Biriyle yaşamak istemedigin halde yasamanin pismanligi?

Arkadaslar merhaba, bi konuda asiri kotuyum sizlerin yorumuna ihtiyacim var. 3 yillik iliski sonrasi aptal bi bosluga 7 ay ssonrasinda da biriyle bir seyler yasamak istemedigim halde sanirim beni sevdigine inandirdi bi sekil zamanla ve istemedigim halde bana temasta bulunmasina izin verir oldum. Herhangi bir birlikte olmadi ama bazi seyler yasandi. Yasandigindan beri huzursuzum cunku bunu istemedigimi fark ettim ama neden hic izin vermedigim halde bi sure sonra musade edebildim anlayamadim kendisi aylarca is yerinde rahat birakmadi seviyorum ediyorum ilgiler vs sanirim anlik ilgisine kapildim ve sevmedigim halde birinin bana dokunmasina musade etmek tiksindirdi kendimden. Hala ayni yerde calisiyoruz ve kendimden de ondan da nefret eder duruma geldik hatta yasamak istemedim bazen. Nasil musade ederim ne gerek vardi bi hissim olmamasına rağmen nasil izin verdim diye kendimi yiyorum. Hic bu tarz bi hisle karsi karsiya kaldiniz mi? Kaldiysaniz nasil astiniz bunu? İnanin iyi degilim yasandi gecti boş ver desemde oyle olmuyor. Kendime bunu yakistiramadigim icin asamiyorum.

Biriyle yaşamak istemedigin halde yasamanin pismanligi?