Güzellik & Bakım Aklınızda kalan, kokusunu çok sevdiğiniz bir parfüm önerir misiniz? İstanbullu_herif Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor karar veremiyorum Güncellemeler+1 yıl hani yokmu aklınızda kalan bir arfüm Aklınızda kalan, kokusunu çok sevdiğiniz bir parfüm önerir misiniz? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Farmasi Veya avon pink love 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Erkek ParfümüCalvin KleinHugo BossDieselKadin ParfümüHugo Boss OrangeD&G NightYves Rocher Evidence 0 3 Yorumla İstanbullu_herif +1 yıl koku adı var mı Yorumla Deli_Sorular_Kafamda +1 yıl yazdim ya 🤔 Yorumla İstanbullu_herif +1 yıl ama hangi isimleri bu markaların Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Calvin Klein kullanıyorum ☺️ Tabi bunun yanında bir kaç marka daha kullanıyorum Blade, Zara, Blue for Man 🤭 0 0 Yorumla
Gokfar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yaz için Gio armani ya da issey miyake, kış için Creed aventus ve Hermes terre Hermes 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Farmasi
Veya avon pink love
Erkek Parfümü
Calvin Klein
Hugo Boss
Diesel
Kadin Parfümü
Hugo Boss Orange
D&G Night
Yves Rocher Evidence
koku adı var mı
yazdim ya 🤔
ama hangi isimleri bu markaların
Calvin Klein kullanıyorum ☺️ Tabi bunun yanında bir kaç marka daha kullanıyorum Blade, Zara, Blue for Man 🤭
Yaz için Gio armani ya da issey miyake, kış için Creed aventus ve Hermes terre Hermes
Zarada bulunan parfümler güzel.