İnsan bazen geç kalmışlıkların yasını tutmak ve kaktüs yetiştirmek tedavisinden ibaret. (Sukulent ve kaktüs en sevdiğim)

Bir şekilde başarıyorum başta bakamam diye endişeliydim şimdi her biri bebeklerim gibiler. Her sabah bakıyorum yaprak çıkaran var mı ne kadar büyümüş diye.
😍🌸♥️
Sukulent ve kaktüslerim var
Gerçekten mi 😍🤩
Evet :) , ayrı yeten ejder meyvesi yetiştiriyorum tohumdan 😄
Yaaaa nasıl huzur verici uğraşınız meyve vermese bile bununla ilgileniyor olmak ruhumuzu tedavi şekli değil mi adeta terapi ✨🌸🌵🪴🍀
Hobi olması iyi hissettiriyor. Aşkın gözyaşları tohumları vardı okulda ondan yetiştiriyorum
Bende de var ondan adını bilmiyordum. Hiç nazlı değil o çiçek tohum toprakla buluşunca kendiliğinden filizlenip büyüyor
Evet, ama sadece biris düzgün büyüdü gerisi küçük kaldı nedense
Cinsi farklı olabilir benimki yandaki saksıda bile büyüyordu düşse. Yakın olsaydınız size tohum verebilir sizden de isterdim ahahah tam bir çiçek delisiyim annemden bulaştı 😂
😄 Aynı çiçeğin yapraklarından almıştım aslında , 6 aydır büyüyorlar sadece birisini bırakacağım galiba. Bitki yetiştirmek güzel hobi
Bence de bitki ve hayvan seven insanlardan zarar gelmeyeceği düşüncesindeyim.🍀
Aynı fikirdeyim
Cevap
12Cevap
Elbette evimde çiçekler var güzel güzel iki tane orkidem var bazen dökülüyor sonra yeniden çiçek açıyor
Orkide konusunda talihsizim sanırım evin havasında mı suyundan mı bilmiyorum bir türlü filizlenmiyorlar
Hmm onun özel toprağı var onu kullan
Orkide toprağı ve saksısında hepsi sadece yaprakları var çiçek açmıyorlar
Merak etme onlar açar benimkilerde döküldü sonradan açmıştı
Umarım 😊
Hadi inşallah 🙃
beceremem maalesef
En sevdiğim kırmızı gül, orkide, menekşe ve küçük ağaca benzeyen bitkiler bonsai Japon sedir gibi
Ben pek beceremem. Ama eşim çok güzel bakıyor çiçeklerine.
Ben bir sulamayı biliyorum onunda zamanını bilmiyorum
Ahahaha çok iyi 😂o zaman benden size tüyo kaktüs ise bu yaptığınız suyu sevmezz
Bence de 😁
Rahmetliye hiç su vermezdim.
Ahahaha 😁
Basariyorum. Cam guzellerime bayılıyorum
Evet hepsini seviyorum
Öyle şeylerim yok
Ne mutlu size 😀
Başarırım
Denemedim.
Evet gerçekten