Hava çok yağmurluydu iş çıkışı seni bırakayım dedi bende tamam dedim bırakırken yolda elimi tutmaya başladı ben geri çektim sonra yolun kenarında durup yanağımdan öptü ayıp olmadı demi kız dedi bende eve geç kalıyorum diyip annemi aradım hemen telefondan sonra sürdü tekrar arabayı tam arabadan ben inerken de diyor ki bundan sonra seninle dert ortağı olalım diyor yani ben ne yapacağım bundan sonra nasıl davranmam gerekiyor işte çıkamam gerçekten paraya ihtiyacım var zaten akrabamızın arkadaşı patronum o başlatmıştı beni işe ne yapacağım acil lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Patronum bana asıldı anneme anlatmalı mıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü durum ama resmen yürümüş flört mantığı da değil asılmış sana tepki vermezsen bahanelerle kaçamazsın iş ne işi peki ofis vs mi
Cafe baristayım orada hafta da 2 3 falan geliyor zaten ama hiç beklemediğim biriydi
İşin zor devamı gelecek ama bilesin
Bu senin hoşuna gittiyse devam rahatsız olduysan bırak başka iş bul
Kızım bildiğin t@cize uğramışsın hala ne yapayim diyosun böyle lavukları reklam yapmak lazım iğrenç
Ayıp olur deseydin
Patron o baba yarısı bişey olmaz 🙅
Anlatma ya yasak aşk deneyln
Birtane suratına çaksaydın
Yumurtalarına tekmeyi vursaydın
Babana anlat abine anlat erkek olan sülalede kim varsa ona anlat patronun mınakoysunlar
Yok canım ne ayıbı
Şaka mı
Yemin ederim doğru 30 dakika önce yaşandı kimseye de anlatamıyorum
İşten acilen çikmalisin. Amasi olmaz bu isin. Tanidik olsun olmasin önemli değil. Tepkini de keske verseydin arabadan inip hadsiz sapık ya.
Keşke tepki verseydim evet ama nutkum tutuldu o an hiç beklemediğim bir şeydi çok şaşırdım ama şu an işten çıkamam çok borcum var birine anlatsam mı iş yerinden bilemiyorum da
Bu yaşta ne borcu yaptin mübarek
Vay be
Ne giyinmiştin
Bence işten ayrıl adam sapık
Zensinse bişey olmaz