Yaptığı haksızlıkları sindiremiyorum. Sizden de yorum almak istiyorum ne düşünüyorsunuz?

2 yıllık bir ilişkiydi sadece benim ailem arasında takılan teneke bir yüzükle geçti 2 yıl. Ben iş bulamadığım için çalışamadım girsem de kısa süreli dayanabildim kendisi ise sabit değildi sürekli işten ya çıktı ya çıkarıldı. Mezhep farklılığı vardı ırk olarak da farklıydık başta nereli olduğunu söyleseydin zaten olmazdı diye cümle kullanmıştı.. ailesi sanırım beni para yiyici karşı taraftan para bekleyen olarak gördü biz varlıklı bir aileyiz zaten 3 evimiz 1 arabamız var ben kimsenin parasına muhtaç değilim. Sürekli iş bulamazsan ayrılırız diyordu buna mal kalmış dededen 3 dönüm arsa onu kardeşime veririm demişti. Beni aldattı kendi memleketinden birini buldu hem de kız müzik öğretmeni onun için birikim yapacak diye sarma sigaraya başlamış benimleyken paket sigara içiyordu. bir de kardeşime değil gelecekteki eşimle kullanmak için o arsayı ben alacağım dedi bana aldattığını öğrendiğim zaman. Nişan istediğimizde de ailesi karışıp sürekli iş bulmamı bekleyip öyle nişan yapın demişti. Şimdi kendi memleketinden bulduğu kızla güzel bir yere gidecekler yılbaşında hatta kız eminim şu an yoldadır İzmir'e geliyordur. Yapılan haksizlikları sindiremiyorum arkadaşlar en sonunda bana dedi ki seni çevrem kuzenim kardeşim hiç kimse sevmiyor sen çok pslik bir insanın... Bunu da aldattığını öğrenince söyledi. 2 yılım çöp oldu benim. Ben nasıl normale dönerim ilaçlarla ayaktayım
Yaptığı haksızlıkları sindiremiyorum. Sizden de yorum almak istiyorum ne düşünüyorsunuz?