Yoruldum ben yav değer verip düşmekten falan artık kimseye değer vermiycem azğıma yapışmış sigara masal okuma bana Şu hayatta en büyük kazık aileden geliyor keşke beni çok seven sevgisini belli eden babam ve annem olsaydı ve keşke annem mutlu bir kadın olsaydı da hayatım güzelleşseydi şu hayatta en büyük şans güçlü bir ailedir
Eflarlı mısınız? Mutlu musunuz? Tahmin edeyim mi edecem? Keşke şuyum olsaydı bu olsaydı dediğiniz şey ne?
Az önce Marco yeni yıkattığım halımun üstüne ihsalli bok yapti oturup iki saat güldüm mal mı bu der gibi yüzüme baktı dönerimden saç çıktı saçı kenara koyup yemeye devam ettim ben artık gamsız mıyum bilmiyorum
Bi insan mutlu olmadan karşındakileri mutlu etmesi mümkün değilmiş hatta başka birisinin de onu mutlu etmesi hiç hiç hiç mümküm değil iş. Bunu çok sevdiğim biri demişti, ben de sana diyem.
Sen iyice salmışsın. Bi apimizin daha lafı vardı neydi o; doparlan bıragma gendini.
Knk el sakat adliye işlerim var birde geçen kazıkladım dükkana mal alıcaktık değeri düşük kumaşı adam bize sattı baya zarardayım şuanda o yüzden yapamıyorum şuanda sen evde mi yapıyon salona mı gidiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka 7/24 dert dinliyorum biliyorsun
Biliyorum kanka eyvallah
Anlatıcaksan yanee 1000000000 tl alırım nakit
Fakirim ulan fakirim
Tahmin et.
100 milyon dolarım olsaydı diyorum
Güzel ailen varsa olur
Mutlusun
Aile umrumda değil jdkfkfk evet çok mutluyum umarım darısı sana olur 😫😫
Nefret ediyorum sizden
Gene naptım 😫😫
Mutlu Inwnalardan nefret ediyorum
Bdjxjcj bendee öyle 😑😑
Efkarlıyım. Mutlu olanlar benimle konuşmasın
Insan mutsuzluk herkesi mutlu sanarmis. et bakalim
Türkçe hocana selam
Otomatik klavyenin a m q
İnsan mutsuz iken herkesi mutlu sanar mış
Hıhım
Edededek
Mutlusun
Ettttt
Oooo reizzz aman aman bize mutluluk harammm
Bişi diyim aşırı modum iyi he
Nefret
Soru sorucam bana şaap öneri
Sende buraya mutluyken gelenlerden misin
Yok bi adet veled tarafından öpüjük saldırısına uğradım moralim tavan
Şey sorsana
Esra erol mu yalçım çakır mı
Aaa eşleştirme sor bana kız bul
Sana kız buldum
Et 🥩
Sen çok mutlusun
Bilmem öyle miyim şeyin haberi var mı bundan mesela benim gkngkbdy
Var vat
Az önce Marco yeni yıkattığım halımun üstüne ihsalli bok yapti oturup iki saat güldüm mal mı bu der gibi yüzüme baktı dönerimden saç çıktı saçı kenara koyup yemeye devam ettim ben artık gamsız mıyum bilmiyorum
Bi insan mutlu olmadan karşındakileri mutlu etmesi mümkün değilmiş hatta başka birisinin de onu mutlu etmesi hiç hiç hiç mümküm değil iş. Bunu çok sevdiğim biri demişti, ben de sana diyem.
Sen iyice salmışsın. Bi apimizin daha lafı vardı neydi o; doparlan bıragma gendini.
Marco bile farketmiş düşün 🥺
Ben ne yapacam veyt
Aşırı efkarlıyım
Bende usta sana noldu
Burda çok sevdiğim hergün konuştuğum kız hesabı kapattı bea
Aga be kim
PrettyElena
Şu aynı pp yapmıştınız o kız mı
Aynen...
Bak hatırlattın yine kötü oldum ak hskdmshfj
Üzülme , gidene kal dersen kalmaz, kalana git dersen gitmez
Aynen öyle bee...
Şuna çok şaşırıyorum nasıl bu kadar kolay gidiyorlar ben kimseden gitmedim herkes benden gitti çok tuhaf
Aga valla bende çözemedim ya sevdiklerimi kaybetmekten yoruldum artık.
Flört müydünüz
Niye gitti
Çok yakın arkadaştık, bıktım herşeyden dedi ve gitti aga sebebe bak çıldırmalık xd
bir söz var gidene gitmek isteyene niye denmez ikiletilmez bu çok doğru niye diye sormuycan gitmek mı istiyor by diyicen ama ben de onu diyemem 😂
Bahaneler işte böyle insanlar için üzülmeye değmez dostum sen gitme diye peşinden koşan insan eğer birgün giderse buna üzülücen
Öyle hemen by demekte çok zor yav bende diyemem, bide onunla 5 aydır konuşuyorduk
Aynen öyle haklısın
Sağolasın bu arada dertleştiğin için knkm eyv
Rica ederim dostum üzülmene değmez
Bencede. Eyv 👍
Etmiyonn😏
Olur et
Et..
O bisi dememis ben edeyim mutlusun?
Dogru mu bildim yanlis mi kskdkfkf
Evett
Doğru
Uhuuu :)))
Keyifsizim
Niye
Hastayım la
Geçmiş olsun kanka bende geçen sinirlendim kol el gitti görmüşsündür belki burada soru falan sordum linç yedim
Senin neyin var
Yok görmedçm knki geçmiş olsun
Öyle midemde galiba reflü var kötü midem
youtube.com/shorts/SYu-IGW_u0Q?feature=share
Hiç davalık oldunuz mu? Sinirime nasıl hakim olabilirim? ↗
Şöyle knk linç yedim sorum kalkti
Baharltı yiyince falan mı oluyor aga
Genel olarak knk ya spora devam ediyorum düzelir inş
İlaç kullan knks
Ben spor yapmıyorum iştah da yok aga saldım kendimi stresliysen o yüzden de olabilir mide bulantısı
Spor yap stres atarsın
Knk el sakat adliye işlerim var birde geçen kazıkladım dükkana mal alıcaktık değeri düşük kumaşı adam bize sattı baya zarardayım şuanda o yüzden yapamıyorum şuanda
sen evde mi yapıyon salona mı gidiyo