Sevgilimin çocuklarından nasıl kurtulacağım?

Benim yaklaşık 6 aydır bir ilişkim var sevgilim 1buçuk sene önce eşinden ayrılmış ve 3 tane çocuğu var. Bunu ilk başta sorun etmemiştim ama artık rahatsız olmaya başladım. Çocuklar annelerinde kalıyor ama nafile. Onlar yüzünden ilişkimizi doğru dürüst yaşayamıyoruz bile. Kendisinin durumunçok iyi. Ticaretle ugraşıyor yillardır. Hem araba al sat hem müteahit kendisi. Fakat sorumluluğunda olduğu 4kişi var bunlardan 3ü çocukları 1ieski karısı. Adam onlara para yedirmekten bana bir şey kalmıyor. Parayı geçtim çocuk demek sorun demek zaten onların okulları bilmemneleri sorunları adamın sürekli başını ağrıtıyor. Doğal olarak ta adam artık bezmiş herşeyden. Bana diyor zaten ben evlensem bile çocuk istemiyorum diye. Ben bu adamdan ayrilmayacağım o şekilde tavsiye vermeyin. Çocukları ve karısı olmasa harika bir ilişkimiz var. Onlardan nasıl kurtalacağım
Güncellemeler
1 yıl
Saçma sapan onlar parçası falan diyip durmayın. O adam artık bosandı hiçbiri onun parçası değil onlardan bağını kopartıp yeni bir yuva kurucam zor olsada yapıcam
Sevgilimin çocuklarından nasıl kurtulacağım?