30 kadar orkidem var. Onlarla ilgilenmeyi seviyorum. Bugün birisi tomurcuk vermiş nasıl mutlu oldum.
Ama senin çiçeğin daha faydalı. Yeniyor en azından. 😂01 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅 sorma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılMaşallah iyi bakmişsiniz maydinozlar renginden belli ama domatesler pek sigamamiş alan küçük diye heralde onlara giden bitun besinleri maydanoz almiş sanirsam ya da guneş fazla görmüyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Pardon onlar domates değil soganmiş sanirsam
Soran+1 yılEvet evde fazla beklemekten filizlenen soğanları ektim
- +1 yıl
Cok iyi ama fazla sıkış tıkış olmasida iyi degil enazından bu tarz birsey isterseniz bir önerim var dikey tarım duymuşmudunuz https://nazarca.com/pet-siseden-saksi-yapimi bu tarz şeyler yapabilirsiniz ve ufak bir tüyo yediden yetmişe tüm bitklileri köklendirmek için once suada biraz bekletiyoruz ya bir litre suyun icerisine yarım asprin atip daha saglikli ve saglam kökler verdirebilirsiniz ve unutmadan gübre için hic bisey almayin biraz toz tarçın karistirin toprağına bitkileriniz iyi ve saglikli olur
Soran+1 yılmaalesef ortamım müsait değil dogudayim kendi memleketimde olsam bende çok isterim yerimiz de var.
+1 yılÇok seviyorum, onlarla ilgilenmek sevmek, kuruyan yaprakları kesip almak, sulamak muhteşem bir his bana göre
00 YorumlaCicek degilde saksilarda maydanoz, biber domates cilek gibi seyler yetistirmek daha haz verici
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu değiştirdiler çiçek yaptılar 😅 a ortada çiçek yok.. begenmediler heralde
Evet severim aloe veram örgülü paşa kılıcı kalanşo kaktüs sukulent mum çiçeğim leş kaktüsü flan var
00 YorumlaHenüz hiç yetistirmedim ama gelecek planimda var her kokulu türden balkonumda olsun istiyorum
00 Yorumla
+1 yılSeverim bahçeli ev olduğu için çeşit çeşit dikmisimdir
00 Yorumla
+1 yılGüzeller iyi bakmışsın 💚
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
+1 yılÇok güzeller. Lale ve menekşe besliyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılFesleğensiz bi balkon düşünemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an marihuana sandım. 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnem yetiştiriyor.
00 Yorumla
+1 yılSevmem. Bakamazsam çok üzülürüm
00 Yorumla
+1 yılEn sevdigim
00 Yorumla
+1 yılSeverim
00 Yorumla
+1 yılElbette severim
00 Yorumla
+1 yılMaydanozzzz 🥰
00 Yorumla
Detaylı bilgi