Ya bunları onlar uydurduysa nerden bileceğiz. İnsanların hemen herşeye inandığını gördükten sonra ben şüpheye düştüm. Bazıları var ki menfaati için kötü olan bir insanı arşa çıkardığını gördüm. Gerçek iyilik ne sizce sadece birilerine yardım edip iyi görünmek mi hayır değil. Önemli olan gösteriş yapıp egonu tatmin etmek değildir. İnsan nefisli bir canlı bunlara şahit oluyoruz. Aslında ruhen zarar veren birileri olsada insanlar çıkarları için bunu görmezden gelebiliyor. Kalp kır insanları incit sonra gösteriş için iyilik yap cenazende peygamber ahlakı var desinler senin için oldu başka? Bunlara ancak kendini geliştirmeyen insanlar inanıyor. Peygamber yoktu demiyorum ama sadece sorguluyorum bazen mantıksız geliyor bana çok inançlı görünen insanların peygamber ahlakından bahsederken ahlaklarının bu kadar kötü olması tesadüf mü diyorum. Hani zorla inanmak zorunda da değil insanlar bazıları göstermelik inanıyor EGO’sunu aklınca namaz kılıp kendini iyi göstermeye çalışıyor. Namazı da benim için kılmıyorsun neticede sana cennet vadedildi ondan kılıyosun bu iyi insan olduğunu göstermiyor. Hayatımda ne kadar dinci gördüysem hepsi kötğ ahlaklıyı neden öyleyse demek ki güzel ahlaklı olmak için sadece inançlı olmak yetmiyor. İnsanları zorla illa bunu yaparsan şöyle olursun gibi yanlış bilgiler dayatılırsa belkide böyle oluyordur. Unutmayalım ki zorla güzellik olmuyor demek kötülükte iyilikte doğuştan geliyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İncil ve tevrata bakarsan dinlerin insan uydurması olduğunu düşünebilirsin ama kurana baktığında ve içinde ki mucizeleri gerçekten anlarsan hak din olduğunu anlarsın İslam dünya da popüler olmaya başladı
Uydurma şeyleri hala gerçekmiş gibi yazıyorlar utanmadan. Musa hayal ürünü, hiç var olmadı bile. İsa'da muhtemelen yaşamadı, Muhammed ise bilinen karakterin yaşadığı şüpheli olmasına karşın bu Mhmd ünvanını kullanan 4 farklı kişi olduğu tarihte tescilli. Uydurma zırvalarla insanların beynini yıkamaya çalışıyorsunuz, artık bilgiye ulaşmak çok kolay ve çoğu kişi yemiyor bu numaraları. Tarikat ve cemaatler mi tutuyor sizi? Paralı elemanları mısınız da trollük yapıyorsunuz bu ve benzer platformlarda? Kaç liraya insanların beyinlerini zehirlemeye çalışıyorsunuz? Zavallı troller, sadece paranıza bakıyorsunuz değil mi? İnsanlar yemiyor artık bu numaraları.
Bu tarz paylaşımlar yapınca gelen yorumlara karşı gardını al çünkü çok ağır yorum yapıyorlar kötü niyetliler
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Gardını alması gereken onlar bence kendine ortak kosulmasini affetmeyen Allah c. c sence kendine edilen hakaretler için ne yapar düşünmesi gereken onlar bana giren çıkan yok