Merhabalar. Farz edinki bir kizdan hoslanmissiniz. Bir sure sonra o kizda sizden hoslandi hatta sevdi digelim. Bir kac ay sonra iliski oluyor aranizda. Kiz sizin eve gidiyor birliktelik olmuyor ama bazi seyler yasaniyor. Ve ondan sonra (kiz sizden buyuk yasca) o kizdan uzaklasiyorsunuz kizda sizesurekli yaziyor ariyor cevapsiz birakiyorsunuz.
Bir sure sonrada kiz cekiliyor
Aradan aylar geciyor kizin yeni iliskisi oluyor ama bu sefer ciddi cocuk cocugu cok seviyor. Ve siz bu cocugu taniyorsunuz ama iliskileri olsugundan haberiniz yok. Bir kac ayda sonra siz kiza yaziyorsunuz ben seni kaybettigim icin cok pismanim seninle evlenmek istiyorum diyorsunuz ama kiz size mutluluk diliyor ve artik cok gec oldugunu soyluyor. Numarasini falan degistiriyor. Sizde o donem asker gidiyorsunuz. Dondugunuzde o kizin tanidiginiz o cocukla nisanlandigini ogrenseniz ne tepki verirsiniz? Kiza mutlulukmu dilersiniz yoksa cocuga gecmisi anlatirmiydiniz?
Bir sure sonrada kiz cekiliyor
Aradan aylar geciyor kizin yeni iliskisi oluyor ama bu sefer ciddi cocuk cocugu cok seviyor. Ve siz bu cocugu taniyorsunuz ama iliskileri olsugundan haberiniz yok. Bir kac ayda sonra siz kiza yaziyorsunuz ben seni kaybettigim icin cok pismanim seninle evlenmek istiyorum diyorsunuz ama kiz size mutluluk diliyor ve artik cok gec oldugunu soyluyor. Numarasini falan degistiriyor. Sizde o donem asker gidiyorsunuz. Dondugunuzde o kizin tanidiginiz o cocukla nisanlandigini ogrenseniz ne tepki verirsiniz? Kiza mutlulukmu dilersiniz yoksa cocuga gecmisi anlatirmiydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapmak zorunda değil. Kesinlikle söylenmemesi gerekiyor.
Yani anlatmazmi sizce?
Karakterine kalmış bir şey umarım anlatmaz. Ama eğer sizin sevgiliniz gerçekten sizi seviyorsa bunu önemsemeyecektir. Eğer içiniz rahat etmiyorsa ve sevgilinize güveniyorsanız bunu ona siz söyleyebilirsiniz belki sizden öğrenmesi daha iyi olur. Bunlar sadece benim görüşlerim lütfen benim söylediklerime göre hareket etmeyin kimsenin hayatını etkilemek istemem. Dertleşmek isterseniz buradayım!🌸💕
1 senedir mutlu bir iliskim var bozulur diye korkuyorum🥹 cok seviyor evet bazen oyle zamanlar olduki tartistik gelip kapimda sabahladi oyle birini kaybetmek istemiyorum. Biz onceden arkadastik. Bana oyle arkadas gibi eger hayatinda sevgiliniz olursa gecmisini sakin hayatindaki kisiye anlatma yoksa surekli kafasinda kurur durur demisti o yuzden anlatmaya korkuyorum (
Hmm haklısın o zaman anlatmamakta. Peki diğeri çocuğu engellemenin bir yolu yok mudur
Engellemek derken numarami degistirdim. Yani biz is arkadasiydik.
