl İstanbul teknik Yorumla the_GREYy 1 yıl Hangi bölüm Yorumla Soran 1 yıl Bilgisayar mühendisliği Yorumla the_GREYy 1 yıl AA güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel düşün güzel olsun karnındaki gazdır sal gitsin 😊
Gaz olsa anlarım heralde manevi bir şey midemde kelebek hissi gibi
Anladım umarm çok güzel şeyler olur
Ay evet ya yerimde duramıyorum sürekli nefes alıyorum tuhaf bir şey
Daha önce öyle bir durum oldumu hiç
Evet birkaç yıldır bilimsel birşeyi var mı ya Google yazıyım bir şey çıkmıyor
Sanmam seni mutlu eden bir şey gerçekleşmiştir ondan dolayı ya da psikolojik olarak kendni öyle görüyorsundur
Kötü olmasında yok şu an ders çalışıyorum aklım dersteydi birden heyecanlandım içimde bir ürperti sonra nefes nefese kaldın tövbe haşa noluyyor dedim
Ya olumsuza yorma dediğim gibi güzel düşün güzel olsun
Evet öyle
Devam ediyor mu
Evet hala
Sabaha yazacam merak ediyorum
Ya bir şey dicem gidip eksiye yazdım çoğu kişi şey demis
Kortugun birşeyin başına gelmesi
Saçmalamış öyle bir şey yok
Neyse sabaha belli olur bir şey olursa söylerim😁
Sen dediğimi yap rahat ol
Ay yemin ediyorum uyutmuyorum 🤔
Uyutmuyor dersi bıraktım
Nasl bir şey anlatsan istersen özelden anlat
Yok uyu sende ya bende bir uyumaya calsiyim bakalım ne olacak
Tam uyuyamazsan yaz
Oldu ya evden atiliyorum öğrenciyim
Nsıl yani kimin evindn
Öğrenci evi işte kiralık öğrenci evi
Arkadaşlar mı yoksa ev sahibi mi
Ev sahibi
Ya vardır bir hayır karamsal olma
Galiba kötü şeyler oluyor o histen sonra yeni tecrübe oldu işte sormustun haber vereyim dedim
Sen kötüye yorgun biraz telaş ettin en kötü olayımız bu olur inşallah
Evet inşallah neyse sağol vaktini aldim
Estağfurullah ne vaktimi alması keşke iyi şeyler olsaydı
En azından anladık niye böyle olduğunu 😃
Yani ama ona bağlama derim 😀
Olur arada öyle şeyler geçer
Enerji yükselmesi
Nasıl yani
Bedeninin enerjisi yükseliyor, çakraların açık
Ondan mı oluyor
Bence ondan
Belki de
Libidoya yansımadan ya kitap oku ya rüyaya dal, 😄
Yok be ders çalışıyorum aklım hiç oralarda değil
Birşeye yoğunlaşmak iyi olur , harika
Oluyor mu peki
Ha ondan sonra bir şey mi bilemem hic fark etmedim
Oluyor arada
Sebebi ne acaba
Sebebi de belli değil o an ki his
Mesela sen ondan sonra bir olaya şahit oluyor musun iyi veya kötü
İlla ki
Hmm hayırlısı
Senin
Ben onu hiç fark etmedim ya
😄😄 iyi
Aslında bende son birkaç yıl böyle olduğunu fark ettim hiç merak etmedim
Şimdi neyin merakı bu
E hep oluyor artık dedim bu normal değil başkalarına da oluyor mu dedim
İyi ya da kötü bir şeye denk gelmedin mi
İşte başıma birşeyler geldi ya da şahit oldum ama bu durumla alakası var mı onu hiç fark etmedim neyse artık dikkat edicem bir şey olursa bunla alakali
Bana da haber et
Peki
Peki
Oldu ya evden atiliyorum öğrenciyim demekki dogruymus
Geçmiş olsun kuzu
Demekki neymiş kötü şeyler oluyormuş sağol ya
Ee ne yapacaksın şimdi
Ev arayacaz adam durduk yere artırdı kira fiyatını görsen cahil bir adam sözleşmede yapmadı İstanbul'da ev arayacam bulabilirsem arkadaşimla
şu an nerde kalıyorsun
İstanbul Bahçelievler
Kalacak yerin var yani şimdilik
Çık diyor bir hafta verdi
İyi daha zaman var
Bakalım bulabilirsek iyi su üni bitsede kurtulsak
Hangi üni ne okuyorsun
İstanbul teknik
Hangi bölüm
Bilgisayar mühendisliği
AA güzelmiş