dekant parfüm sitesinden ben tester boyutlarında dekantlar satın alıyorum ama başka orijinalliği kesin olacak şekilde türk sitelerinde yok sanırım ama dekant şeklinde deneyebilirsin. ben türkiyede vardır diye düşünüp yazmıştım aslında ama sephora, beymen tarzı yerlerde de yokmuş :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çiçeksi, pudralı hafif meyveli tatlı seviyorum.🍒
pdm-meliora veya montale-powder flowersa bakailirsinn
Teşekkürler , ilkini bilmiyorum montale güzel 🎀
Koku duyum berbat neyi sevdiğimi bilmiyorum o yüzden
o zaman parfüm kullanıyor musun bilmiyorum ama en sevdiğim erkek parfümü jpg-le beau belki bakarsınn
Parfüm kullanıyorum da spordan cikarsam o da ter kokusunu bastirsin diye
One Million tarzı kokuları seviyorum :)
onu denemedim o yüzden öneri yok maalesef, özellikle sevdiğin tarz varsa odunsu, tatlı vb. gibi daha kolay öneri sunabilirim
Odunsu.
Odun gibi bir adamım.
tom ford-oud wood
Teşekkürler
rica ederiim
Odunsu
tom ford-oud wood
Bakiim bi
bakk
50ml 10.000tl
muadil markalara bakabilirsin
Hankısu var
Yoksa tom fordçu çıktı yani😂😂
Yağmur, toprak..,
zoologist-dragonfly yağmur kısmı uyuyor, topraksı olarak da yine zoologistten bat parfümü olabilr
Türkiye'de satışı var mı
dekant parfüm sitesinden ben tester boyutlarında dekantlar satın alıyorum ama başka orijinalliği kesin olacak şekilde türk sitelerinde yok sanırım ama dekant şeklinde deneyebilirsin. ben türkiyede vardır diye düşünüp yazmıştım aslında ama sephora, beymen tarzı yerlerde de yokmuş :/
topraksı olarak prada-luna rossa carbon a da bakabilirsin o türkiyede var
Çabaniz için teşekkürler
Çok ucuzmuş ama 😅
yağmur veya toprak notalı ucuz parfüm bilmiyorum maalesef kgnjfkgnf
Sen yap karışımı yarı fiyatına senden alim anlaşalım 😅
Kadln parfümü Severim aslında
parfümde cinsiyet yok benim için , herkes istediğini kullanabilir
Baharat
ysl-elle veya diesel-loverdose
Teşekkür ederim.
Diesel-loverdose gerçekten harikadır ama biraz çiçeksi kokusu var onun
Fakat çok çok güzel
çiçeksi tarz sevmezsen tom ford- santla blush da var baharatlı olarak ama o unisex olduğu için bir tık da maskülene kaçabilir bazıları için
Yok çiçek tarzda severim, hele kimisi çiçek kokulu sabunları andırıyor, onlarda harika