Yani ben calismadan once eski cocukla simdiki sevgilim is arkadasiydi. Sonra simdiki sevgilim isten ayrildi ben geldim yani gormedim sumdiki sevgilim eski cocuk o zaman caliyordu o donemde oldu ne olsuysa. Sonra bu eski isten ayrildi bir kac ay sonrada simdiki sevgilim geldi onu tanidim ama simdiki sevgilimi tanimadan once eskiyle iliskim bitmisti. 4 ay sonra simdiki sevgilime sans verdim o zaman eski geri donmek istedi kabul etmedim numarami falan degistirdim. Ama sevgilim instagramda flan takiplesiyolar eskiyle😢
Anladığım kadarıyla aranızda cinsel bir şey geçmemiş ve onunla ayrıldıktan dört ay sonra sevgilinle sevgili olmuşsun bu durumda sevgiline ne soylemesinden korkuyorsun
Cinsel bir sey derken birlikte olmadim ama yanlis yapip evine gitmistim bazi seyler yasadik o yuzden korkuyorum ( yasadiklarimin uzerinden 2 sene gecti
Sevgilinin kişiliğini tam olarak bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum ama her şeyin normalleştirildiği bir dönemde bu durumu çok önemseyeceğini düşünmüyorum. Ama hâlâ eskiden sevgili olduğunuzu senden öğrenmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Soylemelimiyim? Iyide eski beni kendi elleriyle itti askerden donunceye kadar beklerim seni demistim bekleme beni baskasini sev mutlu ol dedi mutlulugu hakediyorsun demisti bana onu soyleyipte mutlulugumu bozarmi?😢
O zaman bozmaması lazım. Döneli ne kadar oldu
Baskasini sev mutlu ol dedikten 6 ay sonra sen beni beklerim dediginde keske bekle deseydim ben seni kaybettim cok pismanim dedi bende artik cok gec sende baskasini sevip mutlu olursun dedim insallah kismet degilmis dedim. Oda Amin dedi. Ondan sonrada numarami degistirdim. Askere gittiginde haberim olmadi. Ama 6 ay sonra geri donucek askerden o zaman ogrenir her halde arkdaslardan falan duyar. O zamana kadarda biz nisanlanacgiz
Sorun olacağını düşünmüyorum güzellik. Sana kötü bir şey dememiş sonuçta. Eğer sevgilin öğrenirse ona gereken açıklamayı yapabilirsin çünkü kötü bir şey yapmamışsın, aranızda bir şey geçmemiş. İçini ferah tut, hiçbir şey olmaz. Aşkın için savaş ve vazgeçme. İnşallah çok mutlu olursunuz 💕💕
Tamam cok tesekkur ederim🥰 ben bisey soylemiyeyim o zaman eger ogrenirse anlatirim. Insallah anlar🙏🏻
Bence de öyle yap söylediklerine göre zaten seni çook seviyor anlayış gösterir
Evet insallah ya🙏🏻🥲 cok tesekkur ederim yorumunuz icin ❤️
hepsini okuyamadım üşendim
Keske okusaydiniz bir erkek olarak sizinde dusuncenizi merak ediyordum ama sorun degil caniniz sagolsun
Kimseye herşeyinizi anlatmayın
Anlatmadigim icin korkuyorum😢 acaba bu kotulugu yaparmi?
Hiç bir şey deme yoluna devam et ☺️ her şey rabbin ile aranda kimse o kadar güvenilir değil ☺️
Soyleyemem zaten ama o cocuk asgerden gelipte soyler hayatim mahvolur diye korkuyorum
Söylesin sanki senin o nişanlı olduğun adamın geçmişi çok temiz de neyse dediğim gibi defolup giderse de tutma kimseyi
Yok temiz degil tabiki ama kapimda yatacak kadar cok seviyor beni o yuzden kaybetmek istemiyorum
Bir kac kez kavga ettik gelip kapimda sabahladi😢 cok mutluyum onunla gerci biz once arkdastik bana gecmisinle ilgili hayatindaki kisiye sakin bir sey anlatma kafasinda surekli abuk subuk seyler kurar demisti
Yok yok anlatma anlatacak olsa bile ben geçmişi bıraktım bütün hayalim sensin diyeceksin kabul ederse eder etmezse de kaybetmekten korkmayı bırak
Tamam sonucta ben ona ihanet etmedim aldatmadim. Eskiyle ayrildiktan 6 ay sonra simdiki iliskim basladi. O zamandan beride hic yanlisim olmadi numarami falanda degistirdim
Bitti konu kapandı 😊
Bitti konu kapandi bir sey soyleme hayatina devam et mi demek?😀🥰
Evet kesinlikle 😊
Tamam cok tesekkur ederim yorumunuz icin❤️
Rica ederim ☺️