Diğer Şu an, ağlıyorum, neden, bilmiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama ağlıyorum, neden, bilmiyorum, hem, agladım, hemde güldüm, sebepsiz bilmiyorum yaniğğ, makyaj ımda gitti. Hep jfj Güncellemeler1 yıl Canım, sıkkın yavv kafam, karışık Şu an, ağlıyorum, neden, bilmiyorum? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kendimibuldım Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Boşlukta mı hissediyorsun kendini yoksa ani duygu boşalması mı 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem annem üzerüme geliyor bunaldım, yab Yorumla kendimibuldım 1 yıl Duyguların boşalmış Yorumla kendimibuldım 1 yıl Anlatmak istersen dinlerim ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Zaten, benim, duygualrımı kimse önemsemiyor kii Yorumla kendimibuldım 1 yıl Önemseyene denk gelmemişsin 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla kendimibuldım 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
mislinaselim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bir sebebi vardır eminim en güzeli ani yasamak ağla sonra gecer 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Agladım zaten Yorumla
ERENBAYSAL Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Gir yorganın altına ağla 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Yorganım salonda Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Sen nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Salonda Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Sen salonda yorgan salonda neden altına giremiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Çünkü hazır değil ben gçöbeyim Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Tut kendini hazır olunca ağla Yorumla Soran 1 yıl Geçti yaaa müzik dinliyorum Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Buda iyi bir şey Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bn de agliyorum 1 1 Yorumla SAblaK 1 yıl sen neden ağlıyorsun? Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 763 cevap paylaştı. Sebep nedir ki kim bozdu morali 1 0 Yorumla
7benikanka Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Özel gününde olabilirmisin 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yok yeni bittii anma annem, beni çok, zorluyor iş, gününde daha iyiyim heryerde kıssıtlanoyorm gibi hissediyorum, bıktım ya Yorumla 7benikanka 1 yıl bazen böyle şeyler olabiliyor öyle dönemler anlatıyoruz ki öl*mek istiyoruz ama inan bana bu zor günlerini atlatacaksın Yorumla Soran 1 yıl Offf bıktım yaa şu an yalandan mutfak ta annem asla konuşmak istemiyorum onla. Yatsın da aglıycam asla içimi dök mıy cem ona Yorumla 7benikanka 1 yıl annen sana bir arkadaş gibi yaklaşıyorsa ve sen samimi olduğunu hissediyorsan anlat ona içini dök ama eğer hissetmiyorsan da kendi kendini düzeltmeye çalış Yorumla Soran 1 yıl Gerek yokk kendim atlatorım her şey ın üstesinden geldim bundan da gelirim Yorumla 7benikanka 1 yıl Peki anladım kendine dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Agla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Boşlukta mı hissediyorsun kendini yoksa ani duygu boşalması mı
Bilmem annem üzerüme geliyor bunaldım, yab
Duyguların boşalmış
Anlatmak istersen dinlerim ☺️
Zaten, benim, duygualrımı kimse önemsemiyor kii
Önemseyene denk gelmemişsin 🥺
Teşekkürler
Rica ederim 😇
Bir sebebi vardır eminim en güzeli ani yasamak ağla sonra gecer
Agladım zaten
Gir yorganın altına ağla
Yorganım salonda
Sen nerdesin
Salonda
Sen salonda yorgan salonda neden altına giremiyorsun
Çünkü hazır değil ben gçöbeyim
Tut kendini hazır olunca ağla
Geçti yaaa müzik dinliyorum
Buda iyi bir şey
Evet
Allah yardimcin olsun
Teşekkürler
Bn de agliyorum
sen neden ağlıyorsun?
Duygu durum bozukluğu olabilir
Makyajını tazele ve tekrar ağla
Sebep nedir ki kim bozdu morali
Özel gününde olabilirmisin
Yok yeni bittii anma annem, beni çok, zorluyor iş, gününde daha iyiyim heryerde kıssıtlanoyorm gibi hissediyorum, bıktım ya
bazen böyle şeyler olabiliyor öyle dönemler anlatıyoruz ki öl*mek istiyoruz ama inan bana bu zor günlerini atlatacaksın
Offf bıktım yaa şu an yalandan mutfak ta annem asla konuşmak istemiyorum onla. Yatsın da aglıycam asla içimi dök mıy cem ona
annen sana bir arkadaş gibi yaklaşıyorsa ve sen samimi olduğunu hissediyorsan anlat ona içini dök ama eğer hissetmiyorsan da kendi kendini düzeltmeye çalış
Gerek yokk kendim atlatorım her şey ın üstesinden geldim bundan da gelirim
Peki anladım kendine dikkat et
Teşekkürler
regl dönemi olur böyle şeyler 🥲
Yalnizlik yapar boyle seyler
deli gömleğin benden
Agla
Çözüm belli anlatayım
Olsundu
Nedenin yoksa aglama
Sorunun ne