Çıkardığı şey de kimyasal atık gibi kokuyo, çok değişik. Napıcam?

Çıkardığı şey de kimyasal atık gibi kokuyo, çok değişik. Napıcam?

Korkular yaşanan travmalardan oluşur özellikle çocukluk çağında meydana gelir belki bilinç altına attığı bir travma ya da Korkular başka bir olay ile tekrar açığa çıkmıştır. Arkadaşınız önce bir uzmandan yardım alması gerek ve kendini tanıması, bende çocukken korkan biriydim tuvalet den korkardım gündüz gece farketmez bu yüzden ya son anda gider ya da kaçırdığım olurdu şaka değil ciddi bir konu , çocuk sahibi olmak ekonomik açıdan çok zor ve yaşadığımız ülke yönetimi ve sosyal yapı çok kötü ama en önemli konu daha kendi travmalarindan kurtulamayan insanların bir bireyi yetiştirmesi , bir Y kuşağı olarak sert bir çocukluk yaşadım şimdiki gibi empati ya da çocuğu anlayın yoktu fakat şimdiki insanların da anladığını sanmıyorum, bizim kuşağı süründürdüler bizden sonraki kuşak ayakları yere değmiyor bir ayarı olmadı yani tabi istisnalarda var.
napim
Eline bi tane tüfek ver korkunç bişey görürsen sık de ama sakın o tuvalete gittiğinde sende bi bakiyim iyi mi diye bakmaya gitme beyaz ışığı görürsün
Tavayla giderim, kurşun da geçirmiyo hem sdlşsfs
şşş çaktırma, kafasına indircem
Eline fener ver ya da tuvalete kilitle onu
Wcye kitlicem
Şalterleri indircem direkt, psikolocik baskı sndjdj
Cevap
5Cevap
Gece uyurken ışıkları kapatmayın bir de klozete ters oturmuş
Çizimdeki açıklamalar gerekli ve yerinde olmuş 😄
Dağ fenerlerinden al kafaya takılan ışığı açmaya onla gitsin veya her gitmende onu uyandır defalarca en son isteyemeyecek duruma gelsin
Fotoya patladım aq sıçma eğitimi ver bacaklarından tut dllsödşsşsşsşs çişşşşş falan de sessizce çiwieçfidçdis
Tuvalet eğitimi var zaten, tavana zıçmıyo. Gecenin 3'ünde beni kaldırıyo beklemem için, uykumu poktan bi nedenden dolayı bölüyo, korkusunu yenemiyo
At wc ye kapat kapıyı, ışığı kitle kalsın orada
Bunu denicem
Hayalet kıyafeti giy koştur
Yerleri batırır daha kötü
Akıllanır
Birkaç gün korkut öyle düzelir hayaletin korkunç bi şey olmadığını öğrenir
Çivi çiviyi söker diyosun. Aa şey yapçam, dinamit şeklinde saatler var ya, zaman ayarlı patlayıcıya benzeyen. Onlardan koyyim sifonun altına, bu zıçarken dıt dıt yapsın
Gerek yok ona
Pisliğine yapçam sşdlkfsş
😂yazık çocuğa
ışık açsın
Çok dahice, o hiç aklımıza gelmedi ya sağol
30. Adam karanlıktan korkmuyo olm, ışık açık, telefonla giriyo zaten. Psikiyatriste gittik, adam inanmadı. Güvenlikle çıkardı bunu, ben de sandım psikiyatriste saldırdı, adam "t*şak mı geçiyonuz olom" deyip kovmuş bunu
sen ver cesareti
Nası vercem olm
Destek ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